Με τον 50άρη μάνατζερ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Εγώ είμαι πάλι η Σοφία 27 ετών, παντρεμένη με τον Γιάννη 41 χρονών. Προχθές περιμέναμε για φιλοξενία από την εταιρία που δουλεύω, έναν Έλληνα Director του εξωτερικού. Ο Διευθυντής μου, που με έχει κάνει την πουτάνα του και που θα σας γράψω άλλη φορά γι’ αυτόν, μου ζήτησε να τον υποδεχτώ εγώ... Έφτανε μία και μισή αργά το βράδυ από Λονδίνο. Στην τελευταία συνομιλία μαζί του ο Διευθυντής μου του είπε:

-    «Σου στέλνω την Σοφία να την κάνεις ότι θέλεις...»

Και φυσικά του εξήγησε...Το είπα λοιπόν στον αντρούλη μου και ετοιμάστηκα για το Ελ. Βενιζέλος. Φόρεσα μια πολύ κοντή τζιν φουστίτσα που κόβει την ανάσα, ψηλοτάκουνες άσπρες μπότες κι ένα ροζ μπουφάν.

Στο αεροδρόμιο καθώς περίμενα, όπως καταλαβαίνεις με πλησίασαν διάφορα λιγούρια...

Τελικά ο κύριος Παύλος έφτασε και κατάλαβα πως ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την εμφάνιση μου. Πήγαμε στο αμάξι και αμέσως μου έβαλε χέρι, χαϊδεύοντας με στα μπούτια. Άρχισα να υγραίνομαι.

Ξέχασα να σας πω ότι ήταν ένας καλοστεκούμενος 50άρης, τουλάχιστον 190cm. Ανέβηκε πιο πάνω και άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου. Συνέχισε με γλωσσόφιλα.

-    «Θέλω να σε πηδήξω εδώ στο αμάξι…», μου είπε και ξεκούμπωσε το φερμουάρ του.

-    «Δεν γίνεται, έχει κόσμο. Πάμε τουλάχιστον στο μακράς διαρκείας, είναι νέκρα το βράδυ…»

Πραγματικά μπήκαμε στο μακράς διαρκείας, σε μια απόμερη γωνιά κι έγινε τρελό γαμήσι στο πίσω κάθισμα. Εμένα με καύλωσε πολύ η φάση και τα έδωσα όλα στην πίπα.

Και σ' αυτόν άρεσε νομίζω το σκηνικό να πηδάει μια 27χρονη μέσα στο αυτοκίνητο. Έχυσε με εμένα στα τέσσερα και μετά από ένα σκληρό σφυροκόπημα.

-    «Δεν τελειώσαμε πουτανάκι…», μου είπε. «Πάμε μαζί να συνεχίσουμε στο ξενοδοχείο μου…»

Όπου και τελικά καταλήξαμε να με πηδάει μέχρι το πρωί. Σε κάποια φάση ενώ με κάρφωνε με το τεράστιο καυλί του, μίλησα και με τον άντρα μου στο τηλέφωνο...

Του είπα πως ο κύριος Παύλος με είχε στημένη πλαγιομετωπικά και μου γαμούσε εναλλάξ τις δύο τρύπες μου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")