Η γυναίκα μου η ψωλού (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Βρισκόμασταν λοιπόν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και η σύζυγός μου έκανε τσιμπούκι στον Νάσο ενώ την πηδούσα πισωκολλητά. Κατόπιν αλλάξαμε θέση με τον φίλο και τους είπα, μια που είναι ο πρώτος γαμιάς στην νέα της "καριέρα" και ο δεύτερος μέχρι τώρα, σαν δώρο να είναι αυτός ο πρώτος που θα την πρωτοανοίξει ουσιαστικά από πίσω.
Σηκώθηκα και της έπιασα, ενώ ήταν στα τέσσερα, τα κωλομάγουλα κρατώντας τα ανοιχτά. Ο Νάσος ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην κωλοτρυπίδα της και σιγά - σιγά το βύθιζε μέσα της.

Η Μιμή βογκούσε αλλά η καριόλα δεν ξετούρλωσε καθόλου τα οπίσθιά της. Ο φίλος συνέχιζε να μπαινοβγαίνει με άνεση πλέον και μετά ήλθε η σειρά μου. Η Μιμή μονολογούσε ότι πονάει αλλά της αρέσει. Στο τελείωμα εκείνης της απολαυστικής βραδιάς άλλη μια έκπληξη ήλθε από την σύζυγό μου:

-    «Θα προσφέρω συχνά τα οπίσθια μου αφού μου λέτε πως αρέσει πολύ στους άντρες γιατί θέλω να γίνω πολύ καλή πόρνη!»

Με τον Νάσο, λόγω αποστάσεως, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και στραφήκαμε προς κάποιο chat. Έτσι γνωρίσαμε τον Νίνο, ο οποίος μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα και μου έλεγε το πόσο τον έχουν "τρελάνει" τα οπίσθια της συζύγου μου.

Κάθε που συναντιόμαστε το πρώτο που έκανε ήταν να της τα πηδάει και μετά λέγαμε τι κάνουμε, πως τα περνάμε κ.τ.λ..Η Μιμή κάθε φορά έλεγε:

-    «Η τελευταία φορά είναι…»

Και κάθε φορά καθόταν στα τέσσερα και περίμενε τουρλωμένη να βγάλει το παντελόνι του για να την ξεκωλιάσει.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα από τα λεγόμενά της πως θα ήθελε κάποιον πιο μικρότερό της. Έτσι γνωρίσαμε τον Παύλο. Ήμασταν στο αμάξι, οδηγούσα και η Μιμή με τον Παύλο καθόντουσαν πίσω.

Διασχίσαμε κεντρικότατο δρόμο ενώ ο Παύλος της είχε βγάλει τα βυζιά έξω και έπαιζε μαζί τους. Η γυναίκα μου δεν νοιαζόταν αν τυχόν την βλέπουν. Του έκανε είκοσι λεπτά τσιμπούκι καθώς διασχίζαμε την λεωφόρο!
Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")