Το παλούκωμα της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η Μαίρη είναι αδύνατο στενόμουνο, σκέτη καύλα. Καστανόξανθα μαλλιά, γλυκό προσωπάκι, μικρά βυζάκια θεόστενο μουνάκι… το μεγαλύτερο προσόν της είναι η απίστευτη ελαστικότητα του σφιγκτήρα της. Η καστανή της τρυπούλα έχει στείλει στα ουράνια κάθε καυλί που είχε το προνόμιο να οργώσει το γλιστερό της έντερο. Με την Μαίρη είμαστε μαζί πάνω από τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχω γαμήσει τον πρωκτό της σε κάθε δυνατή στάση που το διεστραμμένο μυαλό μου έχει συλλάβει. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η Μαίρη κατευχαριστιέται κάθε ξέσκισμα, όσο επώδυνο και να είναι για την πατούρα της.

Λατρεύει το πρωκτικό γαμήσι και την αίσθηση ενός ορθωμένου πέους να τρίβει βαθιά το έντερο της που την φαγουρίζει διαρκώς. Το παλούκι μου έχει ορθωθεί μόνο και μόνο στη σκέψη της λεπτομερούς περιγραφής ενός πρωκτικού γαμησιού με αυτή την απίθανη κωλέτα.

Τρελαίνομαι να προετοιμάζω το λαίμαργο πρωκτό της με ένα παρατεταμένο γλυφοκώλι. Η γλώσσα μου πιέζει επίμονα την πεντανόστιμη τρυπούλα της που δειλά στην αρχή και πρόστυχα μετά από τριάντα δευτερόλεπτα αρχίζει να ανθίζει σαν τριαντάφυλλο.

Έπειτα από κανένα δίλεπτο, η Μαίρη πλέον δεν κρατιέται… το μουνάκι στην μουσκεμένο αρχίζει να στάζει ενώ μουγκρίζοντας από καύλα αρχίζει να πιέζει τον κώλο της πάνω στη γλώσσα μου, ανοίγοντας παράλληλα τα κωλομάγουλά της με τα δυο της χέρια, μέχρι που αρχίζω να πιστεύω ότι θα σκιστεί στη μέση.

Σε αυτή τη στάση, ο πισινός της είναι ένας ολοστρόγγυλος λουκουμάς με την τρύπα ανυπόμονη να δεχθεί ένα παλλόμενο ορθωμένο παλούκι. Η κωλοτρυπίδα της, ανοιγοκλείνει ρυθμικά, ολοζώντανη, περιμένοντας να αρμέξει τον επίμαχο εισβολέα μέχρι τελικής πτώσεως. Είναι μια πολιορκία που ο κώλος ανυπομονεί, τρέμει, ικετεύει να τελειώσει, ανυπόμονος για την τελική εκπόρθηση, τη νικητήρια εισβολή, το παλούκωμα του ηττημένου.

Προσεκτικά, περνάω στην επόμενη φάση, γρασάροντας προσεκτικά την πολυαγαπημένη τρύπα της κοπέλας μου. Παρόλο που γνωρίζω ότι αυτός ο κώλος μπορεί να φιλοξενήσει καυλιά δυο φορές το μήκος μου, απλώνω άφθονη κρέμα γύρω και μέσα στην κωλότρυπα. Θέλω να τη νιώσω σφιχτή γύρω από το δάχτυλό μου, να αισθανθώ τη ζεστασιά του παλλόμενου πρωκτού της.

Η Μαίρη πεσμένη στα τέσσερα, με το κεφάλι χωμένο στα μαξιλάρια, και την κωλάρα της σε άπλετη θέα, ολοκληρωτικά διαθέσιμη και ανοιχτή μέχρι εκεί που δε παίρνει, έχει χαθεί σε πελάγη ηδονής. Με τα μάτια κλειστά έχει αφεθεί ολοκληρωτικά στις διαθέσεις μου, με το μουνάκι της να στάζει ανεξέλεγκτα πάνω στα σεντόνια.

Ένα τελικό γρασάρισμα στο πουτσοκέφαλο και είμαι έτοιμος. Η στιγμή που οι δυο μας περιμένουμε έχει φτάσει. Το παλούκι μου έχει ορθωθεί σε υπερβολικό βαθμό. Τα αρχίδια μου έχουν τσιτωθεί μια που κάθε πιθαμή διαθέσιμου δέρματος έχει δεσμευθεί για να εξυπηρετήσει την πρωτόγνωρη καύλα.

Η καύλα μου όταν πρόκειται να μπω στο κώλο της Μαίρης ξεπερνά συντριπτικά οποιαδήποτε άλλη σεξουαλική εμπειρία μου. Είναι σαν ο πούτσος μου να αναγνωρίζει το άνοιγμα αυτού του θεϊκού πρωκτού σαν την πύλη για τον παράδεισο.

Ζυγίζομαι στα πόδια μου σαν μονομάχος ενώ το ορθωμένο κοντάρι μου αγγίζει ελαφρά τη σούφρα της Μαίρης. Νιώθω τη σκυλίτσα μου να αναριγεί με προσμονή και δεν την απογοητεύω. Σπρώχνω αργά και σταθερά μέχρι το πουτσοκέφαλό μου να τοποθετηθεί σταθερά μέσα στις πρώτες σπιθαμές του πρωκτού της. Η Μαίρη αναστενάζοντας από ηδονή, ανοίγει τα πόδια της περισσότερο για να διευκολύνει την εισβολή.

Μένω για μερικές στιγμές ακίνητος, απολαμβάνοντας την απίστευτη αίσθηση του αρχικού παλουκώματος, δίνοντας χρόνο στην Ειρήνη να συνηθίσει το πέος μέσα στο σφιγκτήρα της. Ξέρω ότι μόλις ο πρώτος πόνος καταλαγιάσει, ο κώλος θα κινηθεί από μόνος του προς το μέρος μου, ανυπόμονος να τον πάρει βαθιά μέχρι τη ρίζα.

Πράγματι, το μωρό μου δε με διαψεύδει… Αργά στην αρχή και ξέφρενα στη συνέχεια αρχίζει να κινεί τον κώλο της κατά μήκος του καυλιού μου, σκίζοντας αλύπητα την κωλοτρυπίδα της. Παραμένω για λίγο ακίνητος, προσπαθώντας να κρατήσω αυτή την ασύγκριτη αίσθηση απόλυτης ηδονής που μόνο μια γυναίκα που ξεκωλιάζει τη σούφρα της ηθελημένα, μπορεί να προσφέρει.

Παρόλα αυτά, οι ορμές μου έχουν φτάσει στο απροχώρητο και πανάρχαια ένστικτα αρχίζουν να με κυριεύουν. Μετουσιώνομαι σε πρωτόγονο αρσενικό, γίνομαι ολόκληρος ένας παλλόμενος πούτσος οργώνοντας ακούραστα αυτόν τον απίθανο κώλο που φιλόξενα προσφέρει κάθε διαθέσιμη ίντσα συμβάλλοντας στην τελική εκπλήρωση.
Σφυροκοπώ ανελέητα, ρυθμικά και ξέφρενα τον ολοκληρωτικά παραδομένο πια κώλο.

Τραβιέμαι και με το κεφάλι του πούτσου μου ακόμη μέσα στην κωλότρυπά, ξαναμπαίνω με δύναμη, νιώθοντας τα αρχίδια μου να χτυπάνε στα μουνόχειλα της Μαίρης. Βασανίζω πλέον ενσυνείδητα την κωλάρα της καλής μου μετατρέποντας τον πόνο της πρωκτικής διείσδυσης σε υπέρτατη καύλα.

Η Μαίρη στάζοντας μουνόχυμα ανεξέλεγκτα, υπομένει το γλυκό ανασκολοπισμό χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίσταση. Προσπαθεί μάταια πλέον να κοντρολάρει τους πρωκτικούς μυς της ώστε να συνεισφέρει όσο το δυνατόν στη δική μου ευχαρίστηση. Ο κώλος πλέον έχει ανοίξει και καταπίνει το καυλί με ευκολία.

Είμαι σίγουρος ότι δυο καυλιά μαζί θα είναι καλοδεχούμενα από τον κώλο της Μαίρης σε αυτό το στάδιο και σημειώνω νοητά αυτήν την πιθανότητα.

Αισθάνομαι τον οργασμό μου να πλησιάζει καθώς ο πούτσος μου τρομπάρει σπέρμα από τα πρησμένα αρχίδια μου ενώ παράλληλα ο κώλος της Μαίρης αντηχεί δυνατά από τον αέρα που εισβάλλει στο ξεχειλωμένο άνοιγμα καθώς το γλιστερό παλούκι σπρώχνει ανελέητα σαν έμβολο, μέσα έξω, φλοπ-πλοπ.

Μια τελειωτική ώθηση και τοποθετώ το καυλί μου όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα στα σπλάχνα της Μαίρης και κρατώντας με δύναμη τα κωλομάγουλα της, αρχίζω να λούζω τα βάθη του πρωκτού της με παχιές ριπές γλιστερού γαλακτώδους σπέρματος καθώς η Μαίρη ξεφωνίζει από καύλα και ατέλειωτη έκσταση.

Η τρύπα της συσπάται ανεξέλεγκτα, βυζαίνοντας κυριολεκτικά τον πούτσο μέχρι και η τελευταία σταγόνα του ανδρικού γάλακτος να καταλήξει βαθιά στο έντερο της.

Με βαθιές ανάσες, μένουμε ακίνητοι μερικές στιγμές, με τον πούτσο ακόμη φυλακισμένο στην κωλοτρυπίδα της Μαίρης. Στη συνέχεια, αρχίζω να αποσύρω το ακόμη σκληρό όργανο μου προσέχοντας παράλληλα να μη τραυματίσω την κοπέλα μου.

Η Μαίρη υπομένει τη ελαφρώς δυσάρεστη αίσθηση υπάκουα ξαπλωμένη πάνω μου και με τα χέρια της να κρατούν τα κωλομάγουλα της διάπλατα ανοιγμένα. Το πέος ξεπροβάλλει από το φρεσκοπηδημένο έντερο με ένα ελαφρό πλοπ, σαν να ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Όμως το παρά φύση ζευγάρωμα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η Μαίρη παραμένει γονατιστή στα τέσσερα, προσπαθώντας μάταια να ελέγξει τους μυς του σφιγκτήρα της και να συγκρατήσει το γλοιώδες σπέρμα μέσα στον πρωκτό της. Το γυαλιστερό υγρό έχει ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλει από τη διεσταλμένη οπή της, σαν πολύτιμο μαργαριτάρι μέσα στο όστρακο του.

Με την καύλα μου να έχει απογειωθεί και πάλι, ξαπλώνω με το στόμα ανοιγμένο κάτω από την θεσπέσια κωλάρα της Μαίρης, που με ανακούφιση αφήνει το σφιγκτήρα της ελεύθερο.

Ο πρωκτός της αντηχεί δυνατά καθώς το πηχτό σπέρμα ξεχύνεται ελεύθερο, ζεστό ακόμη, κατευθείαν μέσα στο στόμα μου. Ρουφάω λαίμαργα στραγγίζοντας τον κώλο και απολαμβάνοντας τη διεστραμμένη αίσθηση του κωλοβυζάγματος.

Με τον κώλο της γλυμμένο και καθαρό, η Μαίρη γυρίζει πλευρά για να δεχτεί το μερίδιο που τόσο επάξια έχει κερδίσει. Ένα βαθύ φιλί και το περιεχόμενο του πρωκτού της επιστρέφει στο στόμα της για να καταποθεί με λαιμαργία. Ο πούτσος μου δεν μένει ούτε αυτός παραπονεμένος. Το πρόθυμο στόμα της τον καθαρίζει σε όλο του το μήκος από κάθε ίχνος σπέρματος.

Ικανοποιημένοι στο έπακρο και βαθιά εξαντλημένοι, πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γεμάτο νοσηρές φαντασιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο ξύπνημα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")