Το Σαββατόβραδο του σοδομισμού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν Σάββατο βράδυ και μου είπε ο άντρας μου ότι θα βγούμε. Μου είπε να ετοιμαστώ, να φορέσω σέξι ρούχα γιατί γουστάρει να βλέπει να προκαλώ τα βλέμματα του κόσμου. Έβαλα κόκκινα εσώρουχα, μαύρες κάλτσες και ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο ώστε να φαίνονται οι κάλτσες μου κάθε στιγμή. Μόλις δε καθόμουν, φαινόταν και τα εσώρουχα μου. Πάντα καυλώνω όταν ντύνομαι έτσι. Νιώθω πολύ πουτάνα.

Με πήγε σε ένα εστιατόριο να φάμε και να πιούμε λίγο κρασάκι. Μόλις λίγο ζαλίστηκα με το κρασί, ένιωθα το μουνί μου να υγραίνεται και να καυλώνει τρελά. Κουνιόμουν στην καρέκλα για να χαϊδεύεται η κλειτορίδα μου, κάτι που φυσικά πρόσεξε ο άντρας μου.

-    «Πάμε!», μου λέει. «Η βραδιά μόλις αρχίζει…»

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και με πήγε στον Πειραιά σε μια περιοχή όλο εργοστάσια και μηχανουργεία. Τα πάντα κλειστά φυσικά. Μου έδωσε ένα μαντίλι να τυλίξω τα μάτια μου. Δεν ήθελε να βλέπω που με πάει.

Σταμάτησε το αυτοκίνητο και με έβγαλε έξω. Μου πήρε το χέρι για να τον ακολουθήσω μια και δεν έβλεπα. Άνοιξε μια πόρτα και μπήκαμε σε ένα χώρο που ένιωθα άδειο, κρύο. Με ακούμπησε σε ένα κρεβάτι.

-    «Ξάπλωσε και παίξε με το σώμα σου να σε βλέπω. Θέλω να σε δω πόσο καυλωμένη είσαι…»

Άρχισα να χαϊδεύω το σώμα μου. Έβγαλα το φόρεμα μου και έμεινα με τα εσώρουχα και τις κάλτσες. Η ιδέα ότι δεν έβλεπα αλλά ένιωθα τα μάτια του άντρα μου πάνω μου με καύλωνε ακόμα περισσότερο.
Ξαφνικά άκουσα ομιλίες στο βάθος και κόσμο να περπατάει.

-    «Ποιος είναι;», ρώτησα.

-    «Σκάσε και συνέχισε να χαϊδεύεσαι!», μου λέει ο άντρας μου.

Σε λίγο ένιωσα να μου τραβάνε τα χέρια και να μου τα δένουν στο κρεβάτι. Ήμουνα απόλυτα εκτεθειμένη με τα χέρια ανοιχτά και τα πόδια μου επίσης να μου τα ανοίγουν και να μου βάζουν δάκτυλα στο υγρό μουνί μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα χέρια είχα πάνω στο σώμα μου. Ένιωσα έναν πούτσο στο πρόσωπο μου.

-    «Άνοιξε και βάλτον όλο μέσα!», άκουσα μια άγνωστη φωνή να μου λέει.

Αμέσως άνοιξα και άρχισα να παίρνω πίπα σε έναν πολύ μεγάλο πούτσο. Μετά ήρθε και δεύτερος και τρίτος… Χέρια να μου βάζουν δάκτυλα στο μουνί και πλέον και στον κώλο… Τότε ο άντρας μου είπε:

-    «Πως σας φαίνεται η πουτάνα; Πόσους λέτε να αντέξει σήμερα να την πηδήξουν;»

Άκουγα την πόρτα να ανοίγει και ομιλίες στο βάθος. Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσους είχε φέρει ο άντρας μου. Μου έλυσαν τα χέρια για να μπορούν να με κουνήσουν στο κρεβάτι να αρχίσουν να με γαμάνε όπως αυτοί θέλανε. Με βάλανε στα τέσσερα ώστε να μπορώ να παίρνω πίπες και να με γαμάνε ταυτόχρονα.

Είχα δύο πούτσους στο στόμα μου όταν μπήκε ο πρώτος στο μουνί μου δυνατά και με φόρα με κάρφωσε μέχρι τέλος. Ούρλιαξα. Με χαστούκισαν όλοι μαζί στα κωλομάγουλα και στο πρόσωπο.

-    «Μην φωνάζεις. Εδώ δεν σε ακούει κανένας. Είσαι δικιά μας για το βράδυ!»

Με γαμούσε δυνατά δίνοντας συνέχεια σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μου που φλεγόντουσαν. Ένιωσα δάκτυλα να μπαίνουν στον κώλο μου να μου τον ετοιμάζουν να τον γαμήσουν. Είχα δύο πούτσους να παίρνω πίπα, πούτσους στα χέρια μου, πούτσο να με γαμάει από το μουνί και δάκτυλα στον κώλο.

-    «Τώρα καριόλα θα νιώσεις γεμάτη!»

Έβγαλε τον πούτσο από το μουνί και με μια κίνηση τον έβαλε στον κώλο μου, σκίζοντας τον, καρφώνοντας τον όλο μέσα. Ούρλιαξα. Άρχισαν να με χαστουκίζουν και να με δέρνουν πλέον με μια ζώνη ή μαστίγιο στα κωλομάγουλα. Είχα πάρει φωτιά. Όσο φώναζα τόσο πιο δυνατά με χτυπούσαν.

Με γύρισαν για να κάτσω πάνω στην πούτσα του ενός ώστε να μπορεί να με πάρει και ένας δεύτερος ταυτόχρονα. Θεώρησα ένας στο μουνί ένας στο κώλο. Φυσικά το στόμα μου ήταν πάντα γεμάτο με μια πούτσα… δεν το άφηναν κι αυτό αγάμητο.

Αλλά οι γαμιάδες μου είχαν άλλες βλέψεις… μου άνοιξαν τα κωλομάγουλα και με πήραν και οι δύο από τον κώλο. Δύο ψωλές να με καρφώνουν στον κώλο. Τον είχαν κάνει να ανοίξει και να τους δεχτεί.

Με γαμούσαν αρκετή ώρα και οι δύο μέχρι που ο ένας με έχυσε μέσα βαθιά στον κώλο. Τραβήχτηκε και μέσα μου είπα ότι τώρα θα έχω τουλάχιστον μια ψωλή στον ξεσκισμένο μου κώλο… όμως το μόνο που φυσικά έγινε ήταν ο γαμιάς να παραχωρήσει τη θέση του σε έναν άλλο γαμιά και να έχω πάλι δύο ψωλές στον κώλο.

Ένας άλλος γαμιάς είπε:

-    «Ρε παιδιά, το μουνί της είναι άδειο. Έχω φέρει ένα δονητή να της βάλουμε μέσα μια και δεν γίνεται να της γαμήσουμε τρεις, αλλά να νιώσει τόσο σφικτά… να το νιώσει καλύτερα η πουτάνα!»

Και μου έβαλαν το δονητή στο μουνί. Οι δύο γαμιάδες μου μπήκαν μαζί στον κώλο. Ο πόνος, γιατί πλέον δεν υπήρχε τρύπα άδεια, ήταν ασύλληπτος και απίστευτα καυλωτικός. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν τόσο γεμάτη με ψωλές.

Με γαμούσαν έτσι σχεδόν μέχρι το πρωί. Όταν έβγαλα το μαντίλι από τα μάτια μου είδα δεκαπέντε με δεκάξι γαμιάδες που με είχαν ξεσκίσει. Μου είπαν ότι όλοι με γάμησαν από τον κώλο. Το μουνί μου μόνο ο δονητής το γάμησε κι ότι μόνο τον κώλο μου θέλανε.

Έφυγα από την ερειπωμένη αποθήκη γεμάτη χύσια να τρέχουν από τον κώλο μου μιας και όλοι από εκεί με γάμησαν, με σημάδια στα κωλομάγουλα από την ζώνη που με χτύπαγαν. Έναν κώλο που δεν μπορούσε να κλείσει από τις ψωλές που τον είχαν γαμήσει και ένα μουνί με τον δονητή μέσα μιας και μου απαγόρευσαν να το βγάλω μέχρι να πάω σπίτι και να αποφασίσει ο άντρας μου αν θα το βγάλω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")