Το πρώτο κέρατο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κατερίνα, είμαι τριάντα δύο ετών και η ιστορία αυτή συνέβη λίγο μετά την επιστροφή μου από την άδεια γάμου που είχα πάρει, πριν δυο χρόνια περίπου, με ένα συνάδελφο στην δουλειά μου που είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Δεν θα αναφέρω το όνομα του για προφανείς λόγους.

Είχα πολλή δουλειά και προσπαθούσα να φτιάξω κάτι στο excel και είχα κολλήσει. Αμέσως πήρα στο εσωτερικό τον συνάδελφο μου για να με βοηθήσει.

 


-    «Μπορείς να έρθεις λίγο στο γραφείο μου να με βοηθήσεις λίγο;», του είπα στο τηλέφωνο.


-    «Δεν μπορώ Κατερίνα, έχω ένα πρόβλημα…», μου απάντησε κοφτά.


-    «Έλα μωρέ, μην κάνεις σα μαλακισμένο. Δυο λεπτά υπόθεση είναι…», του απάντησα αλλά αυτός ήταν αμετάπειστος.


-    «Αφού σου είπα, έχω πρόβλημα!», μου απάντησε μονότονα.


Έκλεισα το τηλέφωνο και σηκώθηκα να πάω στο γραφείο του. Μπήκα μέσα και τον είδα καθισμένο πίσω από το γραφείο του.

 

-    «Καλά είσαι πολύ μαλακισμένο!», του είπα και πήγα προς το μέρος του.


-    «Άσε ρε Κατερίνα, αφού έχω πρόβλημα σου λέω…», μου απάντησε αυτός.


-    «Τι πρόβλημα μωρέ; Δεν είναι καλός ο φραπέ;», του απάντησα νευριασμένη.


Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε:


-    «Θα σου πω αλλά μην το παρεξηγήσεις…», μου είπε.


-    «Έλα, με έσκασες βρε!», του απάντησα.


-    «Μην το παρεξηγήσεις, εντάξει;», συνέχισε.


-    «Δεν θα σε παρεξηγήσω. Τι κολλητάρια είμαστε;», του απάντησα.


-    «Έχω καύλες…», μου είπε.


-    «Άσε μας μωρέ τώρα…», του απάντησα.


Τότε άρπαξε το χέρι μου και καθώς ήμουν δίπλα του το έβαλε ανάμεσα στα σκέλια του. Αμέσως ένιωσα το πρήξιμο στον καβάλο του παντελονιού του.


-    «Τι έγινε; Πρωινές καυλίτσες;», του είπα χασκογελώντας με το χέρι μου κολλημένο στο πρήξιμο του παντελονιού του.


Πήγα προς την πόρτα του γραφείου για να φύγω αλλά ασυναίσθητα την κλείδωσα. Γύρισα προς το μέρος του και του είπα:


-    ‘Έχω τη λύση για το πρόβλημα σου…», και γονάτισα στα πόδια του.


Με κοιτούσε σαστισμένος ενώ κατέβαζα το φερμουάρ του παντελονιού του. Σε λίγο είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι του και το κατέβαζα μαζί με το μποξεράκι του. Το ορθωμένο παλούκι του ήταν μπροστά μου έτοιμο για δράση. Το πήρα με τις παλάμες μου και άρχισα να το μαλάζω.


Η αίσθηση της καυτής σάρκας του φίλου ήταν μοναδική. Το καυλί του όντως ήταν πέτρα, καθώς άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Σε λίγο σηκώθηκα, στηρίχτηκα με το ένα χέρι στο γραφείο του και με το άλλο σήκωσα την φουστίτσα μου και έβγαλα το μαύρο δαντελωτό κιλοτάκι μου.


Άρχισε να με χαϊδεύει ανάμεσα στα μπούτια μου και να πασπατεύει το ζεστό μουνάκι μου. Έσκυψα μπροστά του και του είπα:


-    «Γλύψε με…», με την φωνή μου να φανερώνει τον ερεθισμό μου.


Υπάκουσε πρόθυμα και άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο γλυφομούνι, χουφτώνοντας τα κωλομάγουλα μου ενώ που και που έγλυφε και την κωλοτρυπίδα μου. Το μουνάκι μου ανυπομονούσε για πούτσα. Σηκώθηκα και ξεκούμπωσα το πουκάμισο μου δίνοντας τη δυνατότητα να ξεπροβάλουν τα βυζάκια μου.


Αμέσως μετά έπιασα το καυλί του και με μια κίνηση το έχωσα στο υγρό μουνάκι μου. Ένας αναστεναγμός ηδονής αλλά και ανακούφισης βγήκε από το στόμα μου. Προσπαθούσαμε να μην κάνουμε θόρυβο για να μην μας καταλάβουν οι συνάδελφοι από τα διπλανά γραφεία.


Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα τον παρτενέρ μου στα μάτια του. Στο βλέμμα του φαινόταν ξεκάθαρα η ηδονή κι αυτό ανέβασε και άλλο την καύλα μου. Τον πήδαγα με σταθερό και αργό ρυθμό.


Δεν άργησα να συνειδητοποιήσω ότι δεν είχαν περάσει καν τρεις βδομάδες που ήμουν παντρεμένη και ξενοπηδιόμουν στο γραφείο. Η ιδέα αυτή με ερέθισε αφάνταστα.


Άρχισα να φιλώ στο στόμα τον εραστή μου και συνέχιζα να σκέφτομαι ότι κεράτωνα τον άντρα μου. Αυτό η σκέψη με ερέθιζε αφάνταστα και με έκανε να νιώθω σαν πουτανάκι που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι πως θα φάει πούτσα. Αυτό ήταν η αρχή ενός εκπληκτικού οργασμού.


Ένιωθα το κορμί μου να το διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και το γλωσσόφιλο μας γινόταν όλο και πιο παθιασμένο. Σε λίγο έχυνε και ο γαμιάς μου. Το στειλιάρι του ήταν καρφωμένο βαθιά μέσα και ένιωθα να αδειάζει τα καυτά χύσια του μέσα μου. Συνεχίσαμε για λίγο το γλωσσόφιλο μας και αφού βρήκαμε την ανάσα μας ντυθήκαμε και οι δύο.


Πήγα στο γραφείο μου και κάθισα προσπαθώντας να ξεχάσω τι είχε συμβεί, αλλά ήταν αδύνατο. Το μουνί μου δεν υπάκουγε το μυαλό μου και ζητούσε να γαμηθεί πάλι από τον φίλο μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει το κιλοτάκι μου στο γραφείο. «Δεν πειράζει…» σκέφτηκα, «έτσι θα με θυμάται και θα θέλει κι άλλο».


Τις σκέψεις μου διάκοψε το κινητό μου. Ήταν ο άντρας μου και τότε είδα ότι μου είχε κάνει πέντε αναπάντητες κλήσεις. Το σήκωσα και του είπα ότι ήμουν σε μια συνάντηση και ότι πολλή δουλειά και μάλλον θα αργούσα σήμερα. Που να ήξερε ο κερατάς τι είχε συμβεί πριν από λίγο στο γραφείο του κολλητού μου…


Η σχέση αυτή κράτησε ένα χρόνο. Αυτόν τον ένα χρόνο το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αφού μέχρι και παρτούζα μου οργάνωσε ο εραστής μου. Καταλαβαίνετε τι κέρατο έφαγε ο άντρας μου!


Τη σχέση αυτή την διέκοψα μόλις έμεινα έγκυος. Από ποιον είναι ένα καλό ερώτημα, που δεν μπορώ να απαντήσω μέχρι σήμερα. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι περιμένω να μεγαλώσει λίγο το παιδί μου και να ξαναρχίσω τα ξενοπηδήματα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")