Στη βροχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν πρωί Τετάρτης. Είχα μέρες να δω την Αννούλα. Δουλειά κάθε μέρα μέχρι αργά. Η μονοτονία της καθημερινότητας με είχε σκοτώσει. Η ώρα ήταν οκτώ και δέκα και της στέλνω ένα μήνυμα: «Στις εννέα θα περάσω να σε πάρω εγώ από το σπίτι για τη δουλειά».

Έκλεισα το τηλέφωνο, έκανα ένα μπανάκι και ξεκίνησα για το σπίτι της. Δεν ήθελα να δουλέψω. Σήμερα ήθελα κάτι για μένα, σήμερα θα ζούσα το σήμερα. Έξω ψιλόβρεχε και τα τζάμια του αυτοκίνητου είχαν θολώσει. Έτσι δεν κατάλαβα ότι η Αννούλα ερχόταν. Ανοίγει την πόρτα και μου σκάει ένα φιλί.

 


Η Άννα είναι μια 27άχρονη με απελευθερωμένα σεξουαλικά ένστικτα. Είχε καταλάβει τις διαθέσεις μου για σήμερα και είχε ντυθεί κατάλληλα. Με ένα πονηρό ύφος με ρώτησε:


-    «Πως κι έτσι; Θα με πας εσύ στη δουλειά σήμερα;»


-    «Ναι. Βαλε ότι μουσική θέλεις και φρόντισε να περάσουμε καλά και οι δυο μας σήμερα…»


Έβαλε το cd που της αρέσει, άνοιξε το κάθισμα να κάθεται πιο αναπαυτικά, έβγαλε τα παπούτσια της και κουλουριάστηκε στο κάθισμα με ανασηκωμένη ελαφριά τη φούστα της και βάζοντας το χέρι της ανάμεσα στα μπουτάκια της.


Ξεκίνησα προς άγνωστη πορεία, όπου μας έβγαζε σήμερα. Ήθελα να ξεφύγω. Δεν την ρώτησα τι θέλει, πήρα το δρόμο για Εθνική οδό. Στη διασταύρωση της Βαρυμπόμπης στρίβω και παίρνω το δρόμο για Πάρνηθα.


Έξω η βροχή είχε δυναμώσει κι εγώ οδηγούσα χαλαρά, ακούγοντας μουσική και θαυμάζοντας τα γυμνά πόδια της και την ανεμελιά της. Με είχε αφήσει να την οδηγήσω όπου θέλω χωρίς να μιλάει παρά μόνο να χώνει τα χεράκια της ανάμεσα στα μπουτάκια της. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται τώρα και τι θέλει…


Άρχισα να ανεβαίνω τις στροφές μέχρι πάνω. Η θέα ήταν περιορισμένη, τα αυτοκίνητα ελάχιστα. Σταμάτησα σε ένα ξέφωτο, άναψα ένα τσιγάρο και χωρίς να πει τίποτα ήρθε στην αγκαλιά μου, κουλουριάστηκε εκεί και απολάμβανε τη βροχή που χόρευε όξω από τα τζάμια.


Άπλωσα το ένα μου χέρι και άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος. Καθόταν ακίνητη και μαγεμένη. Δεν άργησε η ρώγα της να σκληρύνει και να βγει πιο έξω. Έπιασα και την άλλη… Σε λίγο και οι δύο ρώγες είχαν γίνει ώριμες και σκληρές για να απολαύσουν τη γλώσσα μου.


Η Αννούλα το μόνο που έκανε ήταν να χουφτώνει τα μπουτάκια της και να κουνάει το κωλαράκι της, δείγμα ότι φούντωνε το μέσα της, ξύπναγε η γυναικεία φύση και παραδομένη απολάμβανε το πιπίλισμα μου.


Με το ένα μου χέρι στο στήθος, τη γλώσσα μου στη ρώγα της και το χέρι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της ανεβάζαμε ερωτικές, καυλωτικές στροφές. Τώρα τιναζόταν πιο έντονα και άφηνε ψιθυριστές λέξεις αναμμένη και φουντωμένη.


-    «Ναι, ναιιιιιιι! Πάρε μου και την άλλη αρσενικέ μου άντρα. Πάάάάααρε μου ναι. Ρούφα την καυλιάρη. Με φουντώνεις. Ναι, καυλώνω. Μη, μηηη… αχχχ… ααααααχχχ! Και τις δύο μαζί. Ρούφαααα, ρούφα. Όχι, όχι μη, μηη! Ναι, με καυλώνεις πούστη μου!»


Τις χάιδευα μαλακά έχοντας τα χέρι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της, σάλιωνα τις σκληρές ρωγίτσες και πιπίλαγα, δάγκωνα, ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Σπαρτάραγε στην αγκαλιά μου και ζήταγε όλο και πιο πολύ να της κάνω βυζορωγοθηλασμό.


Το χέρι μου συνέχιζε να ταξιδεύει ανάμεσα στα δύο μπουτάκια και να μου το σφίγγουν. Πλησίασα πιο πάνω εκεί που ενώνονται και βρίσκεται ο πόθος κάθε καυλιάρη άντρα, ακούμπησα το βρακάκι της, ήταν μουσκεμένο και η κραυγή «Μη καυλιάρη μου… είμαι μούσκεμα!» ακούστηκε στο βάθος…


Δεν σταμάτησα, έβαλα το χέρι μου μέσα από το βρακάκι της και χάιδεψα το μικρό δάσος που φύλαγε το μουσκεμένο μουνάκι της. Με αργές κινήσεις έβαλα το δάχτυλο μου να χαϊδεύει και να ανοίγει τα μουνόχειλα της. Η πρόσβαση ήταν πιο εύκολη. Το έβαλα πιο μέσα και το έπαιζα μέσα - έξω, πάνω - κάτω. Είχε φτάσει σε παραλήρημα.


-    «Έλα, μη…. δεν αντέχω άλλο Πονάω και τρέμω. Μηηηηηηηηη! Βάλτο μέσα. Ναι και τα δύο δάχτυλα. Ναι, πιο βαθιάαααα! Γλύφε και τρίβε γαμιά μου. Με απογειώνεις! Σε θέλω! Πονάαωω… πιο γρήγορα, πιο βαθιά. Ναιιιιι! Έλαααααα…. Ναιιιιιιιι! Χυ… χυ… χύνω η καριόλα! Ναιιιιιιιιιιιι! Τρεμωωωωω! Χύυυυυυυνωωωω! Πάρτα! Πάρταααα όλα καυλααα μουυυυυυυ!!!»


Έχυσε τόσο όμορφα και κουλουριάστηκε ακόμα πιο πολύ. Έσφιγγε τα μπουτάκια της και έτρεμε… Ήταν κατακόκκινη και τόσο χαρούμενη… έχυσε στην αγκαλιά μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")