Γαμήσια με το σόι του (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ρένα βγήκε από το αυτοκίνητο της και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της κουμπάρας της, της Σόνιας. Είχαν τηλεφωνηθεί προηγουμένως και η ανικανοποίητη ξανθιά της είχε εξομολογηθεί όσα συνέβησαν εκείνο το μεσημέρι. Η Σόνια της είπε να περάσει από το σπίτι να πιούνε έναν καφέ και να τα πούνε.  Όταν η Ρένα έφτασε στην εξώπορτα είδε ότι ήταν ανοιχτή. Νομίζοντας ότι η φίλη της την είχε αφήσει επίτηδες έτσι μπήκε μέσα στο σαλόνι. Από το βάθος του σπιτιού άκουσε πνιχτά βογκητά και φωνές. Πατώντας στα νύχια πήγε έξω από την κρεβατοκάμαρα της Σόνιας και κοίταξε μέσα.

Η Σόνια ήταν μια μελαχρινή μουνάρα με γεμάτα αφράτα βυζιά και φαρδύ πεταχτό κώλο. Ήταν παντρεμένη με τον Χανς, έναν θεόρατο μυώδη Γερμανό του οποίου τον φουσκωμένο καβάλο είχε προσέξει συχνά η Ρένα όταν τους επισκεπτόταν. Το ζευγάρι ήταν στο κρεβάτι στη μέση ενός σκληρού γαμησιού. Η κουμπάρα της ήταν πεσμένη στα τέσσερα και ο άντρας της προσπαθούσε να χώσει την μακριά χοντρή πούτσα του στην τουρλωμένη κωλάρα της. Το καυλί του Χανς ήταν 30 πόντους μακρύ, κάτασπρο με ένα χοντρό κόκκινο πουτσοκέφαλο που έμοιαζε με μήλο στην άκρη του. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της Σόνιας ο ξανθός παιδαράς δεν μπορούσε να μπει στην κωλοτρυπίδα της και η γιγάντια ψωλή του γλιστρούσε πάνω και κάτω γαμώντας τον αέρα.

-    «Ενοχλώ κουμπάρα;», έκανε γελώντας η Ρένα καθώς το ζευγάρι γύριζε ξαφνιασμένο προς το μέρος της.

-    «Καθόλου γλυκιά μου! Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να μας κάνεις παρέα; Μίλησα με τον άντρα μου για το πρόβλημα σου και δεν θα τον πείραζε να σε βοηθήσει λίγο…», πέταξε με νόημα η μελαχρινή καύλα συνεχίζοντας να τρίβει τον κώλο της πάνω στα αρχίδια του Γερμανού.

Η Ρένα έβγαλε το στενό μαύρο της φόρεμα και έμεινε μόνο με τα ψηλοτάκουνα μαύρα της πέδιλα. Γονάτισε πάνω στο κρεβάτι της κουμπάρας της και έπιασε την μεγάλη κατάλευκη ψωλή με το ένα χέρι ενώ με το άλλο έβγαλε μια χούφτα πηχτή μουνόκρεμα από το χιλιογαμημένο μουνί της.

-    «Αγάπη μου, πώς να μπει αυτό το ματσούκι στο κωλαράκι σου χωρίς την κατάλληλη λίπανση...;», έκανε η ξανθιά μουνάρα και άρχισε να αλείφει το κτηνώδες πέος με τα χύσια της.

Ο ξανθός μυώδης άντρας άρχισε να μουγκρίζει από την απίστευτη καύλα καθώς η Ρένα ακούμπησε το πρησμένο πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα της φίλης της και άρχισε να το σπρώχνει μέσα.

-    «Ααααχχχ... Ηδονήηηη!», έκανε γεμάτη γλύκα η Σόνια νιώθοντας το καυλί του άντρα της να σκίζει την τουρλωμένη κωλάρα της.

Η κουμπάρα της τώρα είχε ξαπλώσει ανάμεσα στα πόδια του Γερμανού και ρούφαγε να μεγάλα ξυρισμένα αρχίδια του με μανία.  Ο Χανς είχε χώσει τώρα όλο τον πούτσο του μέσα στον κώλο της γυναίκας του και τον γαμούσε άγρια. Η κουμπάρα του σάλιωσε δυο δάχτυλα και άρχισε να τα σπρώχνει μέσα στον δικό του κώλο ενώ ταυτόχρονα έγλειφε με πάθος την πρησμένη κλειτορίδα της Σόνιας που σφάδαζε από καύλα και πόνο.

-    «Ωωωωω... Έτσιιιιιιι... Ααααχχχχ... Είσαι καύλα κουμπαρούλα... Ωωωχχχ!», αναστέναξε από τη γλύκα ο ξανθός γαμιάς και άρχισε να γαμάει τη γυναίκα του ακόμα πιο γρήγορα.

Η μελαχρινή ξεκωλιασμένη σύζυγος άρχισε ξαφνικά να χύνει καθώς η ηδονή που της πρόσφεραν η γλώσσα της Ρένας στο μουνί της και το πρησμένο καυλί του άντρα της στην κωλάρα της ήταν υπερβολικά μεγάλη για να αντέξει περισσότερο.

-    «Αααααχχχχχ! Χύνωωωωω... Χύνω αγάπες μου ωωωωωωωωχχχχ!», ούρλιαξε και με απίστευτη ένταση άρχισε να τινάζεται από τους σπασμούς ενός φοβερά έντονου οργασμού.

Όταν η Σόνια σταμάτησε να τραντάζεται από ηδονή αρκετά δευτερόλεπτα μετά ο Χανς με μια κίνηση έβγαλε την τεράστια φλεβιασμένη πούτσα του από τον κώλο της και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Η Ρένα χωρίς δεύτερη σκέψη ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια του και έπιασε με τα δυο της χέρια το χοντρό παλαμάρι βάζοντας το μισό πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Ρυάκια από σάλια έτρεχαν από τις γωνιές των χειλιών της καθώς προσπαθούσε να πάρει όσο πιο πολύ μπορούσε από αυτό το υπερφυσικό ματσούκι στο λαρύγγι της. Την ίδια στιγμή η κουμπάρα της, γλιστρώντας πίσω της, άρχισε να γλείφει και να σαλιώνει τη ροζ κωλοτρυπίδα της καυλωμένης ξανθιάς ενώ ταυτόχρονα έχωνε τρία δάχτυλα στο ορθάνοιχτο υγρό μουνί της.

-    «Χανς... Νομίζω ότι ο πάτος της κουμπάρας μας είναι έτοιμος για σκίσιμο..», έκανε γεμάτη λαγνεία η Σόνια.

Ο μυώδης παιδαράς, χωρίς να μιλήσει, πήρε θέση πίσω από τη Ρένα που πεσμένη στα τέσσερα τώρα τέντωνε τη μαυρισμένη κωλάρα της γεμάτη καύλα προς το γιγάντιο καυλί του Γερμανού. Με μια απότομη κίνηση ο Χανς έχωσε το μισό παλαμάρι του στο ξεχειλωμένο πάτο της κουμπάρας του.

-    «Αααααχχχχχ... Με σκίζεις ! Ωωωωωωχχχχχ... Είναι τεράστιοοοοο!», ούρλιαξε από πόνο και ηδονή η ξανθιά γαμιόλα σπρώχνοντας τον κώλο της ακόμα περισσότερο πάνω στο κτηνώδες παλούκι που τη γαμούσε με δύναμη.

Η Σόνια βλέποντας τον άντρα της να κοκκινίζει από απόλαυση πήγε από πίσω του και δαγκώνοντας την πλάτη του έβαλε δυο δάχτυλα στον κώλο του ενώ με το άλλο χέρι έτριβε με μανία την πρησμένη κλειτορίδα της.

-    «Ωωωωωχχχχ... Γαμιόλεεεεεες! Αααααχχχχ... Δεν κρατιέμαι άλλο! Ααααααααααχχχχ!», φώναξε ασθμαίνοντας από ηδονή ο ξανθός καβαλάρης και άρχισε να γεμίζει το έντερο της κουμπάρας του με λίτρα πηχτού σπέρματος.

Οι δυο πουτάνες φίλες άρχισαν να χύνουν κι αυτές μαζί του καθώς η απόλαυση που τους χάριζε το ανώμαλο γαμήσι τους ήταν πάρα πολύ για να την αντέξουν.

-    «Αααααααααα... Τελειώνωωωωωω... Ωωωωωωχχχχ... Καύλααααααα!», φώναξε με δύναμη η Ρένα και κάρφωσε την κωλάρα της μέχρι τη ρίζα πάνω στη ψωλάρα του κουμπάρου της.

«Αααχχχ... Κι εγώωωωωωω... Ηδονήηηηηη!», έκανε η Σόνια και έπεσε ξέπνοη στο κρεβάτι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")