Σκλάβος της μέχρι τέλους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αυτό που θα σας περιγράψω δεν είναι ακριβώς ιστορία αλλά η κατάσταση που βιώνω καθημερινά τα τελευταία χρόνια. Με τη γυναίκα μου γνωρίζομαι πολλά χρόνια και είμαι παντρεμένος τα τελευταία δέκα. Από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας, εκμυστηρεύτηκα σε αυτή, την υποτακτική μου ψυχολογία. Πρέπει να ομολογήσω εξ αρχής ότι η γυναίκα μου έχει μοναδική ικανότητα να διεισδύει στο μυαλό μου και να καταλαβαίνει τις βαθύτερες επιθυμίες μου. Έτσι σιγά - σιγά και πειραματιζόμενοι, διαμορφώσαμε ένα είδος σχέσης υποταγής-κυριαρχίας η οποία με έχει κάνει να ζω συνέχεια μέσα στην καύλα.

Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση έχει ως εξής:

Εγώ έχω αναλάβει εξολοκλήρου οτιδήποτε έχει να κάνει με υποχρεώσεις στο σπίτι μας. Εγώ δουλεύω καθημερινά (και Κυριακές) από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όταν γυρίζω κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα είμαι stand by στις εντολές της γυναίκας μου, της θεάς μου....

Εγώ θα στρώσω το τραπέζι, εγώ θα σερβίρω, και μετά θα μαζέψω και θα πλύνω τα πιάτα. Εγώ θα σιδερώσω, θα απλώσω, κτλ. Η θεά μου όταν είναι σπίτι είναι είτε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, είτε καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ, μιλώντας στο τηλέφωνο ή βλέποντας τηλεόραση.

Εγώ την ετοιμάζω όταν πρόκειται να βγει, της γυαλίζω τις γόβες της η ότι άλλο φοράει, τη χτενίζω και της βάζω το άρωμα της. Τρελαίνομαι όταν τη βλέπω σκέτη θεά, πανέμορφη, να μου δίνει διαταγές για το τι θα κάνω όση ώρα λείπει. Σχεδόν πάντα, γονατίζω μπροστά της, της φιλάω τα πόδια και της εύχομαι να περάσει καλά. Εννοείται ότι γυρίζει ότι ώρα θέλει, μόνη της ή... και με παρέα..

Δεν είναι λίγες οι φορές που ταυτόχρονα με το γύρισμα του κλειδιού στην πόρτα ακούω και κάποια αντρική φωνή να τη συνοδεύει...

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραμείνω εγώ ακίνητος στο χολάκι που κοιμάμαι για να μην χαλάσω την ατμόσφαιρα, εκτός και αν έχει προετοιμάσει την κατάσταση και με παρουσιάσει ως δούλο της.

Σε αυτή την περίπτωση οι ταπεινώσεις και οι εξευτελισμοί που δέχομαι είναι απίστευτοι! Είμαι αναγκασμένος να τους υπηρετώ και τους δύο.

Την ερεθίζει να με βάζει να του βγάζω τα παπούτσια του, να του γλύφω τα πόδια του, να τον γδύνω αργά και ηδονικά και να του γλύφω το καυλί του ετοιμάζοντας τον για να την πηδήξει.

Θυμάμαι μια φορά που τον έβαλε να ανάψει το τσιγάρο του και να καπνίζει απολαυστικά, την ώρα που εγώ γονατιστός μπροστά του, του έγλυφα το καυλί του και εκείνη με λιγωμένη από την καύλα μάτια, χάιδευε αισθησιακά το μουνάκι της.

Στο τέλος ο τύπος δεν άντεξε και έχυσε σχεδόν μέσα στο στόμα μου... Ήταν τόσο σαδιστικά τα ένστικτα της εκείνη τη στιγμή που με έβαλε να γλύψω κάθε σταγόνα που χύθηκε κάτω στο πάτωμα.

Για να τον ξανακαυλώσει, με έβαλε να γονατίσω στα τέσσερα και με μαστίγωσε με τη ζώνη της αλύπητα μπροστά του. Πράγματι δεν πέρασαν δυο λεπτά και το καυλί του άρχισε πάλι να ορθώνεται. Πήγε και κάθισε κατευθείαν επάνω του απαιτώντας από μένα να της γλύφω την τρυπούλα του κώλου της.

Μετά με έδιωξαν σαν το σκυλί και πηδήχτηκαν μόνοι τους. Μόνο στο τέλος πια την ώρα που έφευγε αυτός, με φώναξε η θεά μου, και με έβαλε να γονατίσω, να του φιλήσω τα πόδια, και να τον ευχαριστήσω που την πήδηξε τόσο ωραία.

Αφού έφυγε, με κοίταξε κατάματα μου έδωσε ένα γερό χαστούκι, με έφτυσε, μου γύρισε την πλάτη και πήγε να κοιμηθεί αδιαφορώντας για το καυλί μου που είχε γίνει σαν κατάρτι από την καύλα. Απλά γύρισε και με επιτακτικό ύφος μου είπε:

-    «Μην τολμήσεις να το αγγίξεις! Θέλω όλη τη νύχτα να είσαι μέσα στην καύλα...»

Το πρωί όμως που τις πήγα το πρωινό στο κρεβάτι πηδηχτήκαμε σαν τρελοί, με εκείνη να μου περιγράφει ψιθυριστά και αισθησιακά στο αφτί όσα της έκανε την προηγούμενη ο γκόμενος της...

Δεν το κρύβω ότι όλα αυτά μου αρέσουν...

Τη λατρεύω τη θεά μου, και δεν με ενδιαφέρει που με εκμεταλλεύεται. Μου αρέσει που είμαι ο σκλάβος της και κάθε φορά περιμένω να γίνω το αντικείμενο της ηδονής της, όσο και αν αυτό τσαλαπατά την αξιοπρέπεια μου… είμαι και θα είμαι ο σκλάβος της μέχρι να πεθάνω...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")