Το πίσω κάθισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κάθε Σάββατο πήγαιναν εκδρομή στο Ξυλόκαστρο, στο σπίτι ενός φίλου του Νίκου. Ο Νίκος πέρναγε με το αυτοκίνητο και την έπαιρνε. Η Χριστίνα φορούσε αυτά τα ρούχα που της είχε ζητήσει ο Νίκος. Διαφορετικά κάθε φορά.

Σήμερα ήταν η Άνοιξη. Ένα λουλουδάτο μίνι κλος φορεματάκι και ένα ζευγάρι γόβες. Λουλούδια φρέσκα στα μαλλιά της.

 

Πέρασε και την πήρε με το αυτοκίνητό του ακριβώς στις έξι το πρωί. Κάθισε πίσω μόνη της, σήκωσε το φουστάνι και κάθισε το κωλαράκι της στο δροσερό δερμάτινο κάθισμα.

Όχι δεν φορούσε εσώρουχα, της τα είχε απαγορεύσει. Λιγοστά τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό, περισσότερα ήταν τα φορτηγά. Με ένα νεύμα τη διέταξε να βάλει το χέρι της στο μουνάκι της και ν’ αρχίσει να το παίζει..

-    «Να είσαι υγρή μωρό μου, μέχρι τα Μέγαρα…»

Την ερέθιζε τρελά να βλέπει τους φορτηγατζήδες αδιάφορα να κοιτάνε στην αρχή τα μπούτια της και αμέσως μετά έξαλλοι να στρέφουν το κεφάλι προς το χέρι της που πασπάτευε το μουνί της, που φαινόταν καθαρότατα και από τα δύο τζάμια.. Δεν πίστευαν στη τύχη τους! Μερικοί κορνάριζαν κιόλας.

Ώσπου να φθάσουν τα Μέγαρα, είχε χύσει αρκετές φορές. Σε ένα καφέ τους περίμενε ο Βασίλης. Κάθισε κι εκείνος πίσω και αμέσως έπιασε να γλύφει το μουνί της Χριστίνας, τη λιμνούλα από το κάθισμα και την ίδια.

Αργά της σήκωνε το φουστανάκι της, όλο και πιο ψηλά, μέχρι που είχε γίνει ζώνη στο λαιμό της.. και οι φορτηγατζήδες όλο και κορνάριζαν.

Στην Κόρινθο σταμάτησαν να φάνε και να πιουν καφέ σε ένα πολυσύχναστο στέκι. Ουρά τους ακολουθούσε από νταλίκες και ημιφορτηγά. Η Χριστίνα τράβηξε προς την τουαλέτα για να κατουρήσει και πλυθεί.

Τ’ αγόρια πιάσανε τραπέζι. Το μουνί της πρόλαβε να το κάνει πριν τη πλευρίσει ο πρώτος φορτηγατζής και της βάλει χέρι, ακολουθούμενος από τον δεύτερο και έναν τρίτο.

Μέσα σε ένα λεπτό ήταν στα γόνατα, ολόγυμνη. Πίπα τους έπαιρνε εναλλάξ. Και εναλλάξ την πηδούσαν, απ’ όπου εύρισκαν ελεύθερη τρύπα. Στο τέλος όταν τα είχαν δώσει όλα, εκείνη σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το νιπτήρα για να πλυθεί.

Τότε χτύπησε το κινητό της. Ήταν ο Νίκος.

-    «Όπως είσαι, με τα χύσια επάνω σου, βάλε το φόρεμά σου και έλα να φύγουμε…»

Υπάκουσε. Ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα, αλλά δεν την άφησαν να καθίσει. Στριμώχθηκε στο χώρο των ποδιών, μισοξάπλωσε μάλλον, αφού ξεγυμνώθηκε. Πίσω καθόντουσαν ο Βασίλης και ο Φάνης, ο φίλος από την Κόρινθο.

Μέχρι το Ξυλόκαστρο η Χριστίνα τους έγλυφε, έχυναν στο πρόσωπό της και ξανά.

Όταν φθάσανε στο Ξυλόκαστρο, μπήκαν στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού του Βασίλη και έκλεισαν τη πόρτα πίσω τους.

Η ολόγυμνη Χριστίνα ήταν έτοιμη να δεχθεί τις υπηρεσίες τους. Όλο το Σαββατοκύριακο θα τη γύμναζαν πολύ καλά από κάθε τρύπα της, τόσο πολύ ώστε να έχει δυσκολίες στο να κάθεται στην καρέκλα της γραμματέως τη Δευτέρα.

Και βέβαια τα τρία "αφεντικά" της, ο Νίκος, ο Βασίλης και ο Φάνης θα φρόντιζαν τις καρέκλες της να είναι σκληρές ξύλινες, οι φούστες της κοντές και στενές, οι ώρες της ορθοστασίας πάνω στις δεκάποντες γόβες πολλές και όταν τελικά καθόταν, τα μπούτια πάντα θα ήταν ανοιχτά και το μουνί της σε κοινή θέα. Για τα μάτια τους μόνο!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")