Στην Ταϊλάνδη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι εικοσιέξι χρονών και έχω δοκιμάσει τα πάντα σχετικά με το σεξ. Από όλες τις γυναίκες με τις οποίες έκανα έρωτα, δύο έχουν μείνει στο μυαλό μου. Πιθανότατα γιατί όσο πιο βρώμικο είναι το σεξ, τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

Παρά το ότι δεν είμαι gay, είχα συχνά τη φαντασίωση του να με γαμάει μια γυναίκα με strapon τόσο δυνατά που να μην μπορώ να περπατήσω την άλλη μέρα.

 

Πέρυσι λοιπόν είχα πάει Ταϊλάνδη και έμενα σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο κέντρο της Bangkok. Ο τύπος στη ρεσεψιόν ήξερε ότι είμαι μόνος και με ρώτησε αν θα χρειαζόμουν παρέα. Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου είναι πως ο μάγκας ήταν gay.

Το διόρθωσε αμέσως βγάζοντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από γυναίκες που ήταν στο κόλπο, και μου πρότεινε να διαλέξω. Διάλεξα λοιπόν μία... αυτή που μου φάνηκε πως ήταν πιο κοντά στο στιλ του ξεφτιλίσματος ανδρών.

Το βράδυ λοιπόν έφτασε και κάποια στιγμή έφτασε και η κοπέλα που είχα διαλέξει, έχοντας μαζί της άλλη μια νέα κοπέλα.

Με το που μπήκαν μου ζήτησε να γδυθώ τελείως. Μόλις το έκανα μου έφερε τα χέρια πίσω από τη μέση μου και μου πέρασε χειροπέδες. Παρέμεναν και οι δύο ντυμένες κανονικά και απλά με κοιτούσαν τόση ώρα ώστε να με κάνουν να νιώθω αμήχανα για τον ερεθισμό μου που ήταν εμφανής μπροστά στα μάτια τους.

Κάποια στιγμή με πρόσταξε να γονατίσω ανάποδα μπροστά τους προσφέροντας τους τη θέα του εκτεθειμένου κώλου μου, τον οποίο άρχισε να χαστουκίζει γελώντας. Η άλλη κοπέλα δεν έκανε τίποτα απολύτως.

Δεν είχα εικόνα του τι γίνεται πίσω μου έτσι όπως καθόμουν. Δεν έβλεπα καμιά τους. Κάποια στιγμή ένοιωσα να βάζει κρέμα στα αρχίδια και το καυλί μου και να τα τρίβει απαλά.

Συνέχισε ανεβαίνοντας προς την τρύπα μου, ενώ συνέχιζε να ρίχνει κρέμα, τόση πολύ που το δάχτυλο της έμπαινε στην τρύπα μου χωρίς καμία απολύτως αντίσταση.

Δεν είχα ξανανιώσει τόσο μεγάλη καύλα ποτέ μέχρι εκείνη την ώρα. Ένιωθα πως είχα οργασμούς αλλά δεν έχυνα.

Μου έδειξε ένα κορδόνι με μαύρες μπάλες και αμέσως μετά γύρισε πίσω μου και άρχισε να τις σπρώχνει μία - μία μέσα στην κωλότρυπά μου. Με κάθε μπάλα που έμπαινε μέσα μου ένιωθα την επόμενη να έχει πάρει θέση στην τρύπα μου έτοιμη να γλιστρήσει μέσα.

Ταυτόχρονα ένιωθα το χέρι της να μαλακίζει το καυλί μου πολύ απαλά. Κάθε φορά που έφτανε στη βάση του, μου το έσφιγγε πριν το ξανανεβάσει προς το πουτσοκέφαλο μου.

Τότε μπήκε στο παιχνίδι και η άλλη κοπέλα τσιμπώντας τις ρώγες μου στρίβοντας 'τες απαλά. Είχα από ώρα παραδοθεί στα χάδια και δεν ένιωθα πια καμιά απολύτως αμηχανία.

Η δεύτερη κοπέλα σηκώθηκε και έφερε από την τσάντα της ένα μεγάλο dildo σε σχήμα πούτσας που μου έτριψε στο πρόσωπο πριν μου το βάλει στο στόμα. Πριν αρχίσω να τσιμπουκώνω τη λαστιχένια πούτσα, ένιωσα την άλλη πίσω μου να παίρνει το καυλί μου στο στόμα της τραβώντας αργά τις μπάλες έξω από τη σούφρα μου.

Αυτό ήταν… δεν άντεχα άλλο. Ο οργασμός είχε φτάσει σε σημείο πρωτοφανές. Άδειασα το σπέρμα μου στο στόμα της και έγειρα στο πλάι σχεδόν χωρίς να μπορώ να ανασάνω.

Η κοπέλα που μόλις έχυσα ήρθε και εφάρμοσε τα χείλη της στα δικά μου, αδειάζοντας όλο μου το σπέρμα στο στόμα μου, και πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε η άλλη έχωσε ξανά το λαστιχένιο καυλί στο στόμα μου αναγκάζοντας με να καταπιώ τα χύσια μου.

Αμέσως μετά, χωρίς καμία απολύτως κουβέντα, σηκώθηκαν και οι δύο. Η μία μου έβγαλε τις χειροπέδες, η άλλη πήρε τα χρήματα που είχα πάνω στο τραπεζάκι του δωματίου και άκουσα μόνο την πόρτα να κλείνει πίσω τους.

Έμεινα έτσι ξαπλωμένος για κανένα μισάωρο νιώθοντας μια πρωτόγνωρη γλυκιά αδυναμία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")