Η μάνα του καλύτερου μου φίλου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο καλύτερος μου φίλος έκανε πάρτι γενεθλίων και είχαμε μαζευτεί είκοσι άτομα σε ένα σπίτι, όμως δεν ξέραμε ότι θα είναι και η μαμά του Γιώργου (του κολλητού μου) στο σπίτι. Η κυρία Λίτσα είναι μουνάρα με όλη την σημασία της λέξης. Είναι ξανθιά, γύρω στα τριανταέξι, με μεγάλα βυζιά, 1.70 και 65 κιλά.

Κατά την διάρκεια του πάρτι ήταν στο δωμάτιο της. Εμείς χορεύαμε και δεν ξέραμε την παρουσία της... Εγώ πήγα για κάποια στιγμή τουαλέτα. Όταν γύρισα, την είδα μπροστά μου και καύλωσα βλέποντας την. Έκανε στριπτίζ και είχε βγάλει την μπλούζα της.

Εγώ αμέσως πήγα κοντά της κι αυτή άρχισε να μου τρίβεται η πουτάνα. Έβλεπα τις βυζάρες της μπροστά μου! Ώσπου δεν άντεξα και την χούφτωσα μπροστά σε όλους. Οι περισσότεροι δεν το πρόσεξαν, αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ αυτό…

Εκείνη είδε πως είχα καυλώσει τρελά! Με πήρε από το χέρι και με πήγε στο δωμάτιο της, με πέταξε στο κρεβάτι, ανέβηκε πάνω μου και μου έχωσε τις βυζάρες της στη μούρη μου.

Μου κατέβασε το παντελόνι και μου πήρε πίπα… εκεί τα είδα όλα! Ένιωσα υπέροχα! Μου έγλυφε το πουτσοκέφαλο και μετά τον έπαιρνε όλο μέσα, μετά πάλι το πουτσοκέφαλο και μετά πάλι μέσα…

Μετά έβγαλε την φούστα που φορούσε και έμεινε με το στρινγκάκι της. Αμέσως πήρα φωτιά! Της παραμέρισα το στρινγκάκι της και άρχισα το πιο τέλειο γλυφομούνι. Άγγιζα την κλειτορίδα της και έχυνα…

Σάλιωσα τα δυο μου δάχτυλα και της τα έβαλα στο μουνί της. Αυτή έβγαζε κραυγές ηδονής και ευχαρίστησης. Μετά με καβάλησε και ανεβοκατέβαινε πότε αργά και πότε γρήγορα…

Έχυσα μέσα της. Το ευχαριστήθηκε η ψώλα. Στη συνέχεια, σηκώθηκα όρθιος και εκείνη γονάτισε εμπρός μου και έβαλε τις βυζάρες τις ανάμεσα στον πούτσο μου και κάναμε ένα γαμάτο ισπανικό.

Έχυσα στα βυζιά της κι εκείνη άρχισε να γλύφει τα υγρά μου ώσπου δεν άφησε ούτε σταγόνα. Εγώ άρχισα να της γλύφω τις καυλωμένες ρώγες της. Έμεινα στα βυζιά της για κανένα δεκάλεπτο και μετά ξανά ανεβήκαμε επάνω στο κρεβάτι και εκεί κάναμε ένα ονειρεμένο 69. Με πίπωνε υπέροχα!

Κάποια στιγμή όμως άκουσα τις φωνές των φίλων μου που με έψαχναν. Ντυθήκαμε γρήγορα και την φίλησα δύο φορές. Ένιωσα την γλώσσα της και με τρέλανε. Έφυγα από το δωμάτιο και την άφησα υγρή και καυλωμένη!

Από τότε, όποτε κανονίζω να βρεθώ με τον Γιώργο, πήγαινα πάντα νωρίτερα για έναν πούτσο στο μουνάκι της Λίτσας!

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")