Η γυναίκα μου η ψωλού (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε από παιδιά. Όπως καταλαβαίνετε, εντελώς άπειρη με τους άντρες. Όταν μετά από πολλά, αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα, είδα ότι την πουτανιά την έχει έμφυτη. Άρχισα να της λέω διάφορες ιστοριούλες - φαντασιώσεις. Μόνο που τις άκουγε αντιδρούσε…

Κάποια στιγμή αρκετά ενοχλημένη μου είπε να σταματήσω αυτό το "βιολί". Έτσι και έκανα. Μια μέρα και ενώ κάναμε σεξ, μου είπε:

-    «Ιστοριούλα δεν έχει;»

Ξαφνιάστηκα! «Ή τώρα ή ποτέ!», είπα στον εαυτό μου. Από ένα περιοδικό ανίχνευσα μια αγγελία ενός τύπου που μου έκανε το όλο της στιλ. Ήρθαμε σε επικοινωνία. Ταιριάζαμε πολύ στα γούστα. Τον έψαξα, γιατί το να μ’ αρέσει να γαμιέται η γυναίκα μου δεν καταργεί το ότι είναι η σύζυγός μου.

Κατόπιν αρχίσαμε ένα παιχνίδι: ο φίλος τυχαία άρχισε μια επικοινωνία μαζί της ενώ εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Κάθε μεσημέρι είχα με τον φίλο άψογη συνεργασία ως προς την υπόθεσή μας. Έβλεπα τις αντιδράσεις της, του έλεγα τα "κουμπιά" της, είχε πολύ υπομονή μια που πολλές φορές ήταν εχθρική.

Άρχισε να ανταποκρίνεται στις ιστοριούλες. Ήταν η στιγμή που ο φίλος έπρεπε να της πει για παρτούζα. Πως θα αντιδρούσε; Περίμενα με αγωνία το μεσημέρι που θα τα λέγαμε. «Φίλε χαλάρωσα», τον ακούω να μου λέει. «Είναι έτοιμη για παρτούζα!».

Τώρα όμως πρέπει να μάθει την αλήθεια. Κανονίζουμε να της τηλεφωνήσει την ώρα που θα έμπαινα σπίτι. Τα έχασε βλέποντας με και ενώ ήταν στο τηλέφωνο. Τελείως φυσιολογικά της λέω:

-    «Μην το κλείσεις, τα χαιρετίσματά μου στον Νάσο».

Από την άλλη ο Νάσος της έλεγε διάφορα. Και οι δύο την κάναμε να ξεπεράσει το… σοκ. Πώς θα είναι η συνέχεια; Ένιωθε άβολα που είναι γεματούλα. Το ξεπεράσαμε αφού αρκετοί είναι αυτοί που τους αρέσουν χοντρούλες.

Πήρα την μεγάλη απόφαση…

-    «Νάσο σου την στέλνω να πάρει την κρυάδα».

Τρελάθηκαν και οι δύο.

-    «Τι πρέπει να κάνω ρε φίλε;», λέει ο Νάσος.

-    «Να με ενημερώνει…», του απάντησα.

Την πήγα στο σταθμό.

-    «Απόλαυσε το ταξιδάκι», της είπα. «Πας μια νορμάλ παντρεμένη και θα γυρίσεις μια παντρεμένη ψωλού!»

Από την καύλα δεν μπορούσα να δουλέψω. Χτυπάει το τηλέφωνό μου…

-    «Έφτασα. Βρέθηκα με τον Νάσο, όλα καλά, πάμε για φαγητό».

Μετά από λίγο ο Νάσος…

-    «Πάμε σε ξενοδοχείο, μετά για φαΐ».

Κατόπιν μήνυμα: «Φίλε είσαι τυχερός! Αυτή τη στιγμή της τον δίνω πίπα. Έχω την πουτάνα μας στα τέσσερα και την γαμάω. Έχω βάλει την γυναίκα σου να είναι με ανοιχτά τα πόδια για να την πηδήξω. Τι καριόλα είναι; Θα χύσω και υποτίθεται ότι αργώ στο χύσιμο. Θα ξεκουραστώ λίγο και θα την πιπίσω πάλι… Γαμώ τα τσιμπούκια είναι! Καλά έλεγες πως θα γίνει πολύ γαμιόλα! Συνέχεια χύνει…»

Έφτασε η ώρα της επιστροφής. Περίμενα και σκεπτόμουν το άβγαλτο κοριτσάκι, την συντηρητική παντρεμένη και θα έβλεπα μια παντρεμένη, την γυναίκα μου, που πηδιέται! Να την λοιπόν!

-    «Ντρεπόμουν πάρα πολύ…», μου είπε. «Μπήκαμε και από την αμηχανία κάθισα σε μια καρέκλα. Ήρθε μπροστά μου, έβγαλε τον πούτσο του και μου τον έβαλε στο στόμα. Εγώ τον άρπαξα αμέσως και τον έγλυφα. Θυμάσαι που μου έλεγες για τσιμπούκια και μόνο εμετό δεν έκανα; Τελικά μ’ αρέσει πολύ να κάνω πίπες…»

Ο Νάσος είναι ο δεύτερος που γάμησε τη γυναίκα μου, σε όλη της τη ζωή έως τότε. Του είχα υποσχεθεί ένα "δώρο" για την ειλικρίνεια και την υπομονή του. Η σύζυγός μου δεν έδινε κώλο. Λίγες ήταν οι φορές που είχα βάλει ίσα - ίσα το κεφαλάκι. Κατ’ ουσία ήταν παρθένα από τον κώλο.

Ήρθε, λοιπόν, ο φίλος στα μέρη μας. Πήγαμε για φαγητό, μετά ποτάκι και κατόπιν στο ξενοδοχείο που έμενε ο φίλος.

Στην αρχή κουβεντιάζαμε κι εγώ ήμουν μισοξαπλωμένος. Πιάνω τα τσιγάρα και τα αφήνω στην άλλη άκρη του κρεβατιού. Ανασηκώθηκα και ζήτησα από την Μιμή να πιάσει τα τσιγάρα.

Στην προσπάθειά της στάθηκε στα τέσσερα. Της κατεβάζω το παντελόνι και ο Νάσος της λέει να μείνει έτσι στα τέσσερα. Η καμπυλωτή άσπρη κωλάρα της με το μαύρο στρινγκάκι ήταν σούπερ θέαμα.

Το πρόσωπό της είχε μια πρόστυχη έκφραση. Πρόθυμη και υπάκουη καθόταν για να εξελιχθεί σε μια παντρεμένη παρτουζιάρα.

Αρχίσαμε να την χαϊδεύουμε και να την γδύνουμε αφήνοντάς της μόνο το στρινγκάκι. Ο Νάσος κάθισε από μπροστά και η Μιμή άρχισε να του κάνει τσιμπούκι μια και όπως ομολόγησε της αρέσει να την πιπώνουν.

Έβλεπα το σκηνικό που τόσες φορές είχα φανταστεί: Η γυναίκα μου στα τέσσερα, ανάμεσα στα μπούτια ενός άλλου, να γλύφει έναν άλλον πούτσο, ενώ της χάιδευα το μουνί, της το γαμούσα με τα δάκτυλά, της χάιδευα κυκλικά την κωλοτρυπίδα.

Από την ευχαρίστηση το δέρμα της που είναι τρυφερό είχε γίνει όπως ενός μωρού…

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")