Η Ιωάννα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Με λένε Νίκο και θα σας μιλήσω για την περιπέτεια μου πριν τρεις μέρες. Μιλούσα με μια καυλιάρα γκόμενα στο chat, την Ιωάννα, 1.70 με έναν κώλο τέλειο και όχι και τόσο μεγάλα βυζιά αλλά αρκετά στητά. Στη συνέχεια αναζητούσε τρόπο να πάρει την ψωλή μου στο μουνί της.

Μια μέρα λοιπόν που οι γονείς μου έλειπαν, αφού είχαν πάει σε ένα ταβερνάκι στο χωριό μου και θα αργούσαν να γυρίσουν, όπως μου είπαν, μπορεί να μένανε εκεί στο χωριό για το βράδυ, την κάλεσα να έρθει σπίτι. Με το που μπαίνει την αγκαλιάζω, της πιάνω τον κώλο κι αυτή μου πιάνει αμέσως τον πούτσο. Μου βγάζει την μπλούζα και ταυτόχρονα με φιλάει. Εγώ χωρίς να διστάσω της βγάζω την μπλούζα και την ζακέτα.

Δεν φορούσε σουτιέν. Έτσι, της χούφτωσα τα βυζιά και της έγλυψα τις ρώγες κι αυτή έβγαλε μια πνιχτή κραυγή ηδονής και άρχισε να χαμογελάει. Τότε κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα. Της κατεβάζω το τζιν και φαίνεται το βρεγμένο από υγρά στρινγκάκι της! Αμέσως πάω να το βγάλω και μου φωνάζει:

-    «Μη!»

Εγώ σκίζω το στρινγκάκι και τότε μου λέει:

-    «Γάμα με!»

Εγώ βγάζω τον πούτσο μου, που δεν είναι και τεράστιος, όμως είναι χοντρός, είναι 13 πόντους, και μου τον παίρνει αμέσως στο στόμα και μου παίρνει μια πίπα.  Μετά τον βγάζω από το στόμα της ενώ αυτή παρακαλούσε ότι θέλει ψωλή στο στόμα. Εγώ της τον βάζω στο μουνί και αρχίζω να τη γαμάω πάρα πολύ δυνατά. Σίγουρα οι γείτονες θα μας άκουσαν…

Μετά από είκοσι λεπτά χύσαμε μαζί και πήγαμε στο μπάνιο να κάνουμε ένα μπάνιο. Μπήκαμε και οι δύο μέσα στην ντουζιέρα και μόλις την βλέπω γυμνή κάτω από το νερό καύλωσα πάρα πολύ. Μόλις αυτή το είδε, έβαλε τον κώλο της πάνω στο παλαμάρι μου.  Εγώ σάστισα, όμως αυτή με κοιτούσε με ένα γλυκό βλέμμα. Τότε της τον κάρφωσα αμέσως. Άρχισε να βογκάει και μετά από πέντε λεπτά την έχυσα μέσα στον κώλο την ώρα που έφτανε σε διπλό οργασμό.

Μετά βγήκαμε από το μπάνιο. Εκείνη την ώρα με πήραν οι γονείς μου κατά τις τρεις το βράδυ και μου είπαν ότι δεν θα έρθουν σπίτι αφού θα μείνουν στο χωριό. Τότε ρώτησα την Ιωάννα τι είπε στους γονείς της. Είπε ότι τους είπε ότι θα μείνει σε μια φίλη της και αύριο θα πάνε μαζί στην προπόνηση. Είναι και αθλήτρια του στίβου. Κι εγώ είμαι αλλά του βόλεϊ.

Μετά ξαπλώσαμε στον καναπέ και βάλαμε να δούμε μια τσόντα και ξανακαυλώσαμε. Την ξαναγάμησα και μετά κοιμηθήκαμε μαζί στο κρεβάτι μου. Το πρωί ήρθαν οι γονείς μου αφού είχε φύγει η μικρή και με ρωτούσαν τι μυρίζει έτσι (χύσια) και τους είπα ότι είχα πάρει ένα γύρο χθες το βράδυ με τζατζίκι και κάτι τέτοια. Δεν ξέρω αν με πίστεψαν.

Πάντως με την καύλα μου το κάνουμε που και που…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")