Ο κύριος μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θυμώνει κι εγώ θέλω να κάνω κάτι να του φύγει... Δεν αντέχω να είναι μακριά μου. Κι έτσι δέχομαι να κάνω ό,τι ζητήσει... Ότι μέχρι τώρα μου φαινόταν παράλογο, αφύσικο και απίθανο να κάνω τώρα έγινε ότι πιο απλό. Και είναι... Γιατί είναι εκείνος κοντά μου…

Έτσι κάπως βρεθήκαμε την πρώτη φορά με τη σκλάβα του.. ή μάλλον με μια σκλάβα του. Κι εγώ ένα μικρό σκλαβάκι με δυο – τρία τσιπουράκια αποφασισμένη να γίνω πιο τσούλα από τσούλα να του ικανοποιήσω κάθε όρεξη. Όλο ήταν δύσκολο αλλά ήταν τόσο εύκολο να χύσω. Τόσο εύκολο να τον κοιτώ...

Μέχρι που σε κάποια φάση έπρεπε να με τιμωρήσει γιατί δεν κατάφερα να στηθώ σωστά για να με ξεκωλιάσει! Κοίτα να δεις πράγματα.. Εγώ να ξεκωλιαστώ! Κι όμως όταν με ξεκωλιάζει είναι τόσο απολαυστικό να τον κοιτώ.

Η καύλα του βγαίνει στα μάτια του, οι κινήσεις του πιο έντονες, ο τόνος της φωνής του πιο επιτακτικός. Θέλω ένα ξέκωλο κι αυτό πρέπει να είμαι εγώ! Το παράλογο; Μου αρέσει!!!

Η τιμωρία μου λοιπόν να φύγω από το χώρο που μας γαμούσε και τις δύο σκλάβες του και να πάω στο σαλόνι. Ο θάνατος ο ίδιος να τον ακούω να γαμάει κάποια άλλη.. Κι εγώ στο πάτωμα, με εντολή να παίζω το μουνάκι μου.

Και το έκανα... Και μόνο που ήρθε να με δει, να με κοιτάξει με οίκτο έφτανε για να φτάσω εκεί που ώρες γαμησιού με άλλους δεν υπήρχε περίπτωση να με φτάσουν.

Περιπέτεια ήταν και πέρασε.. Κοιμήθηκα στην αγκαλιά του και όλα ήταν όμορφα... Άλλωστε το σκλαβάκι του είχε τρελαθεί να χύνει.

Μόνο που το επόμενο σφάλμα δεν άργησε να έρθει και η τιμωρία ήταν πιο σκληρή. Ένας άγνωστος μια ώρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Έπρεπε να τον βρω εγώ.. και να του ζητήσω μια καπότα γεμάτη με τα χύσια του για να την παραδώσω στον κύριο μου.

«Είμαι μια άχρηστη…», θα του πω και θα μπω στο αυτοκίνητο του. Ίσως με συγχωρήσει...

Ο άνθρωπος βρέθηκε το ραντεβού έκλεισε εκείνος στο σπίτι του, στο κρεβάτι που κοιμόμαστε μαζί, ο πόνος πολύς. Η απόφαση σίγουρη. Θα το κάνω, το θέλει εκείνος.

-    «Ήρθε ο γαμιάς σου, άνοιξε!», μου είπε.

Ντυμένη πουτάνα, βαμμένη, κι έτοιμη να γαμηθώ από έναν άγνωστο.

-    «Δεν θέλω...»

Ο άνθρωπος προσπαθεί να με χαλαρώσει κι εγώ αγχωμένη του κάνω τσιμπούκι. Ο κύριος μου μέσα σε άλλο δωμάτιο... αλλά είναι εδώ. Του το είχα πει από πριν... Ακόμη και να μην είναι στο δωμάτιο εγώ το ξέρω πως εκείνος με γαμάει, εκείνον θα ικανοποιήσω με ό,τι και να ζητήσει...

Ο τύπος τελειώνει.. Μια ώρα! Δεν λέει να περάσει... Με έχει ξεχάσει; Κι όμως έρχεται και μας βλέπει. Γιατί δεν μπαίνει να με πάρει από τα χέρια του; Ο τύπος στάζει αλλά θα τελειώσει για δεύτερη φορά. Τέλος.. Όλοι ευχαριστημένοι άραγε;

Πάω στον κύριο μου, καταφύγιο τα πόδια του, θέλω να τα φιλήσω... να νιώσω το χάδι του, το βλέμμα του.. πονάω λίγο. Ο τύπος με ξέσκισε κανονικά. Αλλά εγώ ανήκω στον κύριο μου κι εκείνος ήθελε να γίνω πουτάνα για ένα βράδυ. Δεν ξέρω αν έγινα, μάλλον δεν έγινα αλλά ξεσκίστηκα καλά..

Ο τύπος φεύγει μένουμε οι δυο μας. Μιλάμε... είναι γλυκός, και πιο τρυφερός από κάθε άλλη φορά! Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον ευχαριστήσω. Όταν λέει πως θέλει να με γαμήσει τρέχω να στηθώ... Δεν έχει ώρα που έφυγα από το κρεβάτι αλλά είναι σαν να ξαπλώνω τώρα. Τον θέλω! μόνο εκείνον!

Και ήρθε και με πήρε άγρια... αλλά τόσο ερωτικά. Ήταν ο κύριος και ήμουν η σκλάβα του.. έγινα η σκυλίτσα του. Με έπιασε από τα μαλλιά και τον ακολουθούσα κατά πόδας στα τέσσερα. Και ναι το μουνάκι μου έσταζε..

Σταματήσαμε και του έγλυψα τα πόδια. Όπως και να με έπαιρνε, ό,τι και να ζητούσε, ό,τι παράλογο γίνεται, ό,τι πιο λογικό, κι εγώ είμαι δική του... Όταν εκείνος χύνει εγώ πετάω. Και τον θέλω κι άλλο... Κι εκείνος...

Η καληνύχτα ήρθε τα ξημερώματα κι εγώ ευτυχισμένη που τιμωρήθηκα ήμουν στην αγκαλιά του. Το πρωί βεβιασμένο ξύπνημα με τον πούτσο του να ακουμπάει στη μήτρα μου.. πότε ξύπνησε; Πότε ερεθίστηκε; Πότε μπήκε μέσα μου; Δεν υπάρχει λόγος να ξέρω... δεν υπάρχει λόγος να μάθω.

Θέλω να γαμηθώ, να με πηδήξει ψυχή και σώμα όπως εκείνος ξέρει. Ήταν απίστευτα ερωτικός.. το μουνάκι μου στο στόμα του... έλιωνα. Ο πούτσος του με οργώνει για άλλη μια φορά...

Δεν αργεί να φτάσει η στιγμή που θα χύσει. Η θέση μου ήταν πάνω από τον πούτσο του με τη γλώσσα έξω να περιμένω τα χύσια του. Το καλύτερο πρωινό και μετά άρχισε η φροντίδα... Ένας χυμός, ένας καφές, κι εγώ χαμένη στα μάτια του… στα χείλη του…

Μεσημέριασε κι εμείς ακόμη μιλάμε.. Τον λατρεύω! Ποιος θα του το πει και θα το πιστέψει; Ακόμη κι αν δεν έχει καταλάβει πως θα είμαι εδώ αν με θέλει, εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω η απόλυτα δική του σκλάβα. Είναι ο Κύριος μου, ο άντρας μου.

Εγώ για εκείνον; Θέλω να είμαι η χαρά, η φροντίδα, η σκλάβα που θα τον ικανοποιεί σε όλα.

Έγραψα.. τώρα τι; Κοιτώ το χαρτί και σκέφτομαι: «Τι μας ταιριάζει;». Μια ευχή μόνο: Να είμαστε καλά.. κι ας δώσουμε χώρο στο χρόνο να μας δείξει την πορεία…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")