Εξευτελισμός από τη γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Χτες το βράδυ, η αφέντρα και σύζυγός μου αποφάσισε να με ξεφτιλίσει μπροστά σε άλλο ένα ζευγάρι. Καταρχήν, είμαι πολύ αθλητικός τύπος, αλλά έχω ένα μικρό καυλί (12 εκατοστά σε στύση) και είμαι αρκετά θηλυπρεπής.

Η σύζυγός μου έπινε κρασί με τον καλή της φίλη στο σαλόνι και είχαν προσκαλέσει το φίλο της συζύγου μου. Δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και έχει αρκετά «σωσιβιάκια» αλλά έχει και ένα πέος 20 εκατοστών! Είναι το πλήρες αντίθετο μου.

 


Οι δύο γυναίκες με έφεραν στην κρεβατοκάμαρα, και με έβαλαν να γδυθώ και να βάλω στο πέος το μεταλλικό δαχτυλίδι που πιάνει στη βάση του. Στη συνέχεια με διέταξαν να φορέσω τα παπούτσια και τις κάλτσες γυμναστικής μου.


Έχουμε στην κρεβατοκάμαρα ένα μηχάνημα γυμναστικής, το λεγόμενο step, και η φίλη της γυναίκας μου, το ρύθμισε στο πρόγραμμα που γυμνάζει τους γλουτούς. Το έβαλε στη μέγιστη αντίσταση και ρύθμισε το χρονοδιακόπτη στα 30 λεπτά.


Με πρόσταξαν να βάλω βαζελίνη στον πούτσο μου και μου είπαν να αρχίσω να αυνανίζομαι, αλλά να μη χύσω.


Στο μεταξύ, η σύζυγός μου ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να κάνει σεξ με το φίλο της. Ο εξευτελισμός μου είναι τεράστιος! Τους βλέπω να πηδιούνται μπροστά μου, ενώ εγώ είμαι γυμνός στη μηχανή του step.


Εντωμεταξύ, η φίλη της γυναίκας μου στέκεται από πίσω μου, παρατηρεί το ρυθμό που γυμνάζομαι, και το ρυθμό που παίζω τον πούτσο μου. Όποτε νομίζει ότι ρίχνω τους ρυθμούς μου, μου δίνει μερικές ξυλιές στον κώλο με μια ρακέτα του πινγκ πονγκ.


Ιδρώνω και προσπαθώ να κάνω step όσο πιο σκληρά μπορώ. Ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι στην πλάτη και στον κώλο μου, κάνοντας τα χτυπήματα της ρακέτας να τσούζουν περισσότερο. Ο κώλος μου έχει γίνει κατακόκκινος και η φίλη της γυναίκας μου το ευχαριστιέται.


Εντωμεταξύ, η σύζυγός μου είναι από πάνω, έχει καβαλήσει τον πούτσο του φίλου της και έχει πολυάριθμους οργασμούς κοιτώντας με χλευαστικά. Εγώ πάλι πρέπει να σταματάω κατά διαστήματα τον αυνανισμό μου, έτσι ώστε να καταφέρω να μη χύσω.


Όταν τα τριάντα λεπτά του χρονοδιακόπτη τελείωσαν, η αφέντρα μου ξεκαβάλησε το φίλο της και με διέταξε να γονατίσω στην άκρη του κρεβατιού και να αρχίσω να τη γλύφω. Είχε άλλους δύο οργασμούς με αυτό τον τρόπο.


Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες με διέταξαν να ξαπλώσω στο πάτωμα ανάσκελα, αλλά με τα πόδια μου πάνω στο κρεβάτι. Η γυναίκα μου αφαίρεσε το δαχτυλίδι από τον πούτσο μου και με διέταξε να μαλακιστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ. Άρχισα να παίζω το κατακόκκινο καυλί μου, ενώ όλοι παρακολουθούσαν.


Μετά από περίπου πέντε λεπτά, άρχισα να χύνω. Η πρώτη ριπή από τα χύσια μου, λόγω της στάσης που είχα, προσγειώθηκε στα μαλλιά μου, και οι επόμενες στο πρόσωπο και το στόμα μου. Όταν τελείωσα, είχα σπέρμα παντού, και στο στήθος και στην κοιλιά μου.


Οι δυο γυναίκες, άρχισαν να μαζεύουν το σπέρμα από το σώμα μου με τις σόλες των παπουτσιών τους και να το φέρνουν στο στόμα μου για να το γλύψω. Τέλος με κλώτσησαν έξω από την κρεβατοκάμαρα και με έσπρωξαν στο μπάνιο…

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")