Ο Νίκος (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η πιο σοβαρή ολοκληρωμένη και τέλος πάντων η μόνη ουσιαστικά θα έλεγα σχέση μου ήταν με τον Νίκο στην Γ’ λυκείου. Ναι, ναι, τον Νίκο που φαντασιωνόμουν κάποτε μετά από τα Σαββατοκύριακο.. Ναι.. η φαντασίωση μου λίγα χρόνια μετά έγινε πραγματικότητα και μάλιστα προχώρησε πολύ πιο πέρα από ότι θα φανταζόμουνα ποτέ εγώ! Ας μην αναφερθώ όμως στις λεπτομέρειες της σχέσης μας.

Ζούσαμε πολλές ωραίες στιγμές ως ερωτευμένα παιδάκια. Εγώ στα δεκαοκτώ μου, αυτός στα είκοσι τρία, εγώ στο σχολείο, αυτός στη δουλειά, αλλά πάντα ερχόταν και με έπαιρνε όταν σχολούσα, ξεκλέβαμε λίγο χρόνο τις καθημερινές και βγαίναμε τα σαββατοκύριακα. Ήμασταν μαζί περίπου επτά μήνες.. κάπου τόσο και ζήσαμε πολλά.. απ’ όλα, θα αναφέρω μόνο όσες έντονες στιγμές μας αξίζουν να αναφερθούν και όσες θυμάμαι. Στις πρώτες συναντήσεις μας κυριαρχούσε το πάθος και ο ενθουσιασμός καθώς ανακαλύπταμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Φιλιά μέχρι να κουραστούμε, αγκαλιές, χάδια πολλά.

Κάποια στιγμή λοιπόν, βρεθήκαμε βράδυ σπίτι του. Κλειστήκαμε στο δωμάτιο και αρχίσαμε τα φιλιά. Ναι, θέλαμε και οι δύο κάτι παραπάνω αυτή τη φορά. Μου έβγαλε τη μπλούζα κι εγώ τη δική του. Με τρελαίνουν οι άντρες που φοράνε μαύρο αμάνικο φανελάκι! Και ναι, αυτός με τρέλαινε και για πολλούς άλλους λόγους. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με έγδυσε τελείως. Άρχισε να με φιλάει από το λαιμό και κατέβαινε..στο στήθος, στην κοιλιά, γύρω από τον αφαλό μου.. ώσπου κατέβηκε χαϊδεύοντας μέσα από τους μηρούς μου και άρχισε να παίζει με τη γλώσσα του. Εγώ μούσκεμα!

Σε κάθε άγγιγμα του χεριού του και της γλώσσας του να λιώνω. Ήθελα όμως να του δώσω κι εγώ κάτι. Τον έβαλα να ξαπλώσει και ήρθα από πάνω του. Η στάση αυτή του αρέσει όπως και να ‘χει.. (και σε όλους τους άντρες βέβαια). Άρχισα να τον γλείφω στο λαιμό.. να με παρακαλάει προσπαθώντας να ξεφύγει από την απίστευτη ηδονή του κι εγώ να του ακινητοποιώ τα χέρια και να συνεχίζω να τον γλείφω ως το λοβό του αυτιού του και πάλι κάτω στο λαιμό του.

Ώσπου κατέβηκα στον ερεθισμένο πούτσο του. Ενθουσιάστηκα αμέσως και δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον έχωσα κατευθείαν στο στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω ασταμάτητα ακούγοντας τους αναστεναγμούς του συνέχιζα με μεγαλύτερο πάθος ώσπου τελείωσε και γεύτηκα το καυτό σπέρμα του. Ήταν γλυκό..υπέροχο! Με τράβηξε πάνω και με φίλησε στο στόμα λέγοντάς μου ότι τρελάθηκε που τα κατάπια! Μα καλά..σας φαίνεται τόσο περίεργο που μου αρέσει;

Λοιπόν με τον Νίκο για λίγο καιρό ακόμα είχαμε μείνει στο στάδιο των φιλιών και του στοματικού έρωτα. Όχι ότι δεν περνούσαμε καλά, αλλά είχαμε αρχίσει να θέλουμε παραπάνω. Έτσι όταν μια μέρα σπίτι του είχαμε τελειώσει με τα προκαταρτικά και τα πολλά τα φιλιά του είπα ότι ήθελα να με πάρει από πίσω. Το είχα κάνει με τον Μάνο στην Κρήτη (θα σας πω σε άλλη ιστορία) και μπορώ να πω ότι μου είχε αρέσει αρκετά.

Η πρώτη και τελευταία μου μέχρι τότε φορά που το έκανα κανονικά δεν μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν ήθελα να επαναληφθεί ακόμα. Αυτός επέμενε να το κάνουμε από μπροστά αλλά η ιδέα να κάνω πάλι κάτι που δεν κάνουν και πολλές, να αφήσω δηλαδή να με παίρνουν από πίσω, με τρέλαινε. Έτσι καυλωμένος που ήταν κι αυτός δεν ήθελε και πολύ για να τον πείσω. Γύρισα και κάθισα στα τέσσερα προσφέροντας του την καλύτερη θέα. Με κοίταξε για λίγο και με πλησίασε.. Κόλλησε πίσω από τα μπούτια μου άρχισε να με φιλάει στην πλάτη και να χαϊδεύει τα βυζάκια μου.

Μου έδωσε να γλείψω ένα δάχτυλό του και ύστερα άρχισε να το πιέζει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.. μπήκε εύκολα και σιγά - σιγά άρχισε να μου γαμάει την τρυπούλα μου όλο και πιο γρήγορα βάζοντας και δεύτερο δάχτυλο κι εγώ να παραλύω. Γύρισα και έγλειψα τον πούτσο του. Ήταν ήδη απίστευτα ερεθισμένος στην ιδέα ότι θα με έπαιρνε. Με γύρισε ξανά και άρχισε να τον πιέζει μέσα μου μέχρι να μπει βαθιά. Περίμενε εκεί για λίγο κι εγώ ένιωθα τους μυς μου να συσπώνται αγκαλιάζοντάς το καυλί του σφιχτά.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει στην αρχή σιγά για να μη με πονέσει, μα δεν ένιωθα πόνο, μόνο καύλα, τρομερή και άρχισα να του ζητάω να με πάρει πιο έντονα. Με έπιασε πίσω από το λαιμό και με το άλλο χέρι έτριβε την κλειτορίδα μου. Εγώ να έχω λιώσει, να έχω χαθεί και εκείνος σφίγγοντάς με  πιο πολύ και κολλώντας ολόκληρο το κορμί του πάνω στο δικό του τελείωσε μέσα μου με έναν έντονο αναστεναγμό.. Μείναμε ακινητοποιημένοι εκεί για λίγο κι ύστερα άρχισε να με φιλάει πίσω από το λαιμό..

-    «Για άλλη μια φορά μου χάρισες μια πρωτόγνωρη εμπειρία.. Είσαι απίστευτα θερμή!», μου είπε, με γύρισε και με φίλησε με πάθος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")