Το κλύσμα του Άραβα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έβαλε μια αγγελία στις εφημερίδες γιατί είχε αυτή την κρυφή επιθυμία αλλά δεν τόλμαγε να την πραγματοποιήσει. Οι απαντήσεις θα πήγαιναν σε ποστ ρεστάντ, η εχεμύθεια ήταν εξασφαλισμένη. Ζητούσε έναν άνδρα ανεξαρτήτου χρώματος, έως πενήντα ετών που θα ήταν πρόθυμος να την βοηθήσει να ζήσει τη φαντασίωσή της…

Η οποία ήταν, να είναι εκείνος ο αυστηρός αφέντης και εκείνη η άπειρη αλλά κακιά απείθαρχη νεαρή. Πολλοί απάντησαν και κατέληξε σε έναν Άραβα, γύρω στα σαράντα πέντε, τον Χασάν.


Συναντήθηκαν σε ένα εξοχικό χώρο, κάποιου φίλου του. Πήγε εκεί με το αυτοκίνητό της, μια Τετάρτη πρωί που είχε άδεια. Τον είχε βέβαια ξανασυναντήσει σε ένα καφέ, είχαν συστηθεί, μιλήσει, άρεσαν ο ένας στον άλλο. Εκείνη ήταν στα τριάντα τρία της, μελαχρινή, καλλίγραμμη αλλά ντροπαλή. Εκείνος λίγο γεματούλης, πολύ μελαχρινός αλλά ευχάριστος. Της ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε.


Χτύπησε το κουδούνι και της άνοιξε ο ίδιος. Φορούσε κοστούμι, σακάκι-παντελόνι και κρατούσε ένα ρολόι. Είχε πάλι αργήσει.. τον είχε στήσει μισή ολόκληρη ώρα. Έπρεπε να τιμωρηθεί. Της κατέβασε αμέσως το μπλουτζίν και της το έβγαλε. Της κατέβασε τη κιλότα και μετά την έβαλε μπρούμυτα στα γόνατά του, όπως στη φωτογραφία. Με το χέρι του την έδειρε στα στρογγυλά της καπούλια μέχρι που αυτά κοκκίνισαν.


Η φίλη μας έκλαιγε και τον παρακαλούσε να σταματήσει. Σαν φαντασίωση το εύρισκε πολύ καυλωτικό, στην πραγματικότητα όμως πόναγε φοβερά και ντρεπόταν. Έκαιγε ο κώλος της και στο τέλος άρχισε να φωνάζει. Εκείνος σταμάτησε αμέσως και τη σήκωσε όρθια. Με γρήγορες κινήσεις την έγδυσε και από τη μέση και επάνω και την κάθισε σε μία ξύλινη καρέκλα με τα κατακόκκινα πισινά της εκτεθειμένα σε κοινή θέα.


Στη φαντασίωσή της έχυνε με την ιδέα συνέχεια.. τώρα όμως ήταν κατάξερη από κάτω. Με τα δάχτυλά του τη πασπάτεψε, μπήκαν μέσα στο μουνί της και μετά στον κόλπο. Βόγκηξε γιατί όλα ήταν.. Σαχάρα. Βγήκε έξω και δοκίμασε τον κώλο της.. το ίδιο. Άσε που ήταν και παρθένα από πίσω..


Ο άντρας της αηδίαζε με την ιδέα, μόνο από μπρός τη πήδαγε. Από τον κώλο ούτε να το ακούσει δεν ήθελε. Τη πρόσταξε να μείνει εκεί, σε αυτή τη θέση. Πήγε μέσα στο μπάνιο.


Τον άκουγε που κάτι έκανε.. βρύσες ανοιγόκλειναν και μετά την φώναξε.


-    «Μαίρη, έλα μέσα στο μπάνιο.. με τα τέσσερα όμως!»


Πήγε σαν το σκυλάκι, της άρεσε αυτό, της άρεσε να τη διατάζουν. Κατέβηκε και τα σκαλιά γιατί το μπάνιο ήταν κάτω. Και τότε είδε τις προθέσεις του.. ένα πελώριο κλύσμα κρεμόταν από το ταβάνι και στο χέρι του κρατούσε ένα πλαστικό πέος πελώριο!


-    «Αυτό δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα!», του φώναξε.


-    «Μπήκε τώρα! Αφού δεν έχεις χύσει…», της αντιμίλησε. «Άντε! Γύρνα γιατί θα τις φας! Και δεν θα είναι με το χέρι αυτές που θα φας…»


Έκανε να φύγει… την έπιασε από τα μαλλιά και με μια βούρτσα τις έριξε μερικές τσουχτερές ακόμη. Αχχχχ! Κάτι μέσα της αναδεύτηκε.. ίσως τα πρώτα υγρά.


-    «Δεν χρειάζεται το κλύσμα…», του λέει. «Αρχίζω να χύνω…»


Την αγνόησε. Έβαλε λάδι στο πλαστικό πέος και αργά της το έχωνε μέσα. Πόνος και φωνή. Ξανά λίγο - λίγο της μπήκε.. κάψιμο απίστευτο! Άρχισε να κλαίει.. και μετά ήρθε το υγρό σαν κεραυνός.


Καμία σχέση με τα κλύσματα που ήξερε ως τώρα. Αυτά που της είχαν κάνει στο νοσοκομείο όταν γένναγε. Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτό το απότομο νερό που μπήκε και τη γέμιζε. Φούσκωνε η κοιλιά της και ο Χασάν την έτριβε από πάνω.


-    «Πονάωωωωω!»


Διακοπή…


-    «Θέλω να φύγω…»


Πήγε να τα πετάξει όλα. Της έπιασε τα χέρια και της τα έδεσε πίσω από την πλάτη. Μείωσε όμως τη ροή και έπιασε να της τρίβει την κλειτορίδα μέχρις ότου δεν χώραγε άλλο η κοιλιά της..


Την άφησε να το βγάλει με την ησυχία της και να πλυθεί. Μετά την οδήγησε στο κρεβάτι. Του πήρε την καλύτερη πίπα που είχε κάνει ποτέ της και μετά κάνανε έρωτα από πίσω, αργό και αποθεωτικό. Πέθανε στους οργασμούς και στην τρεμούλα, το ευχαριστήθηκε απίστευτα, το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ..


Κατά τις τέσσερις σηκώθηκαν από το κατατσαλακωμένο κρεβάτι, κάνανε μπάνιο μαζί, φιλήθηκαν και ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλο. Η χημεία τους ήταν τέλεια. Έδωσαν ραντεβού για την ίδια περίπου μέρα (μια Τετάρτη) τον άλλο μήνα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")