Το ξέσκισμα της Δήμητρας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που γράφω έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είμαι από νησί και έχω κατάστημα με τουριστικά και δίπλα υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει ρούχα. Εκεί δουλεύει μια κοπέλα η Δήμητρα που είναι είκοσι χρονών. Δεν είναι κανένα φοβερό μουνί αλλά έχει στητό βυζί και πεταχτό κώλο.

Όλα άρχισαν τελείως ξαφνικά όταν από μια καλημέρα και μια καληνύχτα που λέγαμε βρεθήκαμε στο κρεβάτι να την ξεσκίζω!

Στην αρχή ξεκινήσαμε με γλύψιμο των βυζιών μετά ένα γλυφομούνι και αφού είχα γίνει τούρμπο μου πήρε μια πίπα που μέσα σε λίγα λεπτά είχα αδειάσει τα χύσια μου μέσα στο στόμα της.

Μετά άρχισε το χαμούρεμα και μέσα σε λίγα λεπτά είχα γίνει και πάλι τούρμπο! Τότε ετοιμάζομαι να την γαμήσω από το ξυρισμένο μουνάκι της και μου λέει:

-    «Όχι γιατί είμαι παρθένα ακόμα. Μόνο από κώλο αν θες…»

-    «Και το ρωτάς;», της απαντώ.

…και πριν προλάβει να πει κάτι της τον έχωσα στην κωλάρα της χωρίς σάλιο. Ο πόνος ήταν τόσος που ξέσπασε στα κλάματα, αλλά μετά από λίγο τα κλάματα τα διαδέχτηκε η ηδονή και η απόλαυση.

Αφού τη γάμαγα με λύσσα ήρθε η ώρα να χύσω. Τότε χωρίς να χάσω χρόνο των βγάζω και της τον δίνω στο στόμα…

Δεν πρόλαβε να τον γλύψει δυο - τρεις φορές και έχυσα! Μετά ντύθηκε και έφυγε.

Την άλλη μέρα το πρωί μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάτσει σε καρέκλα από το πόνο και το τσούξιμο. Έτσι δώσαμε ραντεβού για το βράδυ.

Εμένα στο μυαλό μου στριφογύριζε η ιδέα να την ξεπαρθενιάσω!

Αφού έφτασε η ώρα να κλείσουμε τα μαγαζιά συνεννοηθήκαμε να βρεθούμε σε ένα μπαράκι να πιούμε κανένα ποτάκι και μετά να πάμε σπίτι. Πήγα σπίτι, έκανα ένα μπάνιο, έβαλα τις κολόνιες μου και φόρεσα μια αθλητική φόρμα με ένα μακό φανελάκι και ξεκίνησα για το μπαράκι που είχαμε δώσει ραντεβού.

Έφτασα πρώτος μπήκα μέσα και έπαθα σοκ. Το τι μουνί υπήρχε μέσα δεν περιγράφεται! Αφού σε μια στιγμή σκέφτηκα ότι κακώς κανόνισα να βγω με τη Δήμητρα. Αλλά μετά σκέφτηκα το παρθένο μουνάκι της και ησύχασα.

Μετά από λίγο ήρθε η Δήμητρα, καθίσαμε σε μια γωνιά πίνοντας τα ποτά μας και κουνιόμασταν στο ρυθμό της μουσικής. Μετά το τρίτο ποτάκι άρχισαν τα φιλιά και το χαμούρεμα…

Σε κάποια στιγμή βάζω το χέρι μου κάτω από το μίνι της και χαϊδεύω το μουνάκι της που ήδη ήταν μούσκεμα. Τότε της ψιθυρίζω ότι είναι ώρα να φεύγουμε κι εκείνη έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της.

Σε δύο λεπτά ήμασταν στο αμάξι μου και σε όλη τη διαδρομή δεν σταμάτησε να μου τρίβει τον πούτσο. Μόλις φτάσαμε σπίτι, άνοιξα γρήγορα - γρήγορα την πόρτα και την άρπαξα από το χέρι και την ξάπλωσα στον καναπέ. Τότε κατέβασα τη φόρμα και πετάχτηκε έξω ο πούτσος μου που είχε γίνει κάγκελο από το τρίψιμο της Δήμητρας.

Αμέσως η Δήμητρα δεν χάνει ευκαιρία και τον αρπάζει και αρχίζει να τον γλύφει με μανία. Μέσα σε λίγα λεπτά μια μεγάλη ποσότητα από τα υγρά μου τα κατάπινε η Δήμητρα με μανία. Αφού έχυσα, την βάζω να ξαπλώσει στον καναπέ, της βγάζω το μίνι μαζί με το στρινγκάκι και αρχίζω να της κάνω γλυφομούνι…

Μετά από δυο - τρία λεπτά η Δήμητρα έχυσε και τα υγρά της ήρθαν μέσα στη μούρη μου. Τότε εγώ άρχισα να την γλύφω πιο γρήγορα. Αυτό έκανε τη Δήμητρα να σπαρταράει από ηδονή. Τότε πήρα την μεγάλη απόφαση να την γαμήσω από το παρθένο μουνάκι της.

Της είπα να κάτσει στα τέσσερα και τότε μου λέει:

-    «Μόνο από κώλο όπως σου έχω πει…»

Εγώ της είπα «ναι» και της είπα να χαλαρώσει. Στην αρχή τον έβαλα στον κώλο της και με το ένα χέρι έτριβα τα βυζάκια της και με το άλλο το μουνάκι της. Αφού την είχα ερεθίσει αρκετά και είχε αφεθεί ελεύθερη στις ορέξεις μου, χωρίς να προλάβει να καταλάβει τίποτα, βγάζω τον πούτσο μου από τον κώλο της και με μια απότομη κίνηση της τον καρφώνω στο μουνάκι της.

Οι κραυγές από τον πόνο πρέπει να ακούστηκαν μέχρι το άλλο τετράγωνο. Στην αρχή έκλαιγε και πονούσε αλλά μετά από δυο - τρία λεπτά με παρακαλούσε να μην σταματήσω.

Τόσο της άρεσε που έλεγε πως ήταν χαζή τόσα χρόνια που έχανε αυτή την ικανοποίηση. Μέσα σε πέντε λεπτά έχυσε! Αφού ήμουν έτοιμος να χύσω κι εγώ, τραβιέμαι από το μουνάκι της και της τον δίνω να τον πάρει τσιμπούκι.

Έτσι και έκανε. Μετά από λίγο έχυσα μέσα στο στόμα της και η Δήμητρα δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!

Αφού ηρεμήσαμε λίγο έκανε ένα μπάνιο και έφυγε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")