Προκαταρκτικά στον κήπο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια, είμαι ο «Κ» και η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι άκρως αληθινή και συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε (2009), στο χωριό μου. Εγώ ήθελα από το προηγούμενο (2008) καλοκαίρι μια φίλη μου από το χωριό αλλά ο σωματότυπος μου δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα και δεν έκανα κάποια κίνηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κοπέλα να με βλέπει μόνο ως φίλο.

Τέλος πάντων, όταν το καλοκαίρι του 2008 τελείωσε κι εγώ ανέβηκα Θεσσαλονίκη, έβαλα σκοπό να αδυνατίσω και να χάσω κάποια κιλά αλλά και να σφίξω. Έτσι άρχισα γυμναστήριο μ' ένα φίλο.

 

Πέρασε λοιπόν ο καιρός και έφτασε το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε. Εγώ είχα αδυνατίσει και είχα σφίξει και γενικά αυτό που ήθελα το πέτυχα.

Στα τέλη του Ιουνίου φύγαμε μαζί με την οικογένεια μου για το χωριό. Φτάσαμε και μετά από κανένα μήνα ήρθε και η κοπελιά. Είχε αλλάξει ελάχιστα. Ακόμα διατηρούσε το γαμάτο σώμα. Είχε πολύ γαμάτο βυζί και κώλο που σε προκαλούσε. Από φάτσα δεν τα πήγαινε καθόλου άσχημα.

Με είδε και όπως όλοι όσοι είχαν να με δούν καιρό εντυπωσιάστηκε. Οι μέρες κυλούσαν όμορφες και ξέγνοιαστες και η μαλακία πήγαινε σύννεφο… Στην παραλία όταν την έβλεπα με το μαγιό κρυβόμουν ή πήγαινα σκυφτός για να μην καταλάβει κανείς πως είχα καυλώσει.

Ήρθε λοιπόν η μέρα που πάντα περίμενα. Καθόμασταν όλοι μαζί ένα βράδυ η παρέα και συζητάγαμε… μέχρι που είπαμε να παίξουμε θάρρος ή αλήθεια έτσι για την καφρίλα.
Εντωμεταξύ ένας φίλος μου ήξερε τη καψούρα μου για τη κοπελιά και επίτηδες με ρώτησε:

-    «Θάρρος ή αλήθεια;»

-    «Θάρρος», απάντησα εγώ, καθώς ήμουν σίγουρος για το τι θα μου προτείνει.

-    «Φίλε, έχεις το θάρρος να πάρεις την (είπε το όνομα της κοπέλας που ήθελα) και να την πας στη γωνία να φασωθείτε;»

-    «Εγώ μέσα είμαι, αν θέλει κι αυτή…», είπα.

-    «Εντάξει πάμε μωρέ, ένα παιχνίδι είναι…», είπε κι αυτή.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε λίγο πιο πέρα. Όλη η παρέα μας κοιτούσε και άκουσα σφυρίγματα και κάτι σιγανά γέλια. Αυτή στάθηκε με την πλάτη στον τοίχο κι εγώ την άρπαξα απ' τη μέση και την άρχισα στα γλωσσόφιλα.

Είμαι σίγουρος πως οι άλλοι έκαναν μαλακίες αλλά εγώ δεν τους άκουγα. Τελειώσαμε και καθώς ξεκολλάγαμε μου ψιθύρισε:

-    «Στις δύο απόψε βγες στον κήπο σου…»

Πήγαμε και καθίσαμε μαζί με τους υπόλοιπους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κοιτιόμασταν συνεχώς. Ανυπομονούσα να τελειώνουμε και να πάμε σπίτια μας.
Έτσι θα πέρναγε πιο γρήγορα η ώρα…

Επιτέλους έφυγα για το σπίτι. Ήταν δώδεκα και μισή. Δεν έβγαλα ρούχα, απλά ξάπλωσα και σκεφτόμουν όλα αυτά που θα μπορούσα να της κάνω εκείνο το βράδυ. Είδα λίγη τηλεόραση και η ώρα πέρασε. Ήτανε δύο. Βγήκα σιγά - σιγά στον κήπο και περίμενα…

Ξαφνικά την είδα να 'ρχεται. Δεν μίλησε, απλά πετάχτηκε και άρχισε να με φιλάει. Έβγαλα τη μπλούζα μου κι αυτή τη δικιά της. Δε φορούσε τίποτα. Τα βυζιά της ήταν όντως όλα τα λεφτά. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και άγγιξα το μουνάκι της. Είχε έρθει προετοιμασμένη.

Κατέβασα το σορτσάκι της και έσκυψα. Άρχισα να την γλύφω. Μάλλον δε της το 'χαν ξανακάνει καθώς έκανε σαν τρελή. Έβγαζε μια σιγανή τσιρίδα. Έβαλα δυο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της και άρχισα να τη δαχτυλώνω. Της χάιδεψα τον κώλο και σηκώθηκα όρθιος για να βγάλω το παντελόνι. Κάγκελο...!!!

Όταν είδε τον πούτσο μου δεν έπαιρνε τα μάτια της. Πρωτάρα σε όλα ήτανε; Άρχισα να μαλακίζομαι και αυτή έσκυψε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Την προειδοποίησα ότι θα χύσω κι αυτή πήρε τον πούτσο μου και τον έβαλε πάνω στα βυζιά της.

Έχυσα εκεί πάνω και έσκυψα για να τη φιλήσω όσο αυτή άλειφε τα χύσια πάνω στα βυζιά της.

-    «Δεν πάμε μέσα και για τα υπόλοιπα μωρό μου;», της πρότεινα.

-    «Δεν… δεν θέλω ακόμα ρε μωρό μου… να περάσει λίγος καιρός ακόμα…» είπε.

Τα είχαμε κρυφά απ' όλους για το υπόλοιπο καλοκαίρι μέχρι που έφυγε. Δεν την πήδηξα τελικά αλλά σίγουρα θα το κάνω το επόμενο καλοκαίρι. Τα χαλάσαμε τον Σεπτέμβριο μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχε την απόσταση. Μου είπε όμως πως όλα θα ξαναφτιάξουν το καλοκαίρι του 2010.

Άντε να δούμε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")