Στο αμάξι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχαμε βγει με μια παρέα γιατί ήταν τα γενέθλια του κολλητού μου. Στην παρέα ήταν και κάτι φίλες του από το Πανεπιστήμιο που δεν της είχαμε ξαναδεί. Μια από αυτές, κοντούλα με ξανθά σπαστά μαλλάκια, πράσινα μάτια και ωραία βυζάκια φαινόταν ότι γούσταρε την παρέα μου και ήρθαμε αρκετά κοντά στη διάρκεια της βραδιάς.

Φεύγοντας λοιπόν προθυμοποιήθηκα να την πάω σπίτι της με το αμάξι μου και, προς μεγάλη μου έκπληξη, δέχτηκε χωρίς δισταγμό.

 


Φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Από το άνοιγμα ήταν φανερό ότι δε φορούσε σουτιέν και ότι τα βυζάκια της ήταν ελεύθερα.

Στη διαδρομή η συζήτηση άρχισε να γίνεται αρκετά καυτή και έτσι πήρα το θάρρος και άρχισα να χαϊδεύω τα μπουτάκια της, με τάση να ανεβαίνω όλο και πιο ψηλά. Αυτή όμως κράταγε σφαλιστά τα πόδια της, παρόλο που δε φαινόταν να την ενοχλεί αυτό που κάνω.

Κάποια στιγμή, με κοιτάει με ένα κολασμένο γελάκι, τραβάει το χέρι μου μακριά, κάνει το κάθισμα της πίσω και με μια κίνηση βγάζει το μικροσκοπικό της στρινγκάκι.
Κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα, ανασηκώνει το φόρεμα της και αρχίζει να χαϊδεύει το ξυρισμένο της μουνάκι.

Εγώ έχω τρελαθεί αλλά πρέπει να προσέχω και το δρόμο παράλληλα. Χαϊδεύει σαν τρελή το μουνάκι της ενώ κατεβάζει και τη μια τιράντα απελευθερώνοντας το υπέροχο της στήθος.

Εμένα η πούτσα μου κοντεύει να εκραγεί από την καύλα. Ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και αρχίζει με το ένα χέρι να μου την παίζει και με το άλλο να χαϊδεύεται.

Μετά σκύβει και μου παίρνει μια φανταστική πίπα. Ενώ αυτή με γλύφει εγώ παίζω με τις βυζάρες της που κρέμονται ελεύθερα και ύστερα, ακολουθώντας τη γραμμή της σπονδυλικής της στήλης καταλήγω να βάζω δάχτυλο στο στενό της κωλαράκι.

Με χίλια ζόρια καταφέρνουμε να φτάσουμε κάτω από το σπίτι της. Τότε με καβαλάει στη θέση του οδηγού, οδηγεί την πούτσα μου στο καυλωμένο της μουνάκι και ξεκινάω να τη γαμάω με μανία.

Κουνιόταν με μανία πάνω - κάτω ενώ μου ψιθύριζε στο αφτί πόσο καυλωμένη ήταν και πόσο της άρεσε που τη γαμούσα. Εγώ είχα γραπώσει το κωλαράκι της και την οδηγούσα να πηγαίνει όλο και πιο γρήγορα.

Ξαφνικά, ξεσπάει σε έναν απίστευτο σε ένταση οργασμό, πέφτοντας πάνω μου εξουθενωμένη.

Όταν ηρέμησε λιγάκι κάνω το κάθισμα μου πίσω, κάθεται μπροστά μου και παίρνει την πούτσα μου στο στόμα της. Την έβαζε όλη μέσα λες και φοβόταν μήπως χάσει κανένα εκατοστό.

Τελικά έχυσα μέσα στο στόμα της και δεν άφησε ούτε σταγόνα να γλιστρήσει έξω.

Μετά από αυτό πήγαμε σπίτι της όπου και η βραδιά συνεχίστηκε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")