Ο Τάκης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Χριστίνα και είμαι εικοσιτεσσάρων χρονών. Εδώ και ένα χρόνο έχω ελεύθερη σχέση με το Τάκη εικοσιέξι χρονών. Πολύ κούκλος και γενικά με καυλώνει πολύ. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε ήξερα ότι θα κάνουμε σεξ γιατί κάτι στο βλέμμα του με τράβηξε.

Τον ήθελα από την αρχή. Και έτσι έγινε. Κάναμε άγριο σεξ και δεν χόρταινε ο ένας τον άλλον. Με ξέσκιζε και μου άρεσε.

Μια φορά που βρεθήκαμε πήγαμε κάπου έξω με έβγαλε από το αμάξι με το ζόρι με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να με ξεσκίζει δυνατά και να με χτυπάει στον κώλο. Μου άρεσε τόσο πολύ.

Με έβριζε και με ρωτούσε αν μου άρεσε το γαμήσι. Εγώ φώναζα να με γαμήσει πιο δυνατά. Δε μου έφτανε… Ήθελα τον πούτσο του μέσα μου βαθιά. Έτσι τελειώσαμε και οι δύο.

Κάποια άλλη στιγμή έτυχε να τον δω κάπου στο δρόμο. Δεν αργήσαμε πολύ. Με πήγε σπίτι του τον έβγαλε έξω. Μου πήρε το κεφάλι με δύναμη και μου έχωσε τον πούτσο του μέσα μου. Δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα.

Τελείωσε στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ όλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε τον παρακαλάω να με πηδάει κι όταν μου πει «όχι» πιάνω τον πούτσο του και κάθομαι πάνω του με δύναμη. Οπότε, δεν προλαβαίνει να μιλήσει. Μετά με παρακαλάει αυτός…

Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα τον έφτιαχνε να το κάνω με ένα φίλο του. Στην αρχή ήμουν αρνητική αλλά μετά δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του και εκεί που το έκανα με το Τάκη. Μπήκε ο φίλος του και μας κοίταζε που πηδιόμασταν.

Εγώ στην αρχή ξαφνιάστηκα, αλλά μετά ήρθε κι αυτός και άρχισε να με γλύφει με μανία στο μουνί και φώναζα από καύλα. Έκατσα στα τέσσερα και άρχισα και τους έγλυφα και τους δύο, μία τον έναν μία τον άλλον.

Το ευχαριστιόμουνα. Μετά έκατσα στα τέσσερα… ο ένας με έπαιρνε από πίσω και ο άλλος από μπροστά. Μου άρεσε που αισθανόμουνα δυο πούτσους να με σκίζουνε τόσο δυνατά.

Θέλω να συνεχίσει να με παίρνει εκείνος γιατί με καυλώνει αφάνταστα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")