Η υποτακτική Χριστίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αδυναμία μου είναι οι μικρόσωμες δεσποινίδες υποτακτικού χαρακτήρα. Μια τέτοια τύχαινε να δουλεύει στον ίδιο χώρο με μένα αλλά δεν το γνώριζα κι έτσι αρχικά δεν της είχα δώσει καμία σημασία. Έμαθα όμως με τον καιρό και μέσω τρίτων ότι εκδήλωσε προφορικά κάποιο ενδιαφέρον για το άτομό μου κι έκτοτε άρχισα να γίνομαι τολμηρότερος…

Άρχισα να την πλησιάζω, να της μιλάω, να την πειράζω και να της ρίχνω συνέχεια σεξουαλικά υπονοούμενα. Έμαθα παράλληλα ότι είχε και σχέση με κάποιον που παλιότερα εργαζόταν κι αυτός στην ίδια επιχείρηση. Οπότε -σκέφτηκα- να η κατάλληλη ευκαιρία για να διασκεδάσω!!

 

Σιγά - σιγά απόκτησε εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλο και αρχίσαμε να ανοιγόμαστε. Τότε ήταν που έμαθα, που μου εξομολογήθηκε δηλαδή, ότι με τον δικό της η ερωτική πράξη ήταν άτολμη, υποτονική και δίχως πραγματικό ενδιαφέρον. Το δικό της πάθος ήταν ο άντρας να της επιβάλλεται και να την κάνει ότι θέλει, να την χρησιμοποιεί σαν σκεύος ηδονής, αποκλειστικά για την ευχαρίστησή του.

Είχα ήδη αρχίσει να καυλώνω.

Μια μέρα πέρασα από τον χώρο που δούλευε και γρήγορα, χωρίς προειδοποίηση, έσκυψα και της ψιθύρισα όσο πιο πρόστυχα κι επιβλητικά στο αφτί:

-    «Σε πέντε λεπτά μικρό καυλοράπανο σε θέλω στο γραφείο μου!», (στο οποίο εκείνη την μέρα ήμουν μόνος).

Καθώς απομακρυνόμουν, γύρισα για να δω την αντίδρασή της, αν υπήρχε τέτοια, και έκπληκτος παρατήρησα να έχει μείνει ακίνητη και πίσω από το σχετικά στενό μπλουζάκι που φορούσε να έχουν καυλώσει δύο υπέροχες μυτερές ρώγες πάνω στα μικρά, αλλά τέλεια στητά της βυζάκια. Εννοείται πως τάχυνα το βήμα μου για να προλάβω να κρύψω το έντονο φούσκωμα στο παντελόνι μου.

Όντως, μετά από πέντε,  το πολύ,  λεπτά, ακούω έναν χτύπο στην πόρτα. Της άνοιξα και μπήκε. Ήταν αμίλητη, αλλά διέκρινα την αμηχανία της και το άγχος της. Έβαλα ως σκοπό να δοκιμάσω τα όριά της. Την πλησίασα σε απόσταση αναπνοής και της έδωσα ένα μικρό χαστούκι. Ταυτόχρονα την έπιασα με το ένα χέρι από το λαιμό:

-    «Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο πορνίδιο για να έρχεσαι εδώ!», της είπα και αμέσως οι θηλές της πρόδωσαν ξανά τον έντονο ερεθισμό της.

Χωρίς να της αφήσω το λαιμό έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι της και έψαξα την τρυπούλα της. Η ανάσα της έγινε σπασμωδική καθώς τα δύο μου δάχτυλα γλιστρούσαν αποφασιστικά μέσα - έξω στο στενό της μουνί. Άρχισε να τρέμει, αυτό δεν το περίμενε.

Τότε την γύρισα απότομα μπρούμυτα και την έσπρωξα με δύναμη πάνω στο γραφείο. Ο σφιχτός της κώλος ήταν στο έλεός μου. Της ξεκούμπωσα το παντελόνι και το κατέβασα με μία κίνηση. Αντίκρισα ένα ωραίο ροζ μουνάκι, άψογα ξυρισμένο και γεμάτο με λευκοδιάφανα υγρά. Εκατοστά πιο πάνω έχασκε μία πιο σκούρα σε χρώμα κωλοτρυπίδα η οποία φαινόταν πως δεν ήταν πολύ δουλεμένη…

Γονάτισα ακριβώς από πίσω της και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Η μυρωδιά της ήταν υπέροχη και η γεύση της αλμυρή. Σταμάτησα, άνοιξα τα κωλομάγουλά της όσο πιο διάπλατα γινόταν και σημαδεύοντας την πτυχωμένη της σούφρα έφτυσα με δύναμη. Αμέσως άπλωσα το σάλιο και στις δύο τρύπες με τα δύο μου δάχτυλα και της ξανανέβασα το εσώρουχο και το παντελόνι.

-    «Φύγε τώρα πουτανάκι!», της είπα. «Γύρνα στην εργασία σου και μην τολμήσεις να πας τουαλέτα να σκουπιστείς. Το σάλιο μου θέλω να στεγνώσει πάνω σου…»

-    «Σε παρακαλώ…», σχεδόν κλαψούρισε. «Δώσε μου μόνο ένα φιλί…»

Έσκυψα ελαφρά και ακούμπησα το στόμα μου στο δικό της, αναζητώντας ταυτόχρονα τη γλώσσα της. Αυτή ήταν η αμοιβή της για την δεκτική της συμπεριφορά και το ήξερε. Πριν φύγει της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει.

Μετά από τρεις μέρες, κι ενώ κοιμόμουν (ήταν μεσάνυχτα) χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν εκείνη…

-    «Μπορείς;», με ρώτησε.

-    «Πού είσαι;»

Μου είπε που ήταν (ευτυχώς κοντά).

-    «Μείνε εκεί κι έρχομαι σε δεκαπέντε λεπτά!»

Η συνέχεια σε δεύτερο μέρος…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")