Η ξεκωλιάρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί επτά χρόνια. Είμαστε είκοσι τεσσάρων ετών και ήμουν ο πρώτος της. Εδώ και επτά χρόνια την έχω πηδήξει από παντού και ποτέ δεν μου έλεγε όχι. Εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο μουνί.  1.74, 63 κιλά, ξανθιά με αρκετά μεγάλο και ωραίο στητό στήθος και χείλια… ότι πρέπει για πίπες.

Εμένα γενικά μου άρεσε να την βάζω να ντύνεται προκλητικά όποτε βγαίναμε το βράδυ. Με καυλώνει η ιδέα ότι την κοιτούν σαν λιγούρια και θέλουν να την πηδήξουν, αλλά αυτός τελικά που θα την πηδούσε θα ήμουν εγώ.

 

Εκείνη βέβαια πάντα ντρεπόταν και για το χατίρι μου το έκανε.

Πριν καμιά βδομάδα λοιπόν είχαμε κανονίσει να πάμε για τρεις μέρες εκτός της πόλης μας για να την γαμάω τρεις μέρες ασταμάτητα. Η καύλα και των δύο μεγάλη.

Έτσι αυτό εγώ το εκμεταλλεύτηκα και της ζήτησα να φορέσει ένα πολύ κοντό (μίνι) φόρεμα ανοικτό στο μπούστο χωρίς να φορέσει σουτιέν και στρινγκάκι έτσι ώστε μόλις φτάναμε στο ξενοδοχείο να την έβλεπε ο ξενοδόχος έτσι με τις ρώγες να διαγράφονται στο στενό φορεματάκι της και να τον προκαλέσει όπως μου άρεσε.

Έτσι και έγινε. Φτάνουμε και ο τύπος (γύρω στα σαράντα) καρφώθηκε στα βυζιά και τις ρώγες της μουνάρας μου. Μας πάει στο δωμάτιο και φεύγει τρελαμένος.

Τότε μου ήρθε η ιδέα να ρωτήσω την καυλιάρα μου αν της άρεσε όπως την κοίταζε ο μαλάκας και αν την ερέθιζε. Τότε για πρώτη φορά στα επτά χρόνια απάντησε «ναι!!!».
Εμένα μου ήρθε λίγο απότομο. Εκείνη συνέχισε και με ρωτάει.

-    «Θα σε πείραζε να κανονίσεις να έρθει αυτός εδώ και να με ξεσκίσει;»

Τότε εγώ και μόνο στην ιδέα καύλωσα και της λέω:

-    «Πάω να το κανονίσω…»

Το λέω του τύπου, ο οποίος βέβαια δέχτηκε, εννοείται! Έρχεται και τους αφήνω πηγαίνοντας πιο πέρα στον καναπέ.

Ο μάγκας, έχοντας απίστευτα καυλώσει, της σκίζει το φόρεμα και αρχίζει να γλύφει τις τεράστιες ρώγες της. Εγώ είχα γίνει ολοκαύλωτος. Τότε το μικρό μου πουτανάκι σκύβει και αρχίζει να τον πιπώνει με μανία παίρνοντας την 20cm πούτσα του ολόκληρη μέσα στο στοματάκι της.

Ήταν σαν να έβλεπα πορνοστάρ! Γούσταρε τόσο πολύ που στήνεται μόνη της στα τέσσερα και τον παρακαλούσε να της δέσει τα χέρια πίσω και να την βιάσει… Άγρια! Είχα μείνει!!! Δεν φανταζόμουνα πόσο ξεκωλιάρα μπορούσε να γίνει!

Τότε μπήκα κι εγώ στον χορό και αρχίσαμε μια άγρια παρτούζα. Την ξεσκίσαμε μαζί και της χύσαμε στο στόμα που τα ρούφηξε όλα μέσα, αφού της άρεσε. Ο τύπος όμως δεν είχε χορτάσει και μου ζήτησε την άδεια για την πίσω τρύπα της και αν του επιτρέπω έτσι όπως ήταν δεμένη να την αρχίσει στα χαστούκια στο πρόσωπο και στον κώλο!

Του είπα:

-    «Κάνε ότι γουστάρεις!»

Την ρήμαξε στο ξύλο. Την ξέσκισε στον κώλο ενώ η πουτάνα εκλιπαρούσε για βοήθεια από μένα, καθώς υπέφερε πολύ. Έτσι της τελείωσε μέσα στην πίσω τρύπα της και της λέει:

-    «Τώρα γαμιόλα ξαναέλα έτσι ντυμένη και θα φας χειρότερο ξύλο και πούτσα πιο άγρια. Εμένα δεν θα με καυλώνεις και μετά θα πηγαίνω να τον παίζω για σένα!!!»

Έτσι με ευχαρίστησε που του την πάσαρα να την ξεκωλιάσει και έφυγε λέγοντας μου να την προσέχω μην χάσω τέτοια καύλα και ξεκωλιάρα.

Μετά την πήρα αγκαλιά που έκλαψε για αρκετή ώρα λέγοντας πως δεν θέλει ποτέ ξανά άλλον εκτός από μένα. Πήρε το μάθημα της…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")