Υποταγή σε μια γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα να δω πολύ καιρό τη «Μ». Ήταν μια παλιά σχέση που είχε λήξει πρόωρα καθώς εκείνο το διάστημα δεν ήθελα να κάνω σχέση.. Θυμόμουν πως είχε βγάλει λίγο κακία μετά από τη χυλόπιτα αλλά ήταν κάτι που δε κράτησε πολύ.

Πλέον ήμασταν μόνο φίλοι και δεν υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ μας, ούτε έδειχνε να θέλει να με εκδικηθεί για την απόρριψη. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Υπήρχε ένα απωθημένο πιστεύω και για τους δύο αφού ποτέ δεν είχαμε κάνει έρωτα.
Όπως και να χει εκείνο το βράδυ βρισκόμασταν σε ένα club με πολλούς φίλους και περνάγαμε ωραία. Η «Μ» συνοδευόταν από τον καινούργιο της γκόμενο.

Πίναμε αλκοόλ και λέγαμε διάφορα αστεία και ξαφνικά πάνω που της λέω κάτι για να γελάσουμε σοβαρεύει, μου ρίχνει ένα πολύ δυνατό χαστούκι και μου λέει:

-    «Άσε μας ρε μαλακισμένο!»

Παθαίνω ένα σοκ και δείχνω πόσο ενοχλήθηκα από αυτό που έκανε μπροστά σε όλους τους φίλους μας, αν και μετά ευχόμουν να μου είχε ρίξει πολλά χαστούκια ακόμα. Αντιθέτως αυτή αρχίζει να γελάει και κοιτώντας με, με ένα σατανικό βλέμμα μου λέει:

-    «Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι; Πλάκα σου έκανα κι εγώ».

Ήξερε όμως και αυτή πόσο δυνατό ήταν το χαστούκι και πως το έκανε μάλλον για να με ξεφτιλίσει παρά για να γελάσουμε.

Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έχει αυταρχική συμπεριφορά και άρχισα να σκέφτομαι πόσο τελικά της ταίριαζε ο ρόλος της αφέντρας... Ξέχασα να αναφέρω πως εκείνο το βράδυ ήταν θεά, είχε μαζεμένα τα μαλλιά της, φόραγε στενό παντελόνι και ψηλοτάκουνες μπότες...

Μη μπορώντας να πιστέψω τι είχε κάνει συνέχισα να κλαίγομαι:

-    «Μα είσαι καλά; Τι έκανες; Ακόμα με πονάει…»

Όπως καταλαβαίνετε κατά βάθος μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που ζούσα. Αυτή μου έλεγε όμως ότι το είχα παρακάνει.

-    «Καλά, υπερβάλλεις τώρα.. ξεκόλλα!»

Και συνέχιζε να με κάνει ξευτίλα καθώς όλοι οι υπόλοιποι μας κοίταγαν και γέλαγαν μαζί μου.. Πρώτος και καλύτερος ο γκόμενος της.

Μετά από κάνα μισάωρο ξεχάστηκε το περιστατικό αλλά εμένα δε μπορούσε να μου βγει από το μυαλό η υποταγή σε μια γυναίκα που νόμιζα πως ότι ερωτικό είχαμε είχε ξεχαστεί..

Σε κάποια φάση λοιπόν, εκεί που χορεύαμε, πατάω κατά λάθος της μπότες της και τότε είναι που ακολουθεί η δεύτερη ατάκα:

-    «Πρόσεχε ρε μαλάκα! Μου πατάς τις μπότες!»

Ήμουν σίγουρος πλέον πως είχα χάσει πολλά τη στιγμή που αρνήθηκα να κάνω σχέση μαζί της.

Περιττό να σας πω πως με το που γύρισα σπίτι αυνανίστηκα μόνο και μόνο που θυμόμουν το μούδιασμα από το χαστούκι και τις αυταρχικές ατάκες της.

Από τότε έχει στοιχειώσει τις φαντασιώσεις μου αφού μόνο εκεί μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")