Μια αξέχαστη παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίνα και πάντα μου άρεσε το γαμήσι. Είμαι εμφανίσιμη, πολύ γυμνασμένη, ψηλή με μεγάλα βυζιά και πολύ ελεύθερο χρόνο. Οικονομικά ανεξάρτητη και πολύ άνετη χάρη σε μια θεία που κληρονόμησα. Όλα τα παραπάνω πάντα συντελούσαν στο να με κυνηγάνε άντρες. Τις περισσότερες φορές όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. Σπάνια είχα οργασμό και τον τελευταίο χρόνο καθόλου. Έτσι το έκοψα το σπορ.

Τον περασμένο Ιούνιο η κολλητή μου, μου πρότεινε να πάμε τριήμερο Μύκονο μπας και τα ξαναφτιάξει με τον γκόμενο της που είχαν τσακωθεί άγρια. Έξι χρόνια σχέση ήταν αυτή.

 

Όταν φτάσαμε και αφού πήγαμε για μπάνιο ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν να γαμηθούν. Έτσι έκανα ότι κοιμάμαι και τους άκουγα που πηδιόντουσαν στο μπάνιο. Είχα καυλώσει άγρια και μετά από τόση ξηρασία είχα φρικάρει.

Το βράδυ βγήκαμε και πήγαμε σε ένα μπαρ που δούλευε ένας κολλητός του Κώστα. Είχα βάλει ένα λευκό κοντό, εφαρμοστό φόρεμα και τα βλέμματα όλων ήταν στα βυζιά μου.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού το γλέντι είχε ανάψει, πρόσεξα ότι με κοίταγε έντονα μια γκόμενα. Πολύ ωραία γκόμενα. Δεν το είχα κάνει ποτέ με γυναίκα κι έτσι όταν με πλησίασε και μου έδειξε τις προθέσεις της, είπα στην Ελίνα την κολλητή μου ότι είναι φίλη μου από το γυμναστήριο και ότι θα πάω μαζί της για να τους αφήσω και αυτούς μόνους.

Στην αρχή δεν μου ήταν εύκολο. Παρόλο που τα βυζιά της ήτανε καύλα και δεν χόρταινα να τα γλύφω και να τα χουφτώνω στο μουνί δεν μπορούσα να κατέβω. Αυτή μου είχε κάνει το καλύτερο γλυφομούνι που μου είχαν κάνει ποτέ.

Σιγά - σιγά πήρα κι εγώ θάρρος και της το έγλυψα αλλά για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε. Μόνο τα βυζιά γούσταρα τρελά και αυτή το κατάλαβε. Όταν τελειώσαμε σηκώθηκα να πιω νερό και είδα ότι στο απέναντι μπαλκόνι ήταν τρεις νεαροί και μας έπαιρναν μάτι.

Της το είπα και μου είπε ότι είναι φίλοι της και το συνηθίζουν όχι μόνον α την παίρνουν μάτι αλλά και να συμμετέχουν... αν ήθελα. Παρτούζα δηλαδή κανονική. Ούτε αυτό το είχα ξανακάνει και είχα ενθουσιαστεί. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και λεσβιακό και παρτούζα.

Όταν όμως ήρθαν η Αντιγόνη μου ξεκαθάρισε ότι δεν γαμιέται με άντρες και θα τους πάρω εγώ και τους τρεις. Κώλωσα αλλά ήταν αργά. Τα χέρια τους ήτανε πάνω και με πασπατεύανε παντού. Ο Πέτρος με έσπρωξε απαλά προς μια καρέκλα και μόλις κάθισα άρχισαν να με τσιμπουκώνουν με τη σειρά.

Το καυλί του Γιάννη ήταν πολύ μεγάλο και με έπνιγε του Πέτρου και του Ανδρέα κανονικά. Ρούφαγα τις πούτσες τους και τα είχα χάσει με τον εαυτό μου. Αυτοί είχαν καυλώσει πολύ και είχαν αρχίσει να αγριεύουν. Κάποια στιγμή ο Ανδρέας με έπιασε από τα μαλλιά με σήκωσε και με πήγε στον καναπέ.

Εκεί είχα προλάβει να κάτσει ο Γιάννης με την τεράστια πούτσα. Έκατσα πάνω του και ένιωσα το μουνί μου να σκίζεται. Ο Γιάννης μου έδωσε ένα χαστούκι.

-    «Πόνεσες μωρή πουτάνα; Τώρα θα πονέσεις!»

Άρχισε να με γαμάει άγρια. Πόναγα και πόνεσα ακόμα περισσότερο όταν ο Πέτρος ήρθε από πίσω και μου κάρφωσε τον πούτσο στον κώλο σχεδόν ασάλιωτο. Με γαμούσε με λύσσα κι ο Ανδρέας με μπούκωνε μέχρι που δεν μπορούσα να ανασάνω. Ήταν φανερό ότι το έκανα συχνά και είχαν ένα συντονισμό που δεν είχα δει ούτε σε τσόντα.

Ο Πέτρος με έπιασε από τα μαλλιά και με σήκωσε όρθια. Με έβαλε να σκύψω και ο Ανδρέας μου έβαλε την πούτσα του στο στόμα και ο Πέτρος στον κώλο.

-    «Θα σε ξεκωλιάσουμε πουτάνα!!!»

Πόναγα. Από τον κώλο είχα γαμηθεί μόνο δυο φορές πριν από χρόνια. Ο Πέτρος με κράταγε από χέρια και ο Ανδρέας από τα μαλλιά. Έσπρωχνε όλο τον πούτσο του με δύναμη στο στόμα μου και πνιγόμουνα. Ο Πέτρος μου ξέσκιζε τον κώλο και άρχισε να φωνάζει:

-    «Πάρτα μωρή καριόλα στην κωλάρα!»

Για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα τόσο έντονο οργασμό. Ο Πέτρος έχυνε μέσα στον κώλο μου και ο Ανδρέας μέσα στο στόμα μου. Πνίγηκα… μου κράταγε όμως τα μαλλιά τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να αντιδράσω. Τα κατάπια όλα. Όταν τελείωσαν κατάλαβα ότι σειρά είχε ο Γιάννης. Το καυλί του ήταν τεράστιο και τόση ώρα τον έπαιζε περιμένοντας.

Με έπιασε από τα μαλλιά και με πήγε στο τραπέζι. Με έβαλε να ακουμπήσω το κορμί πάνω και τότε ένιωσα την πούτσα του στον κώλο μου. Πήγα να τραβηχτώ αλλά με κράταγε γερά. Άρχισε να σπρώχνει. Βογκούσα. Τον παρακάλαγα να σταματήσει αλλά μου τον είχε χώσει και με γάμαγε στη αρχή σιγά αλλά στη συνέχεια όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

Τον είχε χώσει όλο μέσα και έσπρωχνε με δύναμη. Με είχε ξεσκίσει κι εγώ έχυνα έκλαιγα από καύλα και πόνο. Ο Γιάννης ήτανε έτοιμος να χύσει.

-    «Θα σου πλημυρίσω τον κώλο μωρή ξεκωλιασμένη καριόλα!»

Και έσπρωξε όλο του τον πούτσο μέσα στον κώλο. Οι άλλοι τον ενθάρρυναν.

-    «Ξέσκισε την πουτάνα! Γέμισε της τον κώλο χύσια!!!»

Μου έχυνε τον κώλο και μου χτύπαγε με δύναμη τα κωλομέρια.. Όταν τελειώσαμε πήγα στο μπάνιο και έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα γιατί γαμήθηκα με τρεις αγνώστους από παντού και ήθελα κι άλλο. Όταν βγήκα από το μπάνιο με περίμεναν για το δεύτερο γύρο. Θα σας τα πω την επόμενη φορά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")