Μια αταξία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Δημήτρη και είμαι παντρεμένος δυο χρόνια, αλλά αμάρτησα κι εγώ. Το καλοκαίρι βρεθήκαμε με την γυναίκα μου και κάτι φίλους σε μια καφετέρια και εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την Ειρήνη, μια κολλητή του ξαδέρφου μου, όπου και χάζεψα μαζί της. Δεν μπορούσα να μην την κοιτάω.

Βέβαια προσπαθούσα να μην καρφωθώ αλλά έβλεπα και ανταπόκριση. Εκείνη την μέρα δεν έγινε κάτι αλλά έψαχνα ευκαιρία να την ξαναδώ όπως και έγινε όταν μας καλέσανε σε ένα σπίτι για ποτό και θα ήταν και εκείνη εκεί.
Αφού ήπιαμε αρκετά ποτά, βρήκα πρόφαση και της είπα να πάμε στο άλλο δωμάτιο όπου ήταν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και έπαιζε μουσική να βρούμε κάτι άλλο να βάλουμε. Εκεί έκατσα στην καρέκλα και εκείνη πάνω μου ώσπου μετά από λίγο άρχιζα να την φιλάω στον λαιμό μέχρι που τα χείλη μας βρέθηκαν κολλημένα.

Μας την χάλασε η γυναίκα μου που ήρθε στο δωμάτιο αλλά ευτυχώς είδε μόνο να κάθεται πάνω μου η Ειρήνη και τίποτα άλλο. Φυσικά έγινε έξαλλη και φύγαμε άρον - άρον αλλά τα μπάλωσα. Κανόνισα βρήκα το τηλέφωνο της και της ζήτησα να βγούμε για καφέ και φυσικά δέχτηκε.

Την πήγα σε μια καφετέρια και μετά από καμιά ώρα βρεθήκαμε στο αμάξι μου ψηλά στον Πειραιά να φιλιόμαστε κι εγώ να βάζω το χέρι μου μέσα από την φόρμα που φορούσε και να πιάνω ένα τρυφερό και απαλό μουνάκι.

Χωρίς να φέρει αντίρρηση και αφού έτριβα το μουνάκι της και της έβαζα δαχτυλάκι της ζήτησα να βγάλει την μπλούζα της και το παντελόνι της. Είχε δυο μικρά βυζάκια αλλά με μεγάλες καυλωμένες ρώγες και το μουνάκι της ήταν τέλεια ξυρισμένο και υγρό πλέον.

Δεν έχασα ευκαιρία και άρχισα να της γλύφω τις ρώγες λαίμαργα και να κατεβαίνω πιο κάτω, όσο μπορούσα δηλαδή μέσα στα αμάξι. Το μουνάκι της ήταν απαλό και αυτό με έκανε να καυλώνω τρελά και να θέλω να την γαμήσω αλλά συνέχιζα να την γλύφω μέχρι να χύσει.

Αφού ένιωσα τα υγρά της να γεμίζουν το στόμα μου σηκώθηκα λίγο, κατέβασα τα ρούχα μου ως τα γόνατα και έσπρωξα το καυλί μου που ήταν ήδη σκληρό και όρθιο μέσα της και άκουσα έναν αναστεναγμό από εκείνη καύλας.

Την γαμούσα σιγά και εκείνη μου ψιθύριζε στο αφτί να μην σταματήσω. Μετά από κανένα μισάωρο δεν άντεξα άλλο και πετάχτηκα έξω και έχυσα στο μουνάκι της και στην κοιλιά της.

Αφού σκουπιστήκαμε εμένα δεν μπορούσε να πέσει το καυλί μου ακόμα μετά από ένα τέτοιο γαμήσι. Ήρθε εκείνη στην θέση του οδηγού και κάθισε πάνω μου αφού οδήγησε με το χέρι της το καυλί μου μέσα της πάλι.

Γαμηθήκαμε για καμιά ώρα ακόμα. Δυστυχώς έπρεπε να γυρίσω σπίτι εγώ στην γυναίκα μου και δεν συνεχίσαμε εκείνη την μέρα.

Αυτό το όμορφο γαμήσι συνεχίστηκε για τρεις μήνες όπου και γαμιόμασταν όποτε μπορούσαμε και όταν.

Βέβαια δεν θα το ξεχάσω ποτέ το κοντούλη μου μωράκι με τα μικρά αλλά καυλωτικά στήθη και το υπέροχο ξυρισμένο και απαλό μουνάκι.

Ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου αυτήν την εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")