Εγώ το αγόρι μου και δύο άγνωστοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι η Ναταλία είκοσι τριών χρονών και εδώ και πέντε χρόνια έχω σοβαρό δεσμό με τον Αλέξανδρο, επίσης είκοσι τριών χρονών. Στο χώρο του σεξ ανήκουμε στους swingers αλλά κάτι που ισχύει μόνο για εμένα. Δηλαδή συνήθως κάνω εγώ κάτι με κάποιον άλλον και επιστρέφω στην αγάπη μου να τα περιγράψω και να τον τρελάνω.

Είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Θέλω να σας περιγράψω τις περυσινές μας διακοπές στην όμορφη Λευκάδα όπου είχα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου!

 

Γενικότερα είμαστε εμφανίσιμο ζευγάρι και συνηθίζουμε στις εξόδους μας να ντύνομαι πρόστυχα ώστε να προκαλούμε τον ανδρικό πληθυσμό και να γυρνάμε σπίτι μετά με ανεβασμένη διάθεση. Ως την περίοδο των διακοπών μας είχα πάει αρκετές φορές με άλλους άντρες, εν γνώση του Αλέξανδρου, και γενικότερα είχαμε εμπειρία σε αυτό το θέμα.

Όλα ξεκίνησαν την τρίτη μέρα των διακοπών μας όταν και στα δωμάτια που μέναμε εγκαταστάθηκαν δύο αγόρια πάνω κάτω της ηλικίας μας. Μέναμε στην Βασιλική, στο νότιο τμήμα του νησιού και μάλιστα σε δωμάτια που ήταν σχετικά απομακρυσμένα (άρα και φθηνά) και που μάλιστα είχαν μόνο τρία δωμάτια. Ένα τετράκλινο που συνήθως έμεναν οικογένειες και δύο δίκλινα που συνήθως έμεναν ζευγάρια. Τα δύο δίκλινα έβλεπαν στην θάλασσα με κοινή βεραντούλα και διαχωρίζονταν από το τετράκλινο με έναν πολύ ωραίο κήπο από γρασίδι.

Εμείς είχαμε αποφασίσει με το αγόρι μου να είμαστε πολύ «άτακτοι» σε αυτές τις διακοπές μας, να προκαλέσουμε τον ανδρικό πληθυσμό και επιτέλους να κάνω σεξ με άγνωστους, είτε μπροστά του, είτε μόνη μου, και να του τα περιγράψω όπως συνηθίζαμε. Όταν πληροφορηθήκαμε ότι φεύγει το διπλανό ζευγάρι και ότι στη θέση του έρχονται δύο φίλοι, σκεφτόμασταν ακριβώς αυτό το σενάριο κάνοντας σεξ.

Να μην τα πολυλογώ, όταν ακούσαμε τα παιδιά που ήρθαν (γκρίνιαζε μάλιστα ο ένας γιατί το δωμάτιο τους ήταν μακριά από τον «χαμό» όπως ήθελε) βγήκα να τα χαιρετίσω ούσα έτοιμη για το πρωινό μας μπανάκι με τον Άλεξ. Μιλήσαμε για λίγο με τα παιδιά και σε λίγο ήρθε και ο Αλέξανδρος, γνωριστήκαμε και η πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαιτέρως θετική (ειδικά ο ένας ήταν θεός)! Τότε πήγαμε μέσα με τον Αλέξανδρο και με ρώτησε αν μου αρέσει κάποιος και αν θα ήθελα να παίξω μαζί τους. Εγώ του απάντησα:

-    «Μ’ αρέσει περισσότερο ο Μάρκος (ο θεός που λέγαμε πριν), όχι ότι ο Δημήτρης ήταν άσχημος αλλά…»

Τέλος πάντων, αποφασίσαμε να τους προτείνουμε να τους περιμένουμε και αν θέλουν να έρθουν μαζί μας για μπάνιο ώστε να τους πούμε και κάποια πράγματα για το νησί που το είχαμε δει και δύο μέρες πριν. Τα παιδιά αρνήθηκαν σε πρώτη φάση λέγοντας ότι είναι κουρασμένοι λόγω του ταξιδιού (από Θεσσαλονίκη κιόλας) και είπαμε να το κανονίσουμε για αύριο.

Εμείς πήγαμε κανονικά για μπανάκι και γυρίσαμε μετά το φαγητό όπου τους βρήκαμε στην αυλή μόλις να έχουν ξυπνήσει. Καθίσαμε λίγο και μιλήσαμε για να γνωριστούμε και καλύτερα. Μετά από λίγο μου λέει ο Άλεξ να πάει για ντουζάκι ενώ φεύγοντας μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Άντε, μη χάνεις χρόνο. Θα αργήσω να κάνω μπάνιο…»

Αφού έμεινα μόνη με τα παιδιά και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, αποφάσισα να κάνω την πρώτη κίνηση μου. Επικαλούμενη ότι το βρεγμένο μαγιό με κρυώνει πήγα να το βγάλω, αλλά όχι μέσα. Αντιθέτως, εκεί μπροστά τους! Βέβαια δεν φορούσα μόνο το μαγιό μου αλλά και μία κοντή φουστίτσα ειδική για τη θάλασσα και ένα μπλουζάκι από πάνω λεπτό καλοκαιρινό. Έβγαλα το πάνω του μαγιό μου μέσα από την μπλούζα και το κρέμασα. Ως εκεί καμία αντίδραση. Όλα νορμάλ.

Αμέσως μετά όμως έβγαλα και το κάτω από τη φουστίτσα μου και επίσης το κρέμασα. Εκεί είδα το πρώτο ερέθισμα, να με κοιτούν ψιλοχαμένοι. Εγώ χωρίς να δείχνω σοκαρισμένη πήγα και ξανακάθισα δίπλα τους σαν να μην τρέχει τίποτα. Στη αρχή ένιωθαν λίγο κομπλαρισμένοι και κοιτούσαν με περίεργες ματιές τα πόδια μου και λίγο πιο πάνω…

Αυτά έγιναν την πρώτη μέρα. Το βράδυ δεν βγήκαμε μαζί τους, αντιθέτως όμως όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο μας, είχαμε ανάψει τρελά! Έβαλα τον Άλεξ στα τέσσερα και του έβαζα άγρια δάχτυλο, ενώ του τον έπαιζα περιγράφοντας του τι ήθελα να μου κάνουν. Τα δυο μου δάχτυλα τον έκαναν να τελειώσει γρήγορα πάνω στο χέρι μου και εκεί σταματήσαμε, γιατί όπως του είπα ήθελα να είμαι έτοιμη για τον Μάρκο και τον Δημήτρη.

Το επόμενο μεσημέρι πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο όπου είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε τις κινήσεις μας. Ο Άλεξ θα έκανε συνήθως ότι κοιμάται ενώ δήθεν άκουγε μουσική κι εγώ θα τους προκαλούσα όσο δεν πήγαινε. Μετά την πρώτη βουτιά και κουβεντούλα, όντως ο Αλέξανδρος «έπεσε» για ύπνο κι εγώ έμεινα με τα παιδιά για ηλιοθεραπεία και κουβεντούλα. Είχαμε κάτσει και σε σημείο στρατηγικότατο ελαφρώς περιορισμένοι από κάτι μικρο-βραχάκια.

Τα παιδιά μετά από μια χαλαρή κουβέντα πήγαν για ρακέτες κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να γυρίσω μπρούμυτα για ηλιοθεραπεία δείχνοντας τους ένα μέρος από το μαυρισμένο κωλαράκι μου και το brasil μαγιό μου. Έβαλα και αντηλιακό και λάδι μαυρίσματος, έβγαλα και το πάνω του μαγιό μου (εξακολουθούσα να είμαι μπρούμυτα βέβαια) και ήμουν έτοιμη! Και όντως μετά από λίγο ήρθαν και άρχισαν να μου μιλάνε πάλι, αυτή τη φορά με ανεβασμένη διάθεση φανερά.

Είχαν ξαπλώσει δεξιά και αριστερά μου κι εγώ με την κάθε ευκαιρία που έβρισκα ανασηκωνόμουν ώστε να ψιλο-βλέπουν το στήθος μου από πλάγια. Ενώ συζητούσαμε, φώναξα στον Άλεξ να μου αλείψει λίγο λάδι, αλλά φυσικά δεν το έκανε αφού κοιμόταν. Έτσι και αφού είχα βγάλει το πάνω του μαγιό μου, είπα στον Μάρκο να μου βάλει, κάτι που έκανε ευχάριστα.

Ξεκίνησε από τα πόδια και ανέβηκε. Ξανακατέβηκε, ξανανέβηκε και ξανά κάτω. Με είχε καυλώσει τρομερά αλλά κι αυτός δεν νομίζω να πήγαινε πίσω! Μετά από λίγο επικεντρώθηκε στο κωλαράκι μου και την γύρω περιοχή κι εγώ του είπα:

-    «Αλείφεις πολύ ωραία, το ξέρεις; Σαν να κάνεις μασάζ ταυτόχρονα!»

Για να μου απαντήσει:

-    «Μα, μασάζ σου κάνω! Απλά φοβάμαι μην λερώσω αυτό (σ.σ. το μαγιό μου)» και το μετακινεί ελάχιστα πιο μέσα.

Τότε εγώ παίρνω την πρωτοβουλία και το μαζεύω εντελώς κάνοντας το στρινγκ. Τότε ήταν που πέρασε από το μασάζ στο ανοιχτό κανονικό χούφτωμα του κώλου μου. Αφού το ευχαριστήθηκα για λίγο, ξανάρχισα την συζήτηση ξαναβάζοντας το μαγιό μου στην αρχική του θέση και κάπου πάνω στη συζήτηση αντιλήφθηκα το χέρι του Άλεξ να παίρνει το σουτιέν του μαγιό μου και να το βάζει δίπλα στην τσάντα της θαλάσσης.

Μετά από μερικά λεπτά και αφού η συζήτηση είχε ανέβει και είχε φθάσει στα καυτά σορτς, φορέματα, μαγιό των κοριτσιών που «προκαλούν» τα αγόρια αποφάσισα να πάω για βουτιά και εκεί δημιουργήθηκε ένα θέμα με το -εξαφανισμένο- μαγιό μου οπότε μετά από κάποια 'κλασικά' αντρικά πειράγματα τους είπα:

-    «Κλείστε τα μάτια να βουτήξω έτσι».

Όντως σηκώθηκα κρατώντας το στήθος μου και πήγα στη θάλασσα. Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος όπως μου είπε ο Άλεξ:

Μάρκος: «Πόσο θέλω να την σκίσω την ψώλα! Με έχει καυλώσει!»

Δημήτρης: «Πήγαινε ρε μαλάκα! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα…»

Μάρκος: «Κι εσύ;»

Δημήτρης: «Θα μείνω εδώ με τον μαλάκα που κοιμάται, μην ξυπνήσει κιόλας. Πήγαινε αφού εσένα γουστάρει, εσένα άφησε να της χουφτώσεις το κωλαράκι. Έπιασες τίποτα;»

Μάρκος: Μέχρι χαράδρα (!) έφτασα. Πάω…»

Μπήκε στη θάλασσα και αφού μου έπιασε την κουβέντα για να με κατευθύνει πίσω από το βραχάκι που θα μας έκρυβε από τον Άλεξ άρχισε να μου λέει μικραίνοντας την μεταξύ μας απόσταση όλο και πιο πολύ:

-    «Έχεις ωραίο σώμα!

-    «Thanx!»


-    «Έτσι αφήνεις να το πιάνει ο καθένας;»

-    «Όχι ο καθένας. Μόνο οι ωραίοι τύποι».


-    «Εγώ είμαι δηλαδή ωραίος τύπος;»

-    «Ναι!»


-    «Και ο Άλεξ;»

-    «Μ’ αρέσει να τον κερατώνω!»

Και αμέσως όρμηξε πάνω μου. Φιλιόμασταν παθιασμένα. Μου έπιασε το στήθος, με χούφτωνε παντού. Μου άρεσε. Με μια κίνηση βγάζω το μαγιό μου κι αυτός το δικό του. Ήταν έτοιμος και ενώ πιαστήκαμε από μια προεξοχή του βράχου για να κρατιόμαστε, μπήκε μέσα μου απότομα. Έτσι όπως τον έπιασα και τον αισθάνθηκα μέσα μου, μου έμοιασε για κανονικός σαν του Άλεξ αλλά λίγο πιο χοντρός.

Με γαμούσε εκεί πίσω από το βραχάκι κρυμμένοι από τον γκόμενο μου όσο πιο γρήγορα μπορούσε μέσα στο νερό, αλλά πριν τελειώσει μέσα μου τον διέκοψα να βγει για προληπτικούς λόγους.

-    «Το βράδυ…» του λέω. «Στο δωμάτιο σας…»

-    «Θα κανονίσω να είμαστε μόνοι μας», μου απαντάει.

Και βγαίνω κρατώντας το στήθος μου. Τη υπόλοιπη μέρα δεν έγινε τίποτε (εκτός από το άγριο δάχτυλο που έβαλα στον Άλεξ πάλι μέχρι να χύσει) μέχρι το βράδυ που βγήκαμε πάλι οι τέσσερις μας. Πήγαμε σε ένα μπαράκι στην χώρα όπου χορέψαμε όλοι μαζί και εγώ με τον καθένα τους και όταν φυσικά χόρευα με τον Μάρκο τον άφηνα να με πιάνει όπου ήθελε αλλά διακριτικά. Πριν φύγουμε του ψιθύρισα στο αφτί:

-    «Θα τον βάλω για ύπνο και θα έρθω…»

Για να μου απαντήσει:

-    «Τα έχω κανονίσει όλα, θα είμαστε μόνοι μας…»

Τότε του απαντάω:

-    «Μπορείς να κανονίσεις κάτι ακόμα;»

-    «Βεβαίως!»

-    «Δεν θέλω μόνο εσένα…»

Και του κλείνω το μάτι. Με τα πολλά, πληρώσαμε και φύγαμε και πάλι το μωρό μου ‘έπεσε για ύπνο’ κι εγώ κατευθύνθηκα προς το διπλανό δωμάτιο με τα ρούχα που είχα βγει. Κοντό φόρεμα, πέδιλο ψηλό και έτοιμη για το τρίτο τρίο της ζωής μου.

Όταν μπήκα ο Μάρκος έκανε μπάνιο και κάθισα με τον Δημήτρη που φαινόταν να είναι στον κόσμο του. Μόλις βγήκε είπε ο Δημήτρης:

-    «Ωραία! Βγήκε και ο Μάρκος, πάω κι εγώ τώρα…»

Για να του απαντήσει ο Δημήτρης:

-    «Αα! Δεν σου είπα. Το πουτανάκι τελικά δεν θέλει μόνο εμένα. Μαζί μας θέλει».

Και αμέσως ο Δημήτρης κοιτάει προς τα εμένα. Τότε του λέω:

-    «Αλήθεια λέει. Και τους δύο. Εκτός αν βέβαια εσύ δεν θέλεις…»

Και του λέει ο Μάρκος πετώντας την πετσέτα του ώστε να θαυμάσω το υπέροχο σώμα του.

-    «Φυσικά και θέλει. Έλα να το γαμήσουμε μαζί το πουτανάκι που ήρθε εδώ να γαμηθεί και δίπλα κοιμάται ο γκόμενος της…»

Και αμέσως έρχεται και μου τον βάζει στο στόμα. Γδύθηκε και ο Δημήτρης και άρχισα να τους παίρνω πίπα εναλλάξ. Με έβαλαν πολύ γρήγορα στα τέσσερα και άρχισαν να με γαμάνε πότε ο ένας πότε ο άλλος. Γενικότερα εκείνη τη νύχτα απογειώθηκα! Με πηδούσαν συνέχεια για τρεις ώρες περίπου. Από μπροστά, από πίσω, έχυναν πάνω μου, μέσα μου, παντού!

Με πήραν και οι δύο ταυτόχρονα και ήταν τέλεια! Ένα τρίωρο γεμάτο σεξ. Με βγάλανε και φωτογραφίες (για να δείξουν στους φίλους τους τι πουτανάκι γάμησαν) αλλά και video όταν με έπαιρνε από τον κώλο ο Δημήτρης, ο οποίος ξέχασα να αναφέρω ότι είχε 'πύραυλο' στα 19 με 20 εκατοστά περίπου και χοντρό αρκετά εξού και ο πόνος που ένιωθα όταν έμπαινε μέσα μου… εδικά από πίσω.

Αφού κάναμε ένα διάλειμμα για τσιγάρο και ξεκούραση, με ρώτησαν πόσο καιρό και πόσες φορές έχω κερατώσει τον Άλεξ και εκεί τους εξήγησα πως λειτουργούμε σαν ζευγάρι, ότι εδώ και δυο χρόνια το κάνω με τον πρώην μου και διάφορους άλλους εν γνώση του και ότι γυρίζω, και ενώ του βάζω το δάχτυλο μου ή τον δονητή μέσα στο κωλαράκι του, του τα περιγράφω και τον κάνω να χύσει έτσι.

Εκεί με ρώτησε ο Δημήτρης αν το έχει κάνει ο Άλεξ με άντρα και αν θα του άρεσε μια τέτοια προοπτική και του απάντησα ότι φαντάζομαι πως ναι για να μου πει:

-    «Ωραία! Θα του γαμάμε την γκόμενα, θα γαμήσουμε και τον ίδιο. Ε, Μάρκο;»

-    «Ναι, ναι, ναι!»

Τότε ετοιμάσαμε την επόμενη κίνηση μας και μπήκα και εγώ στο κόλπο γιατί ήθελα να τον δω να γαμιέται δίπλα μου. Πίστευα ότι θα του άρεσε. Αφού καταστρώσαμε το σχέδιο μας γύρισα στο δωμάτιο μου όπου με περίμενε ο Αλέξανδρος με το πουλάκι του στο χέρι -δείγμα ότι το είχε παίξει πολλές φορές κρυφακούγοντας μας. Του είπα:

-    «Αγάπη μου όπως καταλαβαίνεις με ξεθέωσαν. Εγώ θα ξαπλώσω γιατί δεν αντέχω άλλο και εσύ βάλε τον δονητή στο κωλαράκι σου και έλα να με καθαρίσεις…», πράγμα που έκανε με ευχαρίστηση.

Το επόμενο πρωινό πήγαμε πάλι στη ίδια παραλία όπου τα πράγματα ήταν ήρεμα. Το βράδυ όμως βάλαμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας! Πήγα και αγόρασα ένα μπλουζάκι με γιακά που μου είχαν παραγγείλλει τα παιδιά με στάμπα: «It's not cheating if my husband watches» χωρίς να το ξέρει ο Άλεξ και το φόρεσα με μια μικρή φούστα το βράδυ στο μπαράκι. Το δίχως άλλο συγκέντρωσα πολλά βλέμματα, και αντρικά και γυναικεία και περίεργα. Το πιο παράξενο ήταν στις γυναικείες τουαλέτες που με σταματάει μια κοπέλα και μου λέει:

-    «Αν το έχεις πετύχει αυτό συγχαρητήρια! Έναν τέτοιο άνδρα θέλω να βρω κι εγώ!»

Ο Αλέξανδρος φάνηκε να το ευχαριστιέται που είχε γίνει θέμα και μου έλεγε:

-    «Αχ και να ήμασταν στο δωμάτιο να μου έβαζες δάχτυλο τώρα!»

-    «Και τον δονητή μωρό μου!», του λέω εγώ.

-    «Ναι μωρό μου… μέσα μου!»

-    «Στο κωλαράκι σου… να στο γαμάω δυνατά σαν να είναι κανονικός πούτσος αγάπη μου. Να τρως κανονικό γαμήσι!»

-    «Ναιααιαι!!!»

Εκεί σκέφτηκα τι θα επακολουθήσει μετά… Προς το τέλος της βραδιάς μας ήρθαν και τα παιδιά που δήθεν ήταν δίπλα να γυρίσουμε όλοι μαζί στα δωμάτια. Τα παιδιά δεν ανέφεραν τίποτα στη διαδρομή για το μπλουζάκι και συμπεριφερόντουσαν σαν να μην τρέχει τίποτα. Φτάσαμε στα δωμάτια, μιλήσαμε λίγο και πήγαμε για ύπνο δήθεν. Εκεί άρχισα να αναστατώνω τον Αλέξανδρο και να του θυμίζω αυτά που μου είχε πει στο μπαράκι.

Μέσα σε λίγα λεπτά τον είχα βάλει στα τέσσερα με τα χέρια στις χειροπέδες πιασμένα στο κρεβάτι να μην μπορεί να αντισταθεί δήθεν και του μπαινόβγαζα τον δονητή με μανία. Όσο πιο άγρια τον έσπρωχνα, τόσο πιο πολύ του άρεσε. Τότε χτύπησε η πόρτα και του είπα:

-    «Αγάπη μου σου έχω μια έκπληξη…!»

Ήρθαν τα παιδιά και τον κάλυψα με το σεντόνι έτσι όπως ήταν δεμένος με τον δονητή μέσα του. Μόλις μπήκαν τα παιδιά (που είχαν τρελό υφάκι) του ανέφερα:

-    «Αγάπη μου ξέρεις με τα παιδιά ήρθαμε πολύ κοντά χθες που εσύ προτίμησες να κοιμηθείς. Για την ακρίβεια, τρεις ώρες στο κρεβάτι ήμασταν αγάπη μου…» παριστάνοντας ότι δεν ο ήξερε ο Αλέξανδρος και συνέχισα: «Και μάθε και το καλύτερο: οι πούτσες τους είναι μεγαλύτερες από τη δικιά σου και γαμάνε υπέροχα!»

-    «Έτσι είναι Αλεξανδρούκο!», είπε ο Δημήτρης. «Και επειδή μας είπε η Ναταλία ότι σ’ αρέσει το γαμήσι με τον δονητή είπαμε να σου κάνουμε δώρο εκτός από το γαμήσι της κοπέλας σου μπροστά στου και έναν αληθινό πούτσο να σε σκίσει!»

Εκεί έκανε να διαμαρτυρηθεί αλλά τον πρόλαβα λέγοντας:

-    «Έλα αγάπη μου… Αφού θα σ’ αρέσει, είμαι σίγουρη. Θα είμαστε δίπλα - δίπλα στα τέσσερα να μας γαμάνε παρέα. Να δεις πως είναι να σε γαμάνε άγρια και δυνατά… να σε σκίζουν!

Τα παιδιά γδύθηκαν και ξεκίνησαν με εμένα πρώτα στα τέσσερα, να με γαμάνε από το μουνί και πίπα αλλά πολύ γρήγορα καταλήξαμε να με παίρνουν ταυτόχρονα. Τότε απελευθερώθηκα. Φώναζα όσο ήθελα αφού δεν με ένοιαζε αν θα με ακούσει ο Αλέξανδρος όπως την προηγούμενη νύχτα. Συντονίστηκαν και σε όποιον ερχόταν να τελειώσει σταματούσε για να τελειώσουν και οι δυο μαζί, πράγμα που έκαναν. Ο ένας μέσα στο κωλαράκι μου και ο άλλος μέσα στο μουνάκι μου.

Ξεκουραστήκαμε δυο - τρία λεπτά και εμένα με έβαλαν να κάθομαι όρθια ώστε να κυλήσουν τα χύσια τους προς την έξοδο. Έφεραν ένα σκαμπό και με έβαλαν με ανοιχτά τα πόδια μπροστά στο στόμα του Άλεξ να με γλύψει από τα χύσια τους, κάτι που έκανε με ιδιαίτερη λαιμαργία και ευχαρίστηση. Μετά από λίγο ο Δημήτρης ήταν και πάλι έτοιμος για δράση και πήγε πίσω από τον Αλέξανδρο…

«Τώρα θα σε κάνω εγώ πούστη. Θα σε μάθω τι πάει να πει έκφυλο γαμήσι. Να σε σκίσω στο κωλάντερο σου μαλάκα, να το χύσω να καταλάβεις τι έπαθε χθες η γκόμενα σου!»

-    «Γάμησε τον! Γάμησε τον να δει επιτέλους τι σημαίνει γαμήσι. Να δει γιατί μου αρέσει να γαμιέμαι με άλλους και όχι με το πουτσάκι του. Γάμησε μου τον άντρα! Κάνε τον πούστη. Αφού του αρέσει… δεν το βλέπεις πως γλύφει τα χύσια σας από το μουνί μου;»

Τότε σηκώθηκα, τον φίλησα με γλώσσα στο στόμα και του έπιασα τα κωλομάγουλα και ανοίγοντας τα τον ρώτησα:

-    «Είσαι έτοιμος;»

-    «Ναι!»

Τότε του τον ακούμπησε πάνω στην τρύπα του ο Δημήτρης και τον ρώτησε:

-    «Σ’ αρέσει βρε πουστράκι να σε ακουμπάει ένας πούτσος εκεί πέρα;»

Το μωρό μου δίστασε και τον ρώτησα εγώ:

«Μιλά! Σ’ αρέσει; Αν δεν σ’ αρέσει δεν θα το βάλει. Είσαι έτοιμος να γαμηθείς; Αυτό δεν ήθελες; Να σου γαμάνε την γυναικά σου και μετά να γαμήσουν κι εσένα; Εε; Δεν θες να γίνεις πούστης; Μίλα ρε!»

-    «Θέλω!»

-    «Πιο δυνατά!»

-    «Θέλω, θέλω να γίνω πούστης. Να με γαμήσει ο Δημήτρης και μετά εσένα. Να μας γαμάει ο ίδιος άνθρωπος. Γάμησε με. Δεν αντέχω άλλο. Σκίσε με να γίνω πούστρα μεγάλη! Θέλω…»

-    «Γαμιά μου, σκίσε μου τον άντρα. Σκίσε το πουστράκι!»

Στην αρχή τον πονούσε αλλά γρήγορα, συνηθισμένος και από το δονητή, τον συνήθισε. Ήρθε τότε ο Μάρκος και με έβαλε δίπλα του στα τέσσερα και άρχισε να μου γαμάει κι εμένα το κωλαράκι. Ήταν τέλειο! Εγώ και το μωρό μου δίπλα - δίπλα να μας γαμάνε από κώλο και τους δύο. Μας γαμούσαν γρήγορα πλέον.

Παρατήρησα ότι ο Αλέξανδρος είχε ήδη χύσει χωρίς μάλιστα να αγγίξει καν το καυλάκι του. Μόνο και μόνο από το γαμήσι που του έκανε η πούτσα του Δημήτρη.

-    «Αααχ αγάπη μου! Δεν είναι ωραία; Να μας γαμάνε δίπλα - δίπλα; Δεν σ’ αρέσει; Ε μωρό μου; Την κοπέλα σου κι εσένα ταυτόχρονα;»

-    «Αααχ ναι μωρό μου, τέλειο! Μ’ αρέσει το γαμήσι. τελικά είχες δίκιο!»

-    «Ααχ μωρό μου, δεν θα με ξαναγαμήσεις όμως. Εγώ θέλω γαμιάδες, όχι πουστράκια εντάξει;»

-    «Όχι μωρό μου. Αφού δεν μ’ αφήνεις, δεν θα σε γαμάω. Μόνο άλλοι να σε παίρνουν και μετά εμένα αγάπη μου εσύ!»

Μόλις ήταν έτοιμος ο Μάρκος να χύσει, πήγε μπροστά στον Αλέξανδρο και του τον έδωσε στο στόμα. Μετά από λίγο έχυσε και ο Δημήτρης μέσα στον Αλέξανδρο κι εγώ πήγα στον Αλέξανδρο και του τον έπαιξα μέχρι να χύσει ξανά.

Μετά απ’ αυτό έφυγαν σιγά - σιγά και μείναμε οι δυο μας. Ακολούθησε ένα τριήμερο (όσο διήρκησε το υπόλοιπο των διακοπών μας) πολύ σέξι! Κάθε πρωί, πριν ξεκινήσουμε για την παραλία, βγαίναμε στο μικρό τοιχάκι της βεράντας μας και στηνόμασταν όρθιοι να μας γαμήσουν. Στην παραλία, όποτε ήθελε ένας από τους δύο, με έπαιρνε στην τουαλέτα, στα αποδυτήρια, στο αυτοκίνητο, και επιστρέφαμε μετά από λίγο. Και το βράδυ έρχονταν στο δωμάτιο, μας έδεναν, τον Άλεξ χέρια πόδια στο μισό κρεβάτι και με γαμούσαν εκεί δίπλα του στο κρεβάτι... και που και που κι αυτόν λίγο.

Αυτή ήταν η πιο ερωτική εβδομάδα στη ζωή μου με εμπειρίες που ποτέ δεν θα ξεχάσω ούτε εγώ ούτε ο Αλέξανδρος μου! Τώρα με τον Άλεξ φυσικά και είμαστε ακόμα μαζί, και πολύ αγαπημένοι μάλιστα, απολαμβάνοντας το σεξ με όλους τους τρόπους. Σκεπτόμαστε μάλιστα να αρραβωνιαστούμε μετά το καλοκαίρι που μας έρχεται!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")