Χωρισμένοι και πεινασμένοι (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Χτύπησε το κουδούνι την προγραμματισμένη ώρα. Άνοιξα. Ρώτησα τα τυπικά: αν ήταν εύκολο το παρκάρισμα κλπ. Πρόσφερα ουίσκι με πάγο. Πίναμε και συζητούσαμε. Υπήρχε μια αμηχανία. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Φορούσε χοντρό μάλλινο πουλόβερ. Έβαλα τα χέρια μου μέσα από το μάλλινο και την αγκάλιασα απαλά.

-    «Μη με κακομαθαίνεις σε παρακαλώ…» μου λέει.

 


-    «Δεν σε καταλαβαίνω…»

-    «Νιώθω όμορφα μαζί σου!»

-    «Και λοιπόν; Πες μου το πρόβλημα…»

-    «Φοβάμαι να κάνω και πάλι τα γαμήσια της μιας μέρας ή καλύτερα νύχτας. Ξέρεις… ξετρελάθηκα που δεν έφυγες μόλις ξυπνήσαμε. Το εκτίμησα πολύ. Νιώθω ότι μπορούμε να περνάμε καλά οι δυο μας».

Την αγκάλιασα και της είπα:

-    «Μπορούμε να είμαστε μαζί όσο περνάμε καλά. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη».

Με αγκάλιασε τρυφερά χωρίς πάθος. Η βραδιά φαινόταν να μην εξελίσσεται καλά. Προσπάθησα να την φιλήσω για να σταματήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες. Ανταποκρίθηκε. Της πρότεινα να βγούμε για φαί. Αρνήθηκε.

-    «Καλύτερα να μείνουμε εδώ να γαμηθούμε με την άνεσή μας. Δεν μου έλειψε το φαγητό, το γαμήσι στερήθηκα».

Με εξέπληξε η εξήγησή της αλλά δεν τη σχολίασα. Πήγαμε στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντουζάκι. Χαμουρευτήκαμε και θυμηθήκαμε το προηγούμενο γαμήσι μας.

Πέσαμε στο κρεβάτι… είχα baby oil. Την γύρισα μπρούμυτα. Ωραία πλάτη, υπέροχος κώλος, αλαβάστρινα μπούτια. Την άλειψα με το λάδι και άρχισα να της κάνω μασάζ.

Ξεκίνησα από τις πατούσες. Ασχολήθηκα με τις πατούσες της πολλή ώρα, ανέβηκα στα σφυρά της, τις γάμπες και έφθασα πίσω από τα γόνατα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν αντιδρούσε ουσιαστικά.

-    «Τι ωραία που το κάνεις!» και κάτι τέτοια.

Όταν όμως άρχισα να ασχολούμαι με τα μπούτια της και να φθάνω μέχρι τα κωλομέρια της και τις τρύπες της, άρχισε να αντιδρά. Βογκούσε και μουρμούριζε. Κάθε φορά που έφθανα στα κωλομέρια της, τα άνοιγα όσο περισσότερο μπορούσα και της έδινα γλωσσόφιλο στην κωλοτρυπίδα. Άφηνα και λίγο σάλιο που σιγά - σιγά έφτανε μέχρι το μουνί της.

Ανεβαίνοντας σταμάτησα στα κωλομάγουλα και στις τρυπούλες. Στα δάχτυλά μου ένοιωθα το μουνάκι της υγρό και έτοιμο. Χωρίς να κουνηθεί έβαλα την ψωλή μου στο μουνί της από πίσω, στηριγμένος στα δάκτυλα των ποδιών και των χεριών μου. Καταδρομέας ο δικός σου.

Το μόνο σημείο επαφής μας ήταν η ψωλή μου στο μουνί της. Έκανε διορθωτικές κινήσεις για με πάρει καλύτερα, πιο βαθιά μέσα της. Σε λίγο μούγκριζε από την καύλα. Η πούτσα μου σερνόταν στην περιοχή μεταξύ κωλοτρυπίδας και μουνιού πριν χωθεί στο μουνάκι της. Άρχισε τα περίεργα:

-    «Γάμησέ μου το μουνάκι. Εσένα περίμενε γαμιά μου! Γάμησέ με, με τον τρόπο σου. Σκίσε με αγόρι μου!!!» και άλλα τέτοια.

Μετά από λίγο σκύβω στο αφτί της και της ψιθυρίζω:

-    «Θα χύσω μανάρι μου…»

Και τότε αρχίζουν οι προτροπές:

-    «Χύσε με την πουτάνα! Δώστα μου της διψασμένης! Γέμισε τη μουνάρα μου άντρα μου» και άλλα τέτοια.

Αυτά θυμάμαι και πολλά είναι γιατί άρχισα να της σφυροκοπώ τα κωλομέρια της, τρυπώντας τη μουνότρυπά της με την πούτσα μου. Έχυσα και πάλι μεγάλες ποσότητες και άρχισαν να τρέχουν ζουμιά στο κρεβάτι. Είχα χάσει τον έλεγχο και φώναζα:

-    «Χύνω πουτανάκι μου! Μμμμ… σου χύνω τη μουνάρα! Χύνωωωω καύλα μου!!!»

Τραβήχτηκα. Άνοιξε τα μπούτια της, που μέχρι τότε τα είχα φυλακισμένα ανάμεσα στα δικά μου, και είδα το γαμημένο και χυμένο της μουνάκι. Με το χέρι μου πήρα τα χύσια και τα στάλαξα στην τρύπα του κώλου της. Πέρασα το δάχτυλό μου και της χάιδεψα τον σφιγκτήρα.

-    «Τι μου κάνεις πάλι αγόρι μου;»

-    «Σου χαϊδεύω την κωλότρυπα μωράκι μου…»

-    «Την θέλεις μωρό μου;»

-    «Δεν σου περνάει από το μυαλό πόσο τη θέλω!»

-    «Την έχεις μωρό μου, όπως και κάθε μόριο του σώματός μου…»

Συνέχισα να τη χαϊδεύω και να τη δαχτυλογαμάω. Ήταν χαλαρή. Δεν φοβήθηκε να πονέσει κλπ. Της καλο-άνοιξα την τρύπα με πολλά χάδια και δαχτυλο-εισβολές και κάποια στιγμή την ακούω να μου λέει:

-    «Πάρε με, δεν μπορώ άλλο… μη με τυραννάς μωρό μου».

Η προοπτική ενός νέου γαμησιού και μάλιστα από τον κώλο με σκλήρυνε για μια ακόμα φορά. Μπήκα μέσα της σιγά και γλυκά. Πρώτα γλίστρησε το πουτσοκέφαλό και στη συνέχεια ο πουτσοκορμός. Δεν χώθηκα αμέσως βαθιά, σταμάτησα στη μέση της διαδρομής και άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά και βασανιστικά.

Με σταμάτησε, μου είπε ότι θέλει να βγω. Άφησα την ψώλα μου να γλιστρήσει έξω από τα κωλοβάρδουλά της. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και μου έκανε ένα γρήγορο τσιμπουκάκι για να με σηκώσει.

Στη συνέχεια σάλιωσε την κωλοτρυπίδα της κάθισε στην ψωλή μου και με πήρε μέσα της με κάποια προσπάθεια.

-    «Γιατί με σταμάτησες γαμιόλα μου;»

-    «Ήθελα να βλέπω την καύλα στο πρόσωπό σου…»

-    «Ήθελα να χαϊδεύω το στήθος σου…»

-    «Ήθελα να βλέπω την ψώλα σου να γαμάει την τρύπα του κώλου μου στον μπουρδελοκαθρέφτη σου…»

Και όλα αυτά τα έλεγε χοροπηδώντας στον πούτσο μου. Με έχυσε για ακόμα μια φορά. Δεν μπορούσα άλλο. Πέσαμε στο κρεβάτι χωρίς ανάσα. Σηκώθηκε και είχε τα δυο χέρια στις τρύπες της για να μην φύγουν σταγόνες από τα ζουμιά μας. Πήγε στο μπάνιο και την ακολούθησα. Κάναμε ένα δεύτερο ντουζάκι και αλλάξαμε σεντόνια.

-    «Τι θα έλεγες να υλοποιήσουμε την αρχική σου ιδέα;» με ρώτησε.

Δεν κατάλαβα αμέσως ότι εννοούσε να δειπνήσουμε σε κάποιο καλό εστιατόριο. Ντυθήκαμε και φύγαμε. Φάγαμε με ιδιαίτερη όρεξη συζητώντας για τα γαμήσια μας. Μου είπε και το μυστικό: έρχεται η μαμά από το χωριό για το παιδί. Σκέφτηκα αν θα πρέπει να πάρω ολιγοήμερη άδεια…
 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")