Η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Έχω καιρό να γράψω, αλλά επειδή το ζητάνε πολλοί φίλοι διαβάστε τι έγινε πριν δύο εβδομάδες. Η γυναίκα μου κι εγώ είχαμε πάει στην Χαλκιδική σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί γνωριστήκαμε με τον Τάκη, τον ιδιοκτήτη, πενήντα οκτώ χρονών, ο οποίος έπαθε την πλάκα του με την γυναίκα μου και την πήδηξε πολλές φορές και μαζί με φίλους του. Αλλά θα γράψω για την φρέσκια φάση που είχαμε.

Κανόνισε λοιπόν μια συνάντηση για παρτούζα στη Θεσσαλονίκη. Πράγματι πήγαμε σε μια βίλα που μας είπε. Η γυναίκα μου ντυμένη όπως πάντα πολύ προκλητικά. Μόλις μπήκαμε μέσα στο τεράστιο σαλόνι βλέπουμε οκτώ άτομα ηλικίες από πενήντα μέχρι εξήντα πέντε περίπου.

 

Ο Τάκης μπήκε αμέσως στο ψητό και τους λέει:

-    «Παιδιά, να η μουνάρα που σας έλεγα!»

-    «Καλά ρε Τάκη, τέτοια μουνάρα και δεν μας την έφερνες τόσο καιρό;», λέει ο ένας.

Και σηκώνεται, έρχεται και χουφτώνει τα βυζιά της γυναίκας μου και της λέει:

-    «Θα φας καλά σήμερα! Είμαστε όλοι καυλιάρηδες. Ελάτε ρε μαλάκες, μην χάνουμε καιρό…»

Και πράγματι σηκώθηκαν όλοι γύρω της, της έβγαλαν τα δυο ρούχα που φορούσε και άρχισαν να την χουφτώνουν και να της φιλάνε τις βυζάρες, τα κωλομέρια, παντού. Εγώ έκατσα με τον Τάκη, πίναμε ποτό και μου λέει ο Τάκης:

-    «Αυτοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την δικιά σου. Δύο το πολύ να της ρίξουν αλλά της έχω κάτι άλλο…»

Και δεν μου είπε τι. Αλλά ήθελα κι εγώ να δω τι θα ήταν. Οι φίλοι του είχαν ξαπλώσει την γυναίκα μου και την τσιμπούκωναν με την σειρά, λέγοντας τα δικά τους όπως:

-    «Πουτάνα! Ρούφα τον πούτσο μου! Σήκωσε τον γαμιόλα! Πάρτον βαθιά στο λάρυγγα!!!»

Και πράγματι είχε βάλει τέχνη και σε λίγο όλοι ήταν σηκωμένοι και ο πρώτος της τον καρφώνει στο μουνί και άρχισε το πήδημα. Έγινε ο χαμός! Να βλέπεις να περιμένουν με την πούτσα στο χέρι να γαμήσουν και να φωνάζουν από καύλα:

-    «Πάρτα καριόλα! Σου σκίζω την μουνάρα! Όλο μέσα…!!!»

Και η δικιά μου να τους τρελαίνει:

-    «Ελάτε ρε μαλάκες! Σκίστε με πιο βαθιά να δω τι μπορείτε να μου κάνετε!!!»

Και αυτοί να εναλλάσσονται στις τρύπες της με ότι στάσεις φαντάζονταν, ώσπου σε λίγο δεν άντεξαν… Αυτό κράτησε περίπου δεκαπέντε λεπτά και άρχισαν να την χύνουν παντού.

-    «Χύστε με παιδιά! Όλα μέσα…! Γεμίστε τις τρύπες μου. Έλα στο στόμα εσύ ρε μαλάκα! Χύσε μου το μουνί!»

Και διάφορα άλλα να τους λέει κι αυτοί να έχουν αδειάσει την μαλακία τους. Έπεσαν όλοι κάτω. Η δικιά μου γελούσε και τους λέει:

-    «Ρε Τάκη, αυτοί είναι πολύ πεσμένοι. Γι’ αυτό ήρθα εγώ εδώ;»

-    «Περίμενε, σε λίγο θα δεις γαμιόλα…», μου λέει ο Τάκης και φεύγει.

Σε δύο λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν μέσα μαζί του επτά νεαροί τύποι αλλά δεν έμοιαζαν για Έλληνες.

-    «Αυτοί θα σου σκίσουν τον κώλο πουτάνα!», λέει.

Και γυρίζοντας σ’ αυτούς, τους λέει:

-    «Σκίστε την παιδιά να καταλάβει!»

Πράγματι, αυτοί όρμησαν σαν πεινασμένοι επάνω της. Όπως άρχισε να μου λέει ήταν Βούλγαροι εργάτες και οι δύο δούλευαν στο ξενοδοχείο του. Είχαν να γαμήσουν πολύ καιρό, με μαλακία την βγάζουν, και θα της σκίσουν τον κώλο. Πράγματι, σε ένα λεπτό ήταν από πάνω της με τις πούτσες πέτρα και όλοι ήταν ψωλαράδες και γεροδεμένοι από την δουλειά.

-    «Έλα πουτάνα, γλύψε μας…», λέει ο ένας.

-    «Πάρτον στο στόμα!», λέει ο άλλος με σπαστά ελληνικά.

Η γυναίκα μου δεν ήξερε ποιον να πρωτορουφήξει. Την πέρασαν όλοι στο στόμα την βάζουν στα τέσσερα και πάει ο ένας από πίσω και τον καρφώνει βίαια στον κώλο της και αρχίζει ένα τρελό γαμήσι. Ο ένας μετά τον άλλον να της σκίζουν πράγματι τον κώλο και μόνο από εκεί. Έναν είχε στον κώλο και οι άλλοι την τσιμπούκωναν, ενώ οι γέροι σχολίαζαν και έπαιζαν μαλακία:

-    «Μπράβο παιδιά! Σκίστε την καριόλα! Ανοίξτε της τον πάτο της πουτάνας!»

Γελούσαν ενώ οι Βούλγαροι της γαμούσαν αβέρτα τον κώλο. Σε λίγο ξαπλώνει ένας, κάθεται πάνω του, από τον κώλο πάντα, και πάει από πίσω ένας άλλος με πούτσα παλούκι και αρχίζει να της τον βάζει κι αυτός. Εκεί άρχισε η γυναίκα μου να βογκάει από τον πόνο:

-    «Αααααχχχ! Πούστηδες βούλγαροι, μου σκίζεται τον κώλο μαλάκες! Ωωωωωχχχ! Βαθιά ρε αρχίδια!!!»

Εκεί πέφτει και η πρώτη σφαλιάρα…

-    «Μη μας βρίζεις ρε πουτάνα!», λέει ο ένας.

-    «Άντε γαμήσου!», του λέει αυτή.

Εκεί πέφτουν άλλες δυο σφαλιάρες ενώ συνεχίζεται το ξέσκισμα του κώλου της.

-    «Έτσι γαμάμε εμείς οι βούλγαροι σκύλα! Θα σε λιώσουμε στο γαμήσι σήμερα!»

Αρχίζουν να την χαστουκίζουν, να της τραβάνε τα μαλλιά, την ζουλούσαν τις βυζάρες και αλλάζανε οι πούτσες στον κώλο της, που είχε ανοίξει και έμπαιναν τώρα εύκολα οι άλλοι.

-    «Χύστε με ρε μαλάκες! Θέλω χύσια! Ελάτε ρε γαμιάδες…!!!»

Κι άρχισαν πάλι να πέφτουν δυνατά χαστούκια.

-    «Αααααααχχχχ, ωωωωωωχ!!!», βογκούσε η γυναίκα μου.

Είχε ανοίξει τόσο η κωλοτρυπίδα της που αν βόλευε χωρούσε και τρίτο πούτσο. Σε λίγο αρχίζουν να χύνουν με την σειρά στον κώλο της ώσπου τα χύσια δεν χωρούσαν και έτρεχαν έξω, ενώ η δικιά μου έχυνε ασταμάτητα από καύλες και λέει στους γέρους:

-    «Ελάτε… χύστε με στο στόμα. Διψάω…»

Πράγματι άρχισαν να την χύνουν κι αυτοί στο στόμα και τα ρουφούσε με δίψα τα χύσια τους, ενώ αυτοί λέγανε:

-    «Τι γαμιόλα είναι αυτή ρε μαλάκα! Τυχεροί είμαστε που γαμάμε τέτοια μουνάρα. Πού να την βρούμε άλλη φορά;»

Οι βούλγαροι άρχιζαν δεύτερο γύρο… Ήδη είχαν πάλι τις ψωλές όρθιες και της σκίζανε τον ανοιχτό κώλο πάλι από την αρχή. Εκείνο το βράδυ την έχυσαν πάνω από έξι φορές ο κάθε βούλγαρος. Την πρώτη ώρα από τρεις με τέσσερις φορές, τέτοιες καύλες είχανε, και οι γέροι από τρεις με τέσσερις φορές ο καθένας εκεί που με τα ζόρια χύνανε δύο φορές, αλλά είναι τέτοια μουνάρα και καυλιάρα η γυναίκα μου που δεν μπορεί να κρατηθεί κανένας όταν τον αρχίσει στα τσιμπούκια. Όσοι την πήδηξαν ξέρουν τι εννοώ…

Φυσικά και θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια ξεσκίσματα με τον Τάκη και τους δικούς του όπως και με άλλους φίλους, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει. Παιδιά όπως είπα και παλιότερα προσπαθούμε να απαντάμε σε όλους και με όποιους βολεύει να βρισκόμαστε όπως έγινε με φίλους που βρεθήκαμε και περάσαμε τέλεια!

γυναίκα μου κι εγώ είχαμε πάει στην Χαλκιδική σε ένα ξενοδοχείο