Ο άγνωστος με το τεράστιο όργανο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σήμερα θα σας πω μια ιστορία που μου έτυχε στο εργασιακό μου χώρο. Δουλεύω σε μία μεγάλη εταιρία με αρκετούς όμορφους και μη συναδέρφους.

Μια μέρα αποφάσισε η εταιρία να μας βγάλει έξω να γλεντήσουμε και κανονίσαμε να πάμε στην Πάτρα. Εκεί κλείσαμε στο Ρίο ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Ήμασταν πέντε γυναίκες και επτά άντρες.

Όταν φτάσαμε εκεί πήγαμε να ξαπλώσουμε για λίγο και το βραδάκι θα βγαίναμε να πάμε για κανένα ποτό. Σημείωση ότι δεν είχα ξαναβγεί έξω με κανέναν από την δουλειά μου. Στο δωμάτιο μου με έπιασαν κάτι τρομερές καύλες οπότε άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου και την κωλοτρυπίδα μου.

Ευτυχώς είχα πάρει και τον δονητή μου μαζί. Μία τον έβαζα στο μουνί μου και μία στον κώλο μου. Όταν έχυσα φώναξα τόσο δυνατά που σίγουρα με άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα σε αυτό που θα μου συνέβαινε το βράδυ. Πήγα και έκανα ένα μπανάκι, ξύρισα γουλί το μουνάκι μου και έβαλα μια αρκετή κοντή φουστίτσα με ένα κοντό μπλουζάκι. Από κάτω δεν φόραγα ούτε σουτιέν αλλά ούτε και κιλοτάκι και αυτό ήξερα ότι θα με ερεθίσει πάρα πολύ.

Όταν συναντήθηκα με τα άλλα τα παιδιά, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα μιας και δεν με είχαν ξαναδεί ποτέ έτσι. Πήγαμε σε ένα σκυλάδικο και αφού πρώτα ήπιαμε κάνα δυο ποτά αρχίσαμε να χορεύουμε. Όταν ανέβηκα πάνω στο τραπέζι τότε διαπίστωσαν όλοι ότι δεν φόραγα απολύτως τίποτα.

Ένας που καθόταν δίπλα στο μπαρ αποφάσισε να έρθει να μου μιλήσει και για να μην στα πολυλογώ φύγαμε μαζί για το ξενοδοχείο. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο άρχισε να με φιλάει μου έβγαλε την μπλούζα, μου έγλειφε της ρώγες ενώ ένα του δάχτυλο είχε αρχίσει κιόλας να μου ψαχουλεύει την τρυπούλα μου.

Έσκυψε και μου έκανε ένα τρομερό γλειφομούνι! Έχυνα σαν τρελή! Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη και δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα αυτό που γινόταν. Μετά από αυτό όμως ήταν και η σειρά μου. Αφού του κατέβασα το παντελόνι είδα κάτι αρκετά μεγάλο να εξέχει και δεν είχα άδικο… η πούτσα του ήταν τεράστια. Πρέπει να ήταν πάνω από τριάντα πόντους και αρκετά χοντρή.

Άρχισα να την γλείφω, να παίζω με τα αρχίδια του, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να την βάλω όλη μέσα στο στόμα μου. Από το τσιμπούκι που του έκανα έχυσε κι αυτός μια φορά και φυσικά δεν άφησα να πάει τίποτα χαμένο. Συνέχισα να του την γλείφω και μετά από μερικά λεπτά ήταν και πάλι αυτό το τεράστιο εργαλείο που είχα δει στην αρχή.

Πήγαμε στο κρεβάτι, μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε όλος μέσα. Πως χώρεσε όλο αυτό το πράγμα ήθελα να ήξερα… Στην αρχή με πονούσε αφάνταστα αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει. Τον έβαλα μετά από κάτω και αφού μου άνοιξε τα μουνόχειλα μου μπήκε όλος μέσα. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω - κάτω και να χύνω συνέχεια. Αυτός δεν ήταν πούτσος, ήταν πραγματικό τρυπάνι.

Μετά, αφού με έστησε στα τέσσερα, άρχισε να μου γαμάει και πάλι το μουνάκι μου ενώ ένα δάχτυλό του έψαχνε να βρει την κωλοτρυπίδα μου. Του είπα ότι είμαι αρκετά στενή και ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω το πόνο να μπει από πίσω αλλά αυτός το ήθελε πάρα πολύ, οπότε έβγαλα ένα βαζάκι με βαζελίνη που είχα και αφού άλειψα του πούτσο του, τον έβαλα να μου αλείψει και την κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολύ πόνο, κατάφερε να μπει όλο εκείνο το πράγμα μέσα μου. Η κωλοτρυπίδα μου είχε αρχίσει να ματώνει αλλά παρόλο που του ζητούσα να σταματήσει δεν το έκανε με τίποτα.

Η συνέχεια είναι γνωστή… με γάμαγε μέχρι που έχυνε συνέχεια μέσα στον κώλο μου. Πρέπει να έχυσε πάνω από πέντε φορές έτσι. Στην τελευταία φορά πριν χύσει πήρα ένα ποτήρι και του ζήτησα να χύσει εκεί μέσα. Αφού το έκανε, πήρα το ποτήρι και τα ήπια όλα.

Το πρωί μας ξύπνησε μια συνάδερφός μου και χωρίς να καταλάβω της άνοιξα την πόρτα. Όταν είδε τον πούτσο του... θα σας το πω κάποια άλλη φορά τι κάναμε.

Πάντως μετά από αυτό το γαμήσι και μιλάω ειλικρινά, δεν μπορούσα να κάτσω για δυο εβδομάδες, μέχρι που έβαζα τον φίλο μου να μου κάνει μασάζ στην κωλοτρυπίδα μου για να χαλαρώσω και να μπορώ να κάτσω.

Για γαμήσι ούτε λόγος από πίσω… πονάω πάρα πολύ αυτήν την στιγμή και πρέπει να μου περάσει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")