Τυχαία συνάντηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι τριάντα ένα χρονών παντρεμένη και ομολογώ ότι περνάω πολύ καλά με τον άντρα μου και γενικά στην σχέση μας αλλά και στην σεξουαλική μας δραστηριότητα. Μια μέρα ανέβηκα στο κέντρο για ψώνια. Γενικώς μου αρέσει να προκαλώ με το ντύσιμο μου και να παίρνω τα διάφορα σχόλια από τους περαστικούς.

Είχα βάλει μια πολύ μίνι εφαρμοστεί φούστα, ψηλοτάκουνες μπότες και ένα μπλουζάκι που άφηνε μεγάλο μέρος του στήθους μου ακάλυπτο. Μετά από τον γύρω στα μαγαζιά κάθισα για ένα καφεδάκι, πριν επιστρέψω στο σπίτι. Σε όλο το δρόμο είχα ακούσει τα πάντα όπως: «κουκλάρα μου, παίδαρε μου, τι μουνάρα είσαι εσύ;», και άλλα πολλά.

 


Ξαφνικά αισθάνθηκα κάτι σαν να με παρακολουθεί. Ήταν ένας ώριμος κύριος γύρω στα σαράντα δύο με σαράντα πέντε, ο οποίος με παρατηρούσε ώρα. Ήταν πολύ κομψά ντυμένος και αρκετά γοητευτικός. Συνέχιζε να με κοιτάζει αλλά δεν έκανε κίνηση να έρθει στο τραπέζι μου όπως κάνουν οι περισσότεροι όταν είμαι μόνη μου.

Άρχισε να μου αρέσει και αισθάνθηκα την επιθυμία να του δείξω και κάτι παραπάνω. Έτσι, άλλαξα σταυροπόδι πολύ αργά και προκλητικά αφήνοντας τον να δει το κιλοτάκι μου. Μετά έβγαλα την γλώσσα μου και έγλυψα πρόστυχα την σαντιγί από το ποτήρι μου. Αυτός με κοίταζε με ένα βλέμμα μόνιμο. Μετά από λίγο πλήρωσε και έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγει γιατί περίμενα μια παραπάνω κίνηση του.

Ύστερα από λίγο έφυγα κι εγώ και κατευθύνθηκα προς τον ηλεκτρικό. Ξαφνικά, καθώς περπατούσα, τον είδα να ψάχνει ταξί. Πλησίασα… Μόλις με είδε μου είπε:

-    «Θέλετε να σας πάω με το ταξί μου; Προς τα που πηγαίνετε;»

-    «Στο Φάληρο, αλλά μην σας βγάζω απ’ τον δρόμο σας…»

-    «Μα τι λέτε; Χαρά μου! Περάστε…»

Δεν ξέρω τι με έπιασε και μπήκα με έναν άγνωστο στο ίδιο ταξί, αλλά αισθανόμουν ότι έγινε χωρίς να το καταλάβω.

Καθώς πηγαίναμε αυτός είχε καρφωθεί στα μπούτια μου τα οποία φαινόντουσαν τόσο που λίγο ήθελε να φανεί το κιλοτάκι μου, αλλά δεν έκανα κίνηση να τραβήξω τη φούστα μου. Κάποια στιγμή έσκυψε προς τον οδηγό για να του πει που να στρίψει. Όταν ξανά ακούμπησε πίσω άφησε το χέρι του πάνω στο μπούτι μου. Δεν κουνήθηκα καθόλου και άφησα το χέρι του να ακουμπάει το πόδι μου το οποίο μετά από λίγο μου χάιδευε τα μπούτια.

Φτάσαμε, κατέβηκε και άπλωσε το χέρι του. Βγήκα μαζί του αβίαστα. Με τράβηξε και μου έδωσε ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Μου πρότεινε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά και αμέσως δέχτηκα. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, γδυθήκαμε και αντίκρισα έναν χοντρό και αρκετά μακρύ πούτσο ο οποίος φαινόταν πολύ δυνατός. Τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω. Αισθανόμουν ότι μεγάλωνε κι άλλο και σκέφτηκα ότι θα με τρέλαινε όταν θα καθόμουν πάνω του.

Έτσι κι έγινε. Ανέβηκα πάνω του και τον αισθανόμουν να με ανοίγει στα δύο. Μετά με έβαλε κάτω, μου άνοιξε τα πόδια και μου τον κάρφωσε με δύναμη βαθιά στο μουνί μου. Φώναξα από καύλα και ταυτόχρονα έχυσα. Εκείνος όταν κατάλαβε ότι έχυνα πάνω στο καυλί του, έσπρωχνε με περισσότερη δύναμη. Με ξέσκιζε!

Του ζήτησα να με πάρει από πίσω. Αμέσως με γύρισε στα τέσσερα, έβαλε το δάχτυλο του στον κώλο μου και μετά έσπρωξε αργά τον πούτσο του. Ούρλιαξα από τον πόνο μέχρι να μπει το πουτσοκέφαλο. Μετά έκανε αργές κινήσεις μέσα - έξω στο κωλαράκι μου και μετά με σφυροκοπούσε τόσο δυνατά που άκουγα τα αρχίδια του να σκάνε πίσω μου. Είχα καυλώσει τόσο που δεν ήθελα να τελειώσει…

Με πηδούσε για αρκετή ώρα μέχρι που είχε μουδιάσει ο κώλος μου. Του ζήτησα να χύσει μέσα στον κώλο μου αλλά εκείνος ήθελε να μου τα δώσει στο στόμα. Δεν του χάλασα χατίρι, όχι μόνο τα πήρα στο στόμα αλλά τα κατάπια μέχρι τελευταία σταγόνα και μάζεψα με την γλώσσα μου ότι υπήρχε στα αρχίδια του.

Πήγα για ντους, μετά πήγε εκείνος και φύγαμε ο καθένας στο δρόμο του. Ούτε καν συστηθήκαμε.

Ήταν για μένα μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο που στο σπίτι χαϊδεύω το μουνάκι μου και φέρνω την εικόνα που με γαμούσε ένας άγνωστος με τόσο μεγάλο πούτσο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")