Ξέσκισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Παιδιά καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό είχα πάει να μείνω σε ένα σπίτι ενός φίλου μου για δυο βράδια. Αυτός είχε μια μικρότερη αδελφή, δεκαοκτώ χρονών, εγώ δεκαεννιά. Ένα απόγευμα που ο φίλος μου και οι γονείς το είχαν φύγει, όπως πηγαίνω στο σαλόνι βλέπω την αδερφή του φίλου μου την Ελένη να γλύφει ένα κατά μέρη τριχωτό μουνάκι μιας φίλης της.

Καύλωσα. Όπως καθόμουν και τις έβλεπα τρελαινόμουν και κατά λάθος κλώτσησα την πόρτα. Με κατάλαβαν και στην αρχή μαζεύτηκαν αλλά μετά με πλησίασαν και παρακάλεσαν να τις ξεσκίσω μέχρι να ματώσουν από παντού. Μόλις κατέβασα τα ρούχα μου προσπάθησαν να με τρελάνουν φωνάζοντας ότι το έχω μικρό και γλύφοντας μου τα αρχίδια.

Η Ελένη δεν είχε τρίχες στο μουνάκι της αλλά η φίλη της είχε αρκετές. Τις γλύφω εναλλάξ τις κωλότρυπες και μετά τους τον βάζω από πίσω. Άρχισε η μία να τραβάει τα βυζιά της άλλης. Να σημειώσω πως η Ελένη είχε πολύ μικροσκοπικά βυζιά ενώ η φίλη Αναστασία τεράστια με σχεδόν μαύρες ρώγες.

Άρχισα να τους τρίβω τον πούτσο μου στον πρόσωπο και να τους τσιμπάω τις ρώγες ενώ τσίριζαν όσο μπορούσαν από τον πόνο. Σε λίγα λεπτά μάτωσαν και άρχισαν να τους γλύφω τα βυζάκια. Σε λίγο ένιωσα ότι θα έχυνα από την καύλα και τις σήκωσα και άνοιξαν τα στόματα τους για να τις χύσω. Αλλά μου φώναζαν να τους προκαλέσω πόνο και γι’ αυτό τις έχυσα μέσα στα μάτια για να τσούξουν.

Μετά μέχρι να ηρεμήσω άρχισαν να κάνουν λεσβιακό. Η Ελένη μου είπε ότι το μουνί χωράει 21 εκ. (δεν το ήξερα, αν είναι αλήθεια γράψτε σας παρακαλώ να ξέρω και αν δεν ξέρετε γράψτε τα τηλέφωνα σας να το ψάξουμε μαζί. Χα χα πλάκα κάνω).

Πήρε ένα σκουπόξυλο, μέτρησε 23 εκ. και το σημείωσε με μαρκαδόρο. Μου το έδωσε και μου είπε να της το βάλω όλο. Όταν έφτασε περίπου στα 19 άρχισε να τσιρίζει και να τρέχει αίμα άλλα φώναζε: «Κι άλλο…». Εγώ δίσταζα και γι’ αυτό το έσπρωξε μόνη της δυνατά ώσπου μπήκε παραπάνω και από τα 23 αλλά άρχισε να τρέχει ένα μίγμα από χύσια και αίμα ενώ η Ελένη έκλαιγε και τσίριζε από τον πόνο.

Τσιμπούσε τις ματωμένες ρώγες της ενώ σκούπιζε τα αίματα από την ξεσκισμένη μουνάρα της. Όμως ήθελε κι άλλο. Πήρε ένα μπουκάλι μπίρα και το έχωσε όλο μέσα ώσπου φαινόταν μόνο ο πάτος.

Η άλλη κοπέλα τα έχασε και μου είπε πως ήταν παρθένα και πως δεν θέλει να την ξεσκίσω έτσι. Άρχισα να της τραβάω τις τρίχες από το μουνί και να τραβάω σφαλιάρες στις τεράστιες βυζάρες της. Της μάτωσα τις ρώγες και μου γύρισε κώλο λέγοντας:

-    «Από πίσω κάνε ότι θέλεις! Κάνε τον κώλο μου να χωράει νταλίκα!»

Εγώ άλλο που δεν ήθελα, άρχισα να τη βαράω σφαλιάρες και κατακοκκίνισε. Αυτή από την καύλα γρατζουνούσε τον κώλο της και τον γέμισε αίματα. Της έβαλα το σκουπόξυλο στον κώλο και άρχισε να φωνάζει. Γυρνάω και της τον βάζω στο μουνί.

Στη δεύτερη φορά που μπήκα άρχισε να ματώνει. Φώναζε μόλις της είχα πάρει την παρθενιά. Μετά άρχισε να χύνει και να χτυπιέται ενώ έχυνε ποτάμια.

Εγώ όμως δεν είχα χύσει και ήρθε η Ελένη να μου πάρει τσιμπούκι και έχυσα μέσα στο στόμα της και η πουτανίτσα τα ήπιε όλα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")