Επιθυμίες...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαστε ένα ζευγάρι τριάντα οκτώ χρονών ο άντρας μου και τριάντα πέντε εγώ, περίπου έντεκα χρόνια μαζί. Όσο ήμουνα μόνη πριν τον γνωρίσω είχα τις περιπέτειες μου και θα έλεγα ότι ποτέ δεν έκανα σταθερή σχέση, μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε να γνωρίζω συνεχώς άντρες. Όσο όμως μεγάλωνε ο αριθμός των αντρών που κοιμόμουν μαζί τους τόσο μεγάλωνε και η επιθυμία μου να κάνω και άλλα πράγματα στο σεξ και να πειραματιστώ.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήτανε να πάω με δυο - τρεις άντρες μαζί, κάτι το οποίο έγινε δύο φορές σε διακοπές που είχα πάει με φίλες, απλά από το αλκοόλ που είχα καταναλώσει, ελάχιστα θυμόμουν την επόμενη μέρα. Χωρίς να πολυλογώ, θα ήθελα να αναφέρω ότι η σχέση μου με τον σύζυγο μου είναι ιδανική, τα βρίσκουμε σε όλα και αισθάνομαι υπέροχα μαζί του. Στο σεξ είμαστε καλά θα έλεγα αλλά η σχέση μας δεν βασίζεται μόνο στο σεξ.

Ο ίδιος σαν άνθρωπος είναι τρομερά εμφανίσιμος, σε σημείο να τον κοιτάνε άντρες και γυναίκες, είναι δυναμικός, επαγγελματικά επιτυχημένος και πάνω απ’ όλα δείχνει κατανόηση και συζητάμε μαζί τα πάντα. Όπως βέβαια έχει συμβεί και σε αλλά ζευγάρια ήρθε και σε μας η ιδέα να κάνουμε κάτι με άλλο ζευγάρι το οποίο είχε και ανταλλαγή συντρόφων.

Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια και ομολογώ ότι σαν εμπειρία ήταν φανταστική από τη μια μεριά, από την άλλη όμως άρχισε να ξυπνά μέσα μου όλα εκείνα τα οποία φανταζόμουν ενώ ήμουν ανύπαντρη. Το σεξ μεταξύ μας από εκείνη την ημέρα και μετά και για κάποιο χρονικό διάστημα είχε τρομερή ένταση και πάθος, μιας και τα όσα λέγαμε ενώ κάναμε έρωτα και οι φαντασιώσεις μας ήταν μοναδικές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ενώ μου έκανε έρωτα εγώ του έλεγα ότι αισθανόμουν μέσα μου και το καυλί του Γιάννη (έτσι τον έλεγαν τον άντρα από το ζευγάρι) και αισθανόμουν να με σκίζει ο άντρας μου με απίστευτη μανία.

Όλα αυτά βέβαια δεν κράτησαν πολύ μιας και ξαναμπήκαμε στην καθημερινή ρουτίνα από τη μία και από την άλλη ντρεπόμουν να του λέω πόσο πολύ θα ήθελα να τον ξαναείχα στο κρεβάτι μας. Λόγω της εργασίας μου έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και έχω τη δυνατότητα να κανονίζω εγώ τα ραντεβού μου με πελάτες.

Είχα αρχίσει λοιπόν μιας και ερχόμουν σε επαφή με αρκετό κόσμο να μου γίνεται έμμονη ιδέα να πάω με άλλον άντρα, αν βέβαια δεν γινόταν να πάω με κάποιον παρουσία του άντρα μου. Πολλές φορές αυνανιζόμουν μόνη σκεπτόμενη άλλους άντρες με μεγάλα προσόντα μιας και για να πω την αλήθεια ο άντρας που δεν είναι και ιδιαίτερα προικισμένος.

Άρχισα όμως να έχω και άλλες φαντασιώσεις όπως για παράδειγμα: να πάω με κάποιον μεγαλύτερο, να πάω με κατά πολύ μικρότερο, να πάω με τρεις μαζί, με κάποιον που να με χτυπάει, με κάποιον που να του αρέσει το δημόσιο σεξ και να θέλει και αυτός να μας παίρνουν μάτι, να πάω με κάποιον για λεφτά χωρίς ο ίδιος να μου αρέσει, και ένα σωρό άλλες φαντασιώσεις. Γράφτηκα σε βίντεο κλαμπ και άρχισα να παίρνω τσόντες με διάφορα θέματα και να τις βλέπω μόνη μου παρέα μόνο με το δονητή μου.

Ζούσα μια εντελώς άσχημη φάση και το μόνο που με ένοιαζε ήτανε το σεξ, χωρίς βέβαια τον άντρα μου, το πολύ - πολύ παρουσία του για να γίνει τρίο. Για σεξ πλέον δεν είχα διάθεση μαζί του και απλά κάθισα κάποια στιγμή και του μίλησα και του είπα αν θα ήθελε να κάναμε κάτι ακόμα μια φορά αλλά μόνο με άντρα. Η κουβέντα αυτή ήταν και η αρχή για μια σειρά έντονων παρεξηγήσεων μεταξύ μας. Δεν είπα βέβαια ακριβώς τις φαντασιώσεις μου απλά του είπα αν θα ήθελε να είχαμε μια ανάλογη περιπέτεια.

Δεν ήτανε βέβαια δυνατόν να του πω: «Ξέρεις… θέλω να πάω με κάποιον που να έχει μεγάλο καυλί γιατί το δικό σου όσο και αν είσαι καλός δε μου αρκεί». Δεν μπορούσα να του πω: «Θέλω να πάω με έναν εξηντάρη κι εσύ να με βλέπεις πως θα πέφτει από πάνω μου ένας γέρος». Πώς να του έλεγα: «Θέλω να πάω με ένα πιτσιρικά και εσύ να τον πληρώνεις». Ούτε ήταν δυνατόν να του πω: «Θέλω άντρα που να με χτυπάει, να με βρίζει, να με μεταχειρίζεται σαν την τελευταία γιατί εσύ ποτέ δε μου έχεις δώσει ούτε μία στον κώλο».

Πώς να του έλεγα ότι θέλω να με πάρει κάποιος και να τελειώσει μέσα μου εκεί που μέχρι τώρα εσύ μόνο τελειώνεις, απλά και μόνο γιατί έτσι θα αισθανθώ ότι αυτός είναι ο γκόμενος μου που με χύνει όπου θέλει και όχι κάποιος που απλά πήγα μαζί του και πήρα όλες τις προφυλάξεις; Άλλο να του πεις να πάμε με κάποιον και άλλο να τους πεις θέλω να πάω με δύο - τρεις - τέσσερις μαζί και να με ξεφτιλίσουν τελείως γιατί απλά αισθάνομαι ότι μόνο έτσι θα ικανοποιηθώ.

Η ζωή μου είχε γίνει εφιάλτης και μετά από εκείνη την κουβέντα και για ένα διάστημα δεν κάναμε καθόλου σεξ και υπήρχε μια σχετική ψυχρότητα από μέρος του. Εγώ όμως δεν άντεχα άλλο, αισθανόμουν σα θηρίο στο κλουβί. Περπατούσα, έβλεπα άντρες και ήθελα να τους αρπάξω και να πάω μαζί τους στη μέση του δρόμου, να πηδηχτώ σαν σκύλα.

Κάθε βράδυ το χέρι μου ήταν συνέχεια μέσα στο μουνί μου και φανταζόμουν άντρες να περνάνε από πάνω μου και να τελειώνουν μέσα μου. Είχα αποφασίσει να πάω σε ψυχολόγο αλλά ντρεπόμουν να έλεγα όλα αυτά τα οποία φανταζόμουν και μερικά από αυτά ανέφερα και πιο πάνω, γιατί είχα ακόμα μεγαλύτερες και δυνατότερες φαντασιώσεις που ντρέπομαι και να τις γράψω ακόμα και εδώ.

Είχα αρχίσει να πηγαίνω στα ραντεβού της δουλειάς χωρίς να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με ενδιαφέρει αν ο πελάτης που μιλάω θα είναι μικρός, μεγάλος, οικογένεια και απλά ανάλογα την στιγμή και το περιβάλλον να τους δείχνω ότι είμαι έτοιμη να πάω μαζί τους. Δε με ενδιέφερε πλέον ούτε η δουλειά μου, που τόσο λατρεύω, παρά μόνο να φέρομαι σαν πόρνη. Το είχα πάρει απόφαση πως θα πήγαινα με άλλους άντρες και έδωσα μόνο μια διορία μήπως και με τον τρόπο μου καταφέρω να πείσω τον άντρα μου.

Αυτή η αναμονή να μου πει το ναι και να θελήσει να πάμε με κάποιον ξένο με τρέλαινε γιατί σκεφτόμουν ότι επιτέλους θα με γαμήσει και κάποιος και γούσταρα τρελά να με δει ο άντρας μου. Η ιδέα να πηδιέμαι μπροστά του ήταν για μένα η αρχή και το τέλος κάθε σκέψης μου.

Ήθελα να με βλέπει σαν πουτάνα και όχι σαν τη γυναικούλα του που θα περιμένω σπίτι να μου κάνει πέντε λεπτά σεξ ιεραποστολικό. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε και παιδιά δεν με ένοιαζε τίποτα παρά μόνο να είμαι πουτάνα με όλη τη σημασία της λέξης. Ήθελα να πάω με τον κουμπάρο μας, με τον πατέρα του, με όποιον καταλάβαινα ότι θα κώλωνε μόνο και μόνο για να αισθανθώ πολύ πουτάνα, μόνο και μόνο για να τον βλέπω πως θα με κοιτάει ενώ ξενογαμιέμαι.

Για να μην πολυλογώ, η κατάληξη ήταν να πάμε με ένα παιδί που γνωρίσαμε μέσα από το νετ και που μέχρι να πάμε μου έβγαλε την ψυχή.

Δεν ήταν και ότι καλύτερο απλά εγώ συνέχισα επαφή μαζί του και βλεπόμαστε τακτικά και δυο μας αλλά και με ακόμα έναν φίλο του. Με τον άντρα μου κάνω σεξ, απλά σκέφτομαι τον άλλον όσο διαρκεί το σεξ μαζί του. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να βρίσκομαι με αυτά τα δυο αγόρια και κάθε φορά να γίνομαι ακόμα πιο πρόστυχη και να μην τους χαλάω ποτέ χατίρι σε ότι κι αν μου ζητάνε.

Αυτή τη σκέψη ήθελα να στείλω εδώ να σας πω τι μου συμβαίνει. Την είχα εδώ και αρκετό καιρό, απλά θα ήθελα να μου απαντήσουν γυναίκες που πιθανόν είναι στην ίδια θέση με μένα. Δεν ζητάω νέες γνωριμίες απλά θέλω να ανταλλάξω απόψεις με κόσμο…

Θα ήθελα τη γνώμη και όχι πλάκα από ανθρώπους με το ίδιο έντονο συναισθηματικό και ψυχικό προβληματισμό. Περιμένω τα σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")