Πήγαινα γυρεύοντας να συμβεί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Χάρης και εδώ και πέντε χρόνια είμαι παντρεμένος. Με τη γυναίκα μου (Σοφία) έχουμε αρχίσει τα διάφορα σενάρια εκτός σπιτιού. Η γυναίκα μου είναι 1.70, όμορφη με καρέ καστανόξανθο μαλλί, με όμορφο σώμα και πόδια και φοβερό στήθος.

Κάποια στιγμή της είχα ζητήσει σε μια έξοδο μας να ντυθεί αρκετά έξαλλα. Ξέχασα να πω ότι τα σενάρια τα πάμε μία ο ένας, μία ο άλλος. Έτσι λοιπόν ένα βράδυ που βγήκαμε, είχε ντυθεί έτσι όπως είχα ζητήσει, κοντή φούστα με κάλτσες με ραφή και ζαρτιέρες, γόβα στιλέτο, από πάνω ένα κορμάκι που τα στήθια της τα έκρυβε μόλις και διά της βίας, και ένα παλτό μισο-κουμπωμένο που σε κάθε βήμα αποκάλυπτε τα όμορφα πόδια της.
Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου είπε:

-    «Μωρό μου σου έκανα το χατίρι αλλά για απόψε έχω κι άλλα σχέδια για μας… Είσαι μέσα;», μου λέει.

Εγώ μόνο που την έβλεπα είχα φτιαχτεί άγρια και δε με ένοιαζε αν μαζί φτιαχτούν και αρκετοί άλλοι θαμώνες από το μπαρ που θα πηγαίναμε.

-    «Εντάξει!» της απαντώ.

-    «Είσαι σίγουρος;», μου λέει.

-    «Ναι, αρκεί να σε φτιάχνει καύλα μου…» της είπα.

-    «Και πως είμαι σίγουρη ότι δεν θα κωλώσεις και να μου το χαλάσεις;» με ρώτησε.

-    «Πες μου πως θέλεις να στο εγγυηθώ;»

Και τότε μου λέει:

-    «Πήγαινε σπίτι και φόρεσε γυναικεία εσωτερική περιβολή κι έλα…»

Στην αρχή αρνήθηκα (όχι ότι δεν το είχα ξανακάνει) αλλά ποτέ για να της εγγυηθώ. Τελικά πήγα και φόρεσα ένα στρινγκ και ένα ολόσωμο διχτυωτό που μου είχε πάρει από ένα sex shop. Κατέβηκα και φύγαμε. Στο δρόμο έσκαγε πονηρά χαμόγελα σαν κάτι να μου έκρυβε.

Φτάνουμε στο μπαρ και με το που έβγαλε το παλτό της αρκετά αντρικά βλέμματα έπεσαν επάνω της. Μετά από αρκετή ώρα πήγε τουαλέτα για να φρεσκαριστεί. Όταν γύρισε μου λέει:

-    «Μωρό μου σήμερα βγήκα και για τους άλλους. Ήδη μου έδωσαν τρεις άντρες το τηλέφωνο τους».

Ξαφνικά έρχεται κάποιος με τρία ποτά στα χέρια και κάθεται στο τραπέζι μας.

-    «Στάθης!», μας λέει και κάθεται.

Μετά κατάλαβα ότι τον είχε προσκαλέσει η γυναίκα μου. Η Σοφία γυρνάει και μου λέει στο αφτί:

-    «Ότι και να δεις δεν θα αντιδράσεις γιατί το υποσχέθηκες και δεύτερον θα σε αποκαλύψω και θα γίνεις νούμερο».

Μετά από λίγη ώρα ήταν σαν να μην υπήρξα στο τραπέζι. Ο τύπος της χούφτωνε τα μπούτια, την φύλαγε στο λαιμό και έπαιρνε μάτι αρκετό μέρος από τα βυζιά της. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκαν να χορέψουν ένα ερωτικό τραγούδι στο οποίο έπεσε το μπαλαμούτι της χρονιάς.

Περιέργως αυτό που έβλεπα, κατά κάποιο τρόπο με ερέθισε, συν ότι δεν μπορούσα να κάνω και κάτι για να το σταματήσω γιατί την είχα ικανή να με αποκαλύψει. Μετά από αρκετή ώρα έρχεται ο Στάθης και μου λέει:

-    «Πάμε να φύγουμε».

Εκεί κατάλαβα ότι τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε. Πήγαμε με το αυτοκίνητο μας όλοι και στο δρόμο η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ερωτική, αλλά για τους άλλους. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Στάθης μίλησε στο κινητό του σιγά χωρίς να ακούσω τι είπε.

Φτάσαμε στο σπίτι του και όταν φτάσαμε στην πόρτα μας άνοιξε ένας φίλος του. Μπήκαμε μέσα και τότε άρχισε το πάρτι κι εμένα ο εφιάλτης. Έκατσαν στον καναπέ η Σοφία με το Στάθη και ο Νίκος (φίλος του) πήγε για τα ποτά. Εγώ έκατσα απέναντι και τους έβλεπα.

Όταν ήρθαν τα ποτά ο Νίκος έκατσε κι αυτός μαζί τους και άρχισαν σιγά - σιγά να βάζουν χέρι στη Σοφία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να αντισταθεί. Άρχισαν να βγαίνουν τα ρούχα της και ταυτόχρονα και οι πρώτες κουβέντες. Αφού έμεινε μόνο με τα εσώρουχα της, της λέει ο Νίκος:

-    «Καριολάκι τώρα θα μας τσιμπουκώσεις και τους δύο μπροστά στον άντρα σου!»

Εκείνη γονάτισε σαν πουτάνα και πήρε τα καυλιά τους στο στόμα.

-    «Μπράβο πουτάνα! Ξέρεις να παίρνεις τσιμπούκι!»

Μία έπαιρνε το ένα μία το άλλο… Λίγο μετά ο Στάθης την έβαλε στα τέσσερα και ξεκίνησε να της γαμάει το μουνί το οποίο είχε γίνει μούσκεμα. Ο Νίκος, του οποίου το καυλί ήταν τεράστιο, χανότανε στο στόμα της Σοφίας. Ο Νίκος γυρνά και μου λέει:

-    «Το τσουλάκι σου ξέρει να παίρνει τρομερό τσιμπούκι!»

Άρχισαν οι εναλλαγές μέχρι που ο Στάθης πάει από πίσω της και αφού της έφτυσε τον κώλο άρχισε σιγά - σιγά να της τον παίρνει. Τώρα η Σοφία έκανε ένα σάντουιτς το οποίο το ευχαριστιότανε. Το τι πουτάνα, τι ξέκωλο, τι τσουλί, την ανεβάζανε… τι βρώμα, τι τσιμπούκι, τι κατεβάζανε…! Ταυτόχρονα έπεφταν και τα χαστούκια και τα φτυσίματα στα μούτρα.

Την Σοφία δεν την είχα ξαναδεί έτσι. Αφού την πήραν εναλλάξ από τον κώλο και πραγματικά της τον έκαναν πηγάδι, την έβαλαν να γονατίσει μπροστά τους και να τους παρακαλάει να της χύσουν τα μούτρα, τα οποία μετά από λίγο έγιναν άσπρα από το πολύ χύσι που έφαγε. Μάλιστα την υποχρέωσαν να τα μαζέψει και να καταπιεί αρκετά από αυτά…

Στο τέλος μου είπαν ότι τέτοιο μουνί είχαν καιρό να γαμήσουν (όλα αυτά τα βιντεοσκοπούσα με το κινητό μου για την επόμενη έξοδο μας που θα είναι η σειρά μου για το σενάριο) και στο τέλος την έχυσα κι εγώ στα μούτρα γιατί πραγματικά είχα καυλώσει πολύ. Το κακό είναι ότι δεν της γάμησα τον κώλο γιατί δυστυχώς δε μπορούσα να γδυθώ.

Όταν γυρίζαμε σπίτι μου είπε ότι το είχε σκεφτεί καιρό τώρα και το έπραξε και ενώ θα έπρεπε να είχα χωρίσει, αντίθετα μας άνοιξε καινούργιους ορίζοντες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")