Ο καθαρισμός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα και η ιστορία αυτή συνέβη πριν κάμποσα χρόνια. Τότε όπως και όλα τα αγόρια της ηλικίας μου την είχα κάνει λάστιχο από το παίξιμο και ανυπομονούσα να βρω λεφτά για να πάω σε κανένα μπουρδέλο.

Ήταν καλοκαίρι και η μάνα μου είχα κανονίσει να πάω για καθαρισμό για τα δόντια μου. Η οδοντίατρος που θα πήγαινα, η Ειρήνη ήταν φίλη της μάνα μου. Ήταν μια εντυπωσιακή τριανταεφτάρα με πλούσιες καμπύλες και μακριά μαύρα μαλλιά. Είχε κανονίσει η μάνα μου να είμαι το τελευταίο της μεσημεριανό ραντεβού.

 


Έκανε φοβερή ζέστη και θα προτιμούσα να είχα πάει για μπάνιο με τους φίλους μου παρά στην οδοντίατρο. Όταν μπήκα στο ιατρείο η Ειρήνη φορούσε την κλασική άσπρη ρόμπα των γιατρών. Έκατσα στην ειδική πολυθρόνα και αφού με ρώτησε τι κάνω άρχισε να την ρυθμίζει για να αρχίσει τον καθαρισμό.

Καθώς είχε σκύψει επάνω μου για να βλέπει καλύτερα το βλέμμα μου έπεσε στο στήθος της. Η Ειρήνη δεν είχε κουμπώσει μέχρι πάνω την ιατρική ρόμπα και μπορούσα να δω ολοκάθαρα τους βύζους της με το δαντελωτό μαύρο σουτιέν της. Το θέαμα αυτό δεν άργησε να κάνει το καυλί μου πέτρα. Η Ειρήνη συνέχιζε αμέριμνη κι εμένα η καύλα μου μεγάλωνε. Η Ειρήνη σήκωσε για λίγο το κεφάλι της και είδε το φούσκωμα στη βερμούδα μου. Χαμογέλασε και μου είπε:

-    «Κωστή έχουμε πρόβλημα…»

Κατέβασε την προστατευτική μάσκα και έβαλε τα εργαλεία της στη θήκη τους. Με μια επιδέξια κίνηση έβαλε το δεξί της χέρι μέσα στη βερμούδα μου και άρχισε να χαϊδεύει το καυλί μου. Τα έχασα και πριν προλάβω να πω οτιδήποτε άρχισε να μου βγάζει την βερμούδα μαζί με το μποξεράκι μου. Το καυλί μου ελεύθερο πλέον ήταν ολόρθο σε στάση προσοχής.

Μου έβαλε το δάχτυλό της στο στόμα και με το άλλο χέρι της άρχισε να μου την παίζει.

-    «Σσσσς… απόλαυσε την ευκαιρία που σου δίνεται Κωστή…», μου είπε.

Και την θέση του δάκτυλου της στο στόμα μου πήραν τα μαλακά κόκκινα χείλη της. Καθώς κάναμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο εγώ έχυνα στη χούφτα της.

Αμέσως μετά σηκώθηκε και κατέβασε όσο πιο χαμηλά γινόταν την πολυθρόνα. Ξεκούμπωσε την ρόμπα της και προς έκπληξη μου είδα ότι φορούσε μόνα τα εσώρουχα της. Έβγαλε τα ασορτί μαύρα δαντελωτά της εσώρουχα και μου είπε.

-    «Θέλω να γλύψεις το μουνάκι μου Κωστή…»

Αμέσως ανέβηκε στην πολυθρόνα μπροστά στο πρόσωπό μου. Άνοιξε τα μπούτια της και άρχισε να με καθοδηγεί στο πως να την γλύψω. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της και σε λίγο γευόμουν το καυτό τη μουνόχυμα.

-    «Χύνω Κωστή, χύνωωωωω...!!!»

Ένιωθα ολόκληρο το κορμί της να συσπάται από τον οργασμό. Αμέσως μετά κατέβηκε προς τα κάτω, άρπαξε τον καυλωμένο μου πούτσο και με μια κίνηση τον έβαλε μέσα στην μουνάρα της. Άρχισε να με καβαλάει με αργό σταθερό ρυθμό και φώναζε:

-    «Σκίσε με Κωστή! Σκίσε με Κωστή!!!»

Εγώ χούφτωνα τα κωλομέρια της και χάζευα τα βυζόμπαλά της να ανεβοκατεβαίνουν.

Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που θα έχυνα ξανά και η Ειρήνη συνέχιζε να με πηδάει με σταθερό ρυθμό. Άρχισα να χύνω βαθιά μέσα στο μουνάκι της.

-    «Χύνω καυλιάρα μου, χύνωωω!!! Αχχχχχχχχ!»

Η Ειρήνη συνέχιζε να με πηδάει και ο ρυθμός γινόταν σταδιακά όλο και πιο γρήγορος.


-    «Τι γαμιάς είσαι εσύ αγόρι μου, τι γαμιάς είσαι εσύ; Έτσι, σκίσε με την παλιοπουτάνα! Ξέσκισε με!!!», φώναζε συνέχεια καθώς συνέχιζε να με πηδάει χωρίς διακοπή.

Σε λίγο ήμουν έτοιμος να ξαναχύσω. Το ίδιο έτοιμη να τελειώσει ήταν και η Ειρήνη. Σε λίγο οι κραυγές μας έγιναν ένα και χύναμε και οι μαζί. Ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι ανταλλάσσοντας ένα γλωσσόφιλο.

Όπως ήταν φυσικό ο καθαρισμός των δοντιών μου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")