Η πρώτη μου φορά με ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Πέτρος, είμαι σαράντα τεσσάρων χρονών, παντρεμένος με τρία παιδιά. Από καιρό είμαι μέλος στο xstream. Έγραφα σε πολλά ζευγάρια και μια μέρα βρήκα ένα μήνυμα από ένα ζευγάρι.

Αμέσως τους απάντησα και τους έγραψα και το κινητό μου. (μου το ζητούσαν για γρήγορη επικοινωνία), δεν ξέρω γιατί τους εμπιστεύθηκα, αλλά το έδωσα. Κάτι μου έλεγε ότι κάτι θα γίνει.

Πράγματι μόλις πήραν το τηλέφωνο με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος. Τα είπαμε και μου είπε πως μένουν κάπου στα βόρεια προάστια. Κανονίσαμε ένα απογευματάκι και πήγα για έναν καφέ στο σπίτι τους.

Όταν πήγα εκεί ο Νίκος φόραγε μια βερμούδα και η Ελένη (η γυναίκα του), ένα απαλό σατέν με τιράντες. Πολύ ωραία η Ελένη, 1.65 ύψος και 60 κιλά με τέλειες αναλογίες.

Είχε μια ρώγα που έβγαζε μάτι! Διαγραφόταν κάτω από το ύφασμα. Αα! Και πολύ ωραίο πρόσωπο, θηλυκό, γλυκό, για μένα τέλεια.

Κάθισα στον καναπέ και τα παιδιά απέναντι. Μετά από λίγο έσπασε ο πάγος και άρχισαν τα πειράγματα. Η Ελένη άνοιγε απαλά τα πόδια και αποκάλυπτε τα κάλλη της.

Εγώ από την άλλη μεριά μου, μου είχε γίνει κάγκελο. Ο Νίκος το παρατήρησε και μου λέει:

-    «Πέτρο σου αρέσει εε;»

Εγώ απλά κούνησα το κεφάλι μου και κοκκίνισα. Τότε σηκώνεται, έρχεται δίπλα μου ο Νίκος και αρχίσει να μου τον χαϊδεύει πάνω από την βερμούδα μου. Με πόναγαν τα αρχίδια μου από την πολύ καύλα που ένιωθα.

Χωρίς να το καταλάβω και η Ελένη βρέθηκε δίπλα μου και μου έκαναν πίπα μαζί. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα τους και τα παιδιά σαν καλοί οικοδεσπότες που ήταν τα σκούπισαν όλα με την γλώσσα.

Μετά πετάξαμε τα ρούχα και πήγαμε στη κρεβατοκάμαρα τους. (υπόψη, εγώ είμαι μόνο ενεργητικός). Το τι έγινε δεν περιγράφεται!

Θα σας πω μόνο αυτό: σε στάση 69 τα παιδιά με τον Νίκο από κάτω και την Ελένη από πάνω, εγώ από πίσω να γαμάω την Ελένη πότε από το μουνί και πότε από τον κώλο.

Ο Νίκος μου έγλυφε τα αρχίδια και για πρώτη φορά μου έγλυψαν και τον κώλο έτσι όπως ήμουν.

Ώσπου δεν άντεξα και έχυσα μέσα στην κωλάρα της Ελένης…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")