Βιάζοντας την Φωτεινή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Η Φωτεινή είναι δεκαοκτώ χρονών και σπουδάζει. Είναι 1.65, καστανόξανθη με πολύ μεγάλο στήθος. Μια φορά σε ένα πάρτι γνώρισε ένα παιδί, τον Γιώργο. Αυτός αρχικά την φλέρταρε και η Φωτεινή ανταποκρινόταν.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πολύ το φλερτ γινόταν πιο άγριο. Κατά τις τέσσερις η Φωτεινή αποφάσισε να φύγει και ο Γιώργος φιλοτιμήθηκε να την πάει σπίτι μιας και ήταν λίγο ζαλισμένη.

 

Καθώς πάνε σπίτι, κάθονται στον καναπέ. Αυτός αρχίζει να της μιλάει για σεξ και για το πόσο καύλα είναι. Η Φωτεινή δεν αντιδρούσε πολύ καθώς βρισκόταν κάτω από την επήρεια του ποτού.

Ξαφνικά την αρπάζει και την φιλάει στο στόμα. Ενώ την φιλούσε, είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη μπλούζα της και χούφτωνε τις βυζάρες της. Η Φωτεινή τον φιλούσε ενστικτωδώς.

Παίρνοντας θάρρος αυτός της βγάζει την μπλούζα και το σουτιέν και απελευθερώνονται οι βυζάρες της. Αρχίζει να της γλύφει και να της πιπιλάει τις ρώγες. Η Φωτεινή προσπάθησε να τον απομακρύνει αλλά μάταια… Δεν είχε τη δύναμη να αντιδράσει.

Ύστερα την υποχρεώνει να κάτσει στα γόνατα μπροστά στον καναπέ και αυτός ανοίγει τα πόδια μπροστά της. Η Φωτεινή κοντοστέκεται, αλλά της πιάνει το κεφάλι και της βάζει την πούτσα του στο στόμα της. Προσπαθεί να την βάλει όλη στο στόμα της και σιγά - σιγά αρχίζει να κουνιέται ρυθμικά πάνω κάτω κρατώντας της σταθερό το κεφάλι.

Μετά από αυτό την σηκώνει, της βγάζει την φούστα, παραμερίζει το στρινγκάκι και την πετάει στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια. Η Φωτεινή αρχίζει να φωνάζει λέγοντας πως δεν θέλει, αλλά αυτός χωρίς να ακούσει τίποτα χώνει την πούτσα του στο μουνάκι της.

Της κρατούσε τα πόδια στον αέρα καθώς την πηδούσε, ενώ η κοπέλα τον εκλιπαρούσε να σταματήσει. Αντί να σταματήσει συνέχισε πιο γρήγορα, καθώς της χούφτωνε το στήθος! Η Φωτεινή άρχισε να κλαίει, αλλά ακόμα ήταν ζαλισμένη,  κι αυτός της κάρφωνε την πούτσα με δύναμη.

-    «Κλάψε πουτάνα! Τώρα πια είμαι μέσα στην μουνάρα σου και τη γαμάω!»

-    «Σε παρακαλώ… άσε με! Με πονάς…»

Την γυρνάει στα τέσσερα και την γαμάει, ενώ της τραβάει τα βυζιά με δύναμη προς τα κάτω.

-    «Τελικά είσαι μεγάλη καριόλα! Τι ωραία κωλάρα είναι αυτή! Άραγε ξέρουν οι φίλες σου πως γαμιέσαι πουτάνα; Θέλω να σε χύσω και να με κοιτάς…»

Την γυρνάει, κάθεται πάνω από το πρόσωπο της, και της το γεμίζει με χύσια. Παντού, στη μύτη, στο στόμα, στα μαλλιά…

-    «Φωτεινηηηή! Είσαι φοβερή πουτάνα! Είσαι καύλα με χυμένο το πρόσωπο!»

Τέλος ντύθηκε κι έφυγε, ενώ η Φωτεινή έμεινε γυμνή στον καναπέ κλαίγοντας και σιγά - σιγά να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")