Πως μπορώ να την ξεχάσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Γιώργος. Χαιρετώ όλους τους φανατικούς του x-stream και θέλω να πω κι εγώ για μια εμπειρία που είχα αυτό το καλοκαίρι. Ζω στην Αθήνα μαζί με την κοπέλα μου που συζούμε εδώ και τρία χρόνια αλλά είμαι από επαρχία.

Η κοπέλα μου είναι μεγαλύτερη από μένα, εγώ είμαι είκοσι οκτώ κι αυτή σαράντα χρονών. Στην αρχή της σχέσης το πάθος ήταν έντονο και δεν προλαβαίναμε να κάνουμε σεξ όπου βρίσκαμε πηδιόμασταν. Η κοπέλα μου είναι μια καλά διατηρημένη σαραντάρα με ωραία κωλάρα και ωραία βυζάκια που δεν σταμάταγα να τα δαγκώνω.

 


Τώρα τελευταία όμως η σεξουαλική μου επιθυμία γι’ αυτήν άρχισε να πέφτει και πολλές φορές της μίλησα για χωρισμό, αλλά ούτε θέλει να το ακούσει ενώ στην αρχή της σχέσης μας είχαμε συμφωνήσει μόλις χαλαρώσει το πάθος μας να χωρίσουμε. Έτσι και μην θέλοντας να την στεναχωρώ αποφάσισα να την αφήσω να το καταλάβει μόνη της και να μου ζητήσει να χωρίσουμε.

Παράλληλα δούλευα σε μια εταιρία και εκεί γνώρισα μια όμορφη τριαντάρα Ρουμάνα και ενώ μου άρεσε, δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι γιατί δεν ήξερα και αν γουστάρει. Κάποια στιγμή στην εταιρία άρχισαν οι απολύσεις λόγω κρίσης και έτσι με πήρε κι εμένα η μπάλα. Στεναχωρήθηκα αλλά θα έβγαινα στο ταμείο ανεργίας και είπα να κάνω λίγες διακοπές καθότι ερχόταν καλοκαίρι.

Την τελευταία μέρα που ήταν να φύγω τους χαιρέτησα όλους και τελευταία την Κάτια την τριαντάρα Ρουμάνα, και ενώ περίμενα να μου πει κάτι, δεν έγινε τίποτα. Γυρίζοντας όμως στο γραφείο για να μαζέψω τα πράγματα μου, βρήκα μέσα στο συρτάρι μου ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο της και ξετρελάθηκα.

Το ίδιο βράδυ κιόλας την πήρα τηλέφωνο και αφού συναντηθήκαμε και είπαμε ότι γουστάρουμε ο ένας τον άλλον, της είπα, γιατί δεν ήθελα να το κρύψω, ότι μένω με μια κοπέλα. Εκεί κόλλησε αλλά αργότερα έπεσαν κάτι φιλάκια και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για δυο - τρεις φορές γιατί το πάθος ήταν μεγάλο ανάμεσα μας.

Η Κάτια ήταν γυναικάρα με τα όλα της. Ο κώλος ήταν πεταχτός και τα βυζιά της μεγάλα και στητά. Όλο της το κορμί ήταν πολύ σφικτό για την ηλικία της. Μέσα στην εταιρία ήταν τουλάχιστον άλλοι τρεις που στις αντρικές συζητήσεις μου είχαν πει ότι την γουστάρανε πολύ. Πώς να αντέξω σε τέτοιο πειρασμό;

Έτσι ξεκινήσαμε μια παράνομη σχέση και κάναμε σεξ σχεδόν καθημερινά όπου μπορούσαμε, ώσπου εγώ θα έφευγα για καλοκαίρι στην επαρχία και την έπεισα τις ημέρες άδειας της να τις περάσει μαζί μου καθότι και η δικιά μου θα έμενε Αθήνα λόγω εργασίας.

Τελικά ήρθε μαζί μου και εκείνες οι μέρες που περάσαμε μαζί ήταν από τις καλύτερες της ζωής μου. Το κάναμε δυο με τρεις φορές την ημέρα. Τρελαινόμουν να πιπιλάω και να δαγκώνω τις βυζάρες και την κωλάρα της. Μου έκανε καταπληκτικές πίπες και την γαμούσα μία από το μουνάκι και μία από το σφικτό της κωλαράκι. Ξένοιαστοι από σκοτούρες περνούσαμε πολύ καλά.

Οι μέρες τον διακοπών τελείωσαν και γύρισα Αθήνα. Η Κάτια είχε γυρίσει πιο νωρίς από εμένα στην Αθήνα. Συνεχίσαμε να βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά όμως η Κάτια είχε πολλά προβλήματα προσωπικά καθότι ήταν χωρισμένη, δεν είχε πάρει διαζύγιο και διεκδικούσε και τα δυο παιδιά της και δεν είχε καθόλου διάθεση για τίποτα.

Εγώ ενώ στην αρχή σκεφτόμουν μόνο να περνάμε καλά. Μετά άρχισα να την αγαπάω και κάναμε και σκέψεις να χωρίσω και να μείνουμε μαζί αλλά αυτή ενώ ορκιζόταν ότι με αγαπάει και θα πέθαινε για μένα, άρχισε να απομακρύνεται από μένα σιγά - σιγά.

Ώσπου κάποια στιγμή μου είπε ότι θέλει να είναι για λίγο μόνη γιατί δεν είναι καλά ψυχολογικά και αποτραβήχτηκα κι εγώ. Τώρα έχουμε ένα μήνα να βρεθούμε και με παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν θέλει να βρισκόμαστε.

Τώρα μου είναι πολύ δύσκολο να την ξεχάσω αφού αυτή άλλαξε το παιχνίδι και ενώ ήταν μόνο σεξ, το έκανε αγάπη λέγοντας μου διάφορα, φουσκώνοντας το μυαλό μου αλλά μάλλον ήταν μόνο λόγια…

Πώς μπορεί αλλιώς κα ζει τόσο καιρό μακριά μου; Εγώ έχω τρελαθεί που δεν την έχω κοντά μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")