Η μάνα του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν... Το όνομα μου δεν χρειάζεται να το πω. Θα περιγράψω την εμπειρία μου που έγινε το καλοκαίρι και θα σημαδέψει την υπόλοιπη ζωή μου σίγουρα καθώς ήταν πιο καλό και από τις τσόντες. Εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πραγματική ερωτική επαφή. Όλα μέχρι τότε...

Ήταν Ιούλιος και είχα πάει διακοπές στο χωριό μου. Εκεί έκανα παρέα με πολλά παιδιά και όπως ήταν φυσικό έκανα και με το μοναδικό αγόρι που μένει στο χωριό. Ήταν γύρω στις τέσσερις το απόγευμα και είχα πάει να τον φωνάξω στο σπίτι του να πάμε βόλτα. Ήμουν απ’ έξω και φώναζα το όνομα του αλλά τίποτα.

 

Έτσι άρχισα να ανεβαίνω της σκάλες όταν βγήκε η μάνα του έξω -παρεμπιπτόντως η μάνα του είναι καύλα και τραβούσα μαλακία συχνά μαζί της. Μου είπε να περάσω μέσα. Φορούσε ένα μαύρο νυχτικό και τίποτα από κάτω. Κάθισα σε μια πολυθρόνα και αυτή με ρώτησε τι θα με κεράσει. Της είπα μια πορτοκαλάδα.

Έτσι όπως πήγαινε προς την κουζίνα έσκυψε να πιάσει κάτι -δεν παρατήρησα τι- και φάνηκε η κωλοτρυπίδα της μιας και δεν φορούσε εσώρουχα. Εγώ καύλωσα άγρια. Αυτή το κατάλαβε και χωρίς να μου πει τίποτα ήρθε και έκατσε πάνω μου. Ένιωθα το μουνί της πάνω μου και μου είχε γίνει τούμπανο. Μου λέει:

-    «Από μικρό σε λιγουρεύομαι…»

Και άρχισε να μου δίνει γλωσσόφιλα. Εγώ της έβγαλα το νυχτικό και άρχισα να της γλύφω τις ρώγες. Μετά μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με γλύφει απίστευτα σε όλο το σώμα μέχρι που έφτασε στο παντελόνι. Το κατέβασε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Έγλυφε το πουτσοκέφαλο τέλεια. Τότε μου λέει:

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα…»

Πήγαμε, ξάπλωσε με ανοικτά πόδια και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Πρώτη φορά έγλυφα μουνί και ήταν τέλειο. Τότε πήρε κάτι από το συρτάρι και μου το έδωσε. Ήταν καπότα. Την έβαλα (δυσκολεύτηκα λίγο) και έβαλα το πουλί μου στην τρύπα της. Αυτή άρχισε να βογκάει αισθησιακά και χαλαρά. Εγώ εντωμεταξύ της φιλούσα το στήθος και το λαιμό κι εκείνη μου χάιδευε την πλάτη και τον κώλο. Αυτό γινόταν περίπου επτά λεπτά όταν με απώθησε χαλαρά και γύρισε. Μου φώναξε:

-    «Πάρε με…!»

Εγώ αποφάσισα να κάνω αυτό που έβλεπα στις τσόντες. Άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα και εκείνη ψέλλισε σιγά:

-    «Μμμμ… είσαι καλός εσύ!»

Περιττό να πω ότι αυτό με είχε καυλώσει ακόμα πιο άγρια. Μετά της τον κάρφωσα δυνατά μιας και οι δυο είχαμε φτάσει σε οργασμό. Φωνάζαμε και οι δύο. Μετά σταματήσαμε. Είχε περάσει μισή ώρα με όλα αυτά. Μου πέταξε ένα τσιγάρο που έβγαλε από το συρτάρι έβγαλε και γι’ αυτήν ένα και ξαπλώσαμε και οι δύο. Το πρώτο πράγμα που της είπα ήταν:

-    «Αλήθεια που είναι ο (…);»

-    «Στο χωράφι με τον πατέρα του», μου είπε.

Δεν χρειάζεται να περιγράψω τι έγινε μετά δεν είναι σημαντικό. Δυστυχώς δεν ξαναγίνει και ούτε συζητήσαμε για αυτό. Δεν το είπα σε κανέναν από εκεί. Πρέπει να σημειώσω ότι ως χωριάτα και μάνα δεν ήταν και top model όπως ίσως συμπεράνατε από τα λεγόμενα μου. Είχε απλά ωραίο σώμα και με καύλωνε άγρια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")