Το όνειρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-    «Κώστα! Έλα, τα παιδιά ήρθαν!», φώναξε η Μαρία.

Παιδικός φίλος ο Γιώργος παντρεμένος όπως κι εγώ. Η Βούλα, πολύ καύλα αλλά γυναίκα φίλου δεν την αγγίζεις. Που να ήξερα ο καημένος; Χτυπάει η πόρτα. Ακούω φιλιά και τα γνωστά: γεια σας, τι κάνετε, και τέτοια...

-    «Έλα ρε μαλάκα, που είσαι;», φωνάζει ο Γιώργος.


-    «Μέσα» του λέω. «Βλέπω τηλεόραση».

-    «Τι βλέπεις;» ρωτάει. «Τίποτα μαλακίες ε;»

Οι γυναίκες έμειναν στην κουζίνα τα δικά τους.

-    «Φέρε το τηλεκοντρόλ για να δω εγώ αν έχει τίποτα καλό...», μου λέει.

Άρχισε να ψάχνει η κουφάλα και φτάνει σε δορυφορικό πορνοκάναλο.

-    «Να το καλό. Να το αφήσω;», με ρωτάει.

-    «Ρε! Οι γυναίκες τι θα πουν;», του λέω.

-    «Σιγά ρε... Γιατί, δεν βλέπουν αυτές;»

-    «Δεν γαμιέται, άστο!», απαντάω.

Έλεγα θα κωλώσει, και με το που έρθουν θα το αλλάξει. Η τσόντα καλή, όλο παρτούζες. Άρχισα να καυλώνω το ίδιο κι αυτός. Ο πούτσος του φαινόταν τεράστιος.

Η κατάσταση αλλού.. Οι φωνές πλησίαζαν. Σκεφτόμουν: «τώρα θα το αλλάξει...»

-    «Τι είναι αυτά Κώστα;», μου λέει η γυναίκα μου.

-    «Σιγά ρε Μαρία» της λέει ο Γιώργος πριν προλάβω να μιλήσω. «Κακό είναι; Την Βούλα δεν την πειράζει, της αρέσει κιόλας! E, Βούλα;» της λέει.

-    «Ναι. Δεν πειράζει μωρέ. Σιγά, τι θα δούμε που δεν το έχουμε κάνει;» της λέει αυτή και αρχίζουν να γελάνε και οι δύο.

Εγώ τα άκουγα, τα έβλεπα και είχα καυλώσει αφάνταστα, αλλά όσο μπορούσα το έκρυβα, σε αντίθεση με τον Γιώργο. Η πούτσα του κόντευε να σκίσει το παντελόνι του και το έδειχνε... και οι δυο γυναίκες τον έβλεπαν.

-    «Πάω για ποτά», λέει η γυναίκα μου κοιτώντας με στα μάτια όλο καύλα.

Φεύγοντας λέει ο Γιώργος:

-    «Έλα μουνάρα μου…», πιάνοντας την γυναίκα του από τον κώλο αλλά κοίταγε την δικιά μου κλείνοντας το μάτι.

Τραβάει την Βούλα και της λέει:

-    «Πάρε μου μια πίπα γιατί θα σκάσω!», βγάζοντας τον πούτσο του έξω.

-    «Τι κάνεις εκεί;», του λέει γελώντας. «Τι θα πει ο Κώστας;»

-    «Τότε δείξε τι ξέρεις να μην γίνουμε ρεζίλι..»

Και τότε αρχίζει μπροστά μου να του τον παίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να του χαϊδεύει τα αρχίδια, βλέποντας μία την τσόντα, μία εμένα, μία τον Γιώργο… άρχισε να τον ρουφάει αργά, μία τον πούτσο του, μία αρχίδια του.

Ο φίλος μου είχε βάλει το χέρι μέσα από την φούστα της και την χάιδευε.

-    «Το θες μωρή πουτάνα;», της λέει. «Είσαι πολύ ανοιγμένη! Σήκω και γδύσου!»

-    «Μα... Ο Κώστας...»

-    «Βγάλτα ρε πουτάνα! Αφού γουστάρεις…»

Και αρχίζει να γδύνεται.. Τι μουνί λέω και αναρωτιέμαι που είναι η γυναίκα μου. Τότε την βλέπω να τους κοιτάει άφωνη όλο καύλα όμως..

-    «Έλα…», της λέω και κάθεται δίπλα μου.

Ο άλλος την γαμούσε πλέον κανονικά. Βάζει τότε το χέρι της στον πούτσο μου και μου τον τρίβει. Της χώνω κι εγώ δάκτυλο. Ένα.. δύο... τρία... η ψώλα! Έσταζε το μουνί της, τρύπα τεράστια..

-    «Τελείωνε!», της λέω. «Ρούφα τον!»

Με κοιτάει για λίγο και ορμάει. Τέτοιο τσιμπούκι δεν το είχε ξανακάνει! Οι άλλοι δίπλα μου ξεσκίζονταν κανονικά. Πάνω στον Γιώργο η Βούλα, και η κωλάρα της μπροστά μου. Τα μάτια της γυναίκας μου πάνω τους…

Την πιάνω και της βάζω τη μούρη της σχεδόν μέσα στα αρχίδια του φίλου μου, της σηκώνω το φόρεμα και αρχίζω να την γαμάω... Νόμιζα ότι δεν τον είχα βάλει, τόσο ανοιγμένη ήταν η ψώλα.

Κοίταζα μία την κωλάρα της γυναίκας μου και μία της Βούλας. Όπως γαμούσα την έσπρωχνα όλο και πιο κοντά στα αρχίδια του φίλου μου που κούναγαν σαν τρελά.. Την έβλεπα να τα κοιτάει έτοιμη να τα φάει.

Τότε του βγαίνει έξω… γυάλιζε από τα ζουμιά της άλλης. Κόντευα να χύσω… την βλέπω να το γλείφει να το πιάνει και να τον βάζει μέσα, ξανά έξω, ξανά γλείψιμο… Ακούω:

-    «Γλείφτον πουτάνα καλά!»

Τον ξαναβάζει έξω, διώχνει την Βούλα, και λέει στην γυναίκα μου:

-    «Όλος δικός σου!¨

Η πουτάνα τον εξαφάνισε. Έρχεται η Βούλα, της τον παίρνει και άρχισαν το γλύψιμο και οι δυο, ούτε πορνοστάρ! Σηκώνει τα πόδια αυτός φέρνοντας την κωλοτρυπίδα του στο στόμα της γυναίκας μου.

-    «Γλείφε!«
Και η πουτάνα αρχίζει να το γλείφει. Πιάνει την δικιά του από τα μαλλιά.

-    «Άντε να περιποιηθείς τον Γιώργο εσύ...»

Έρχεται σιγά - σιγά, πάει από πίσω μου όπως γάμαγα, και αρχίζει να μου χαϊδεύει μία τα αρχίδια, μία το μουνί της γυναίκας μου. Φτάνει στην τρύπα μου...  Η γυναίκα μου έκανε το ίδιο.. σταματάω να της το χώνω.

Σκύβω να γλείψω τον κώλο της γυναίκας μου και όπως τούρλωσα, νιώθω την ανάσα της Βούλας στον δικό μου. Η γυναίκα μου έγλειφε τον κώλο του Γιώργου και η Βούλα τον δικό μου… Καύλα! Σηκώνεται τότε Γιώργος και μου λέει:

-    «Δεν σε πειράζει ε;»

Ταυτόχρονα έχωσε τον πούτσο του στον κώλο της γυναίκας μου, χωρίς καμιά αντίσταση. Η πουτάνα δεν έβγαλε άχνα, το απολάμβανε. Ο πούτσος μου έτοιμος να εκραγεί. Η Βούλα δίπλα τριβόταν... το μουνί της ορθάνοιχτο...

«Θα του την σκίσω την πουτάνα!», σκέφτηκα. Την γυρίζω, γλείφω λίγο την κωλάρα της, και βάζω δυο δάχτυλα. «Είναι έτοιμη!», σκέφτομαι. Πιάνω τον πούτσο μου...

-    «Κώστααα! Ξύπνα, θα έρθουν τα παιδιά όπου να ‘ναι..»

Άνοιξα τα μάτια μου, νιώθοντας την Μαρία να με σκουντάει...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")