Ότι πιο έντονο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον «Π» γνωριζόμαστε οκτώ μήνες τώρα. Η σχέση που έχουμε είναι παράξενη και περίπλοκη. Μετά από έναν δυνατό έρωτα και έναν οδυνηρό χωρισμό εκείνος, μετά από πολλές απογοητεύσεις και ανεκπλήρωτους έρωτες εγώ.

Αυτό που έχουμε είναι κάτι ανάμεσα σε φιλία, ερωτική σχέση και απλό ωμό σεξ. Δεν ήταν πάντα τόσο έντονο. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει τόσο έντονο. Σχέση δεν έχουμε και δεν θέλουμε να κάνουμε, γιατί ξέρουμε και οι δύο πως δεν θα πάει καθόλου καλά και δεν θέλουμε να χάσουμε ο ένας τον άλλον, οπότε αφήνουμε αυτήν την παράξενη φιλία να εξελίσσεται μόνη της στον χρόνο.

 

Είμαστε είκοσι - εικοσιένα χρονών και οι δύο και ακόμα πάμε ψάχνοντας σε πολλά. Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις την ζωή μαζί με τον άλλον!

Χτες είχαμε συναντηθεί, είπαμε να πάμε μια βόλτα στην θάλασσα πρώτα και μετά ίσως να συνεχίζαμε σε κάποιο ξενοδοχείο για σεξ. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι, σταματήσαμε σε ένα περίπτερο για προμήθειες (σοκολάτες, νερό, τσιγάρα) και πήγαμε στην θάλασσα.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξεκίνησε μετά από δικό μου φταίξιμο μια συζήτηση που γρήγορα ξέφυγε. Τόσο καιρό δεν ήξερα τίποτε για την προσωπική του ζωή και για τον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει. Εκείνος από την πλευρά του δεν ήξερε τίποτα για μένα, για το πόσο πολύ πιστεύω στον έρωτα και πόσο θέλω να υπάρχει στην ζωή μου παρόλο που πονάει τόσο πολύ.

Τα δάκρυα δεν άργησαν να φτάσουν στα μάτια μου. Στην αρχή προσπαθούσε να με ηρεμήσει και μου έλεγε να σταματήσω να κλαίω αλλά ήταν μάταιο. Η συζήτηση ήταν πολύ έντονη και κατά βάθος κανείς μας δεν ήθελε να σταματήσει. Τα δάκρυα τότε έκαναν την εμφάνιση τους και στα δικά του μάτια. Όσο τον έβλεπα να κλαίει έκλαιγα και εγώ και αντίστοιχα και εκείνος για μένα.

Τώρα πια κλαίγαμε με λυγμούς ανάμεσα στις φράσεις μας. Μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μια στιγμή αδυναμίας και συναισθηματικής φόρτισης που κράτησε δυο ώρες περίπου και μας έκανε να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας πονάει και μας πληγώνει.

Τον κρατούσα αγκαλιά και αρχίσαμε να τραγουδάμε ένα τραγούδι που ως τότε πίστευα πως τα λόγια του δεν θα μπορούσα να τα ζήσω ποτέ. Φτάνει που κλαίμε και που είμαστε μαζί. Και έτσι όπως είμαστε αγκαλιασμένοι με τα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια μας ακόμα, φιληθήκαμε έντονα, τα χέρια του γρήγορα έφτασαν στο στήθος μου και τα δικά μου στον καυλωμένο πούτσο του.

Μου δάγκωνε τα χείλη δυνατά και έτριβε και τσιμπούσε της ρώγες μου. Του κατέβασα το παντελόνι και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Με τρελαίνει ο πούτσος του, μου έχει χαρίσει πολύ ηδονή και δεν τον χορταίνω. Τον έγλυφα αργά σε όλο το μήκος του, τον έπαιρνα όλο μέσα στο στόμα και με έπνιγε αλλά συνέχιζα, τον άκουγα να ανασαίνει βαριά και να βογκάει και τρελαινόμουν.

Τότε με σταματάει, μου λέει να βγάλω κι εγώ το παντελόνι μου και να ανεβώ να κάτσω πάνω στο καυλί του. Το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρόλο που περνούσαν αυτοκίνητα δίπλα μας. Μόλις τον ένιωσα να μπαίνει μέσα στο μουνάκι μου τρελάθηκα!! Ζαλίστηκα! Ήμουν τόσο καυλωμένη που ο ήχος του υγρού μουνιού μου ακουγόταν δυνατά στο αυτοκίνητο.

Γαμιόμουν με μανία πάνω στον πούτσο του, καρφωνόμουν μέχρι τέρμα στο καυλί του και εκείνος έπαιζε με το κωλαράκι μου. Έχωνε δυο δάχτυλα μέσα του και με φιλούσε παθιασμένα. Η ηδονή που νιώθαμε εκείνη την στιγμή ήταν απίστευτη. Δεν ήθελα να κατέβω ποτέ από εκεί πάνω. Ήθελα να μείνω εκεί, στον πούτσο του, να γαμιέμαι.

Του το είπα και μου έριξε μερικές ξυλιές στον κώλο σαν ανταμοιβή. Καύλα και πόνος. Ο τελείως συνδυασμός! Το ξέρει πως μου αρέσει και το κάνει καλά. Άλλωστε εκείνος με μύησε σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό ήταν, ο οργασμός μου ήρθε σαν κύμα. Φώναξα δυνατά…

-    «Χύνω! Χύνω μωρό μου πάνω στον πούτσο σου! Χύνωωωωω!»

Το κορμί μου έτρεμε και τα υγρά μου έλουσαν το καυλί του που συνέχιζε να γαμάει το μουνί μου. Τότε τον ακούω να μου λέει:

-    «Κατέβα να τα πιείς καριόλα μου! Σε χύνω! Κατέβα… πάρτααααα!!!»

Έβαλα το καυλί του στο στόμα μου και μου έδωσε τα υγρά του. Λατρεύω να πίνω το καυτό του σπέρμα και μου το δίνει πάντα απλόχερα!

Αφού τελειώσαμε και οι δύο και ηρεμήσαμε, ντυθήκαμε, στρίψαμε από ένα τσιγάρο και επιτέλους σκουπίσαμε και τα δάκρυα από τα μάτια μας…

Μοιραστήκαμε στην σοκολάτα, περνώντας την από στόμα σε στόμα και ξεκινήσαμε για το σπίτι μου. Έπρεπε να γυρίσω πια. Είχε περάσει πολύ η ώρα, κόντευε να ξημερώσει σχεδόν. Σε όλη την διαδρομή γελούσαμε, ακούγαμε δυνατά μουσική και λέγαμε αστεία. Πια κλαίγαμε από τα γέλια…

Ήταν οι εντονότερες στιγμές στην ζωή μου αυτές που έζησα χτες. Δεν έχω ξανανιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα σε τόσο έντονο βαθμό και σε αυτόν τον συνδυασμό. Πόνος, κλάμα, απίστευτη καύλα και ηδονή και στο τέλος γέλιο. Ότι πιο έντονο!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")