Με την αδερφή της θείας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και τόσα χρόνια διαβάζω όλες αυτές τις ιστορίες και αποφάσισα να γράψω κι εγώ την δική μου. Με λένε Γιώργο, είμαι είκοσι χρονών και είμαι φοιτητής. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε το καλοκαίρι του 2009.

Ήταν παρασκευή όταν η μητέρα μου, μου είπε πως οι θείοι μου θα πήγαιναν στο εξοχικό τους για Σαββατοκύριακο και μου είπε αν ήθελα να πάω κι εγώ. Μιας και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω είπα να πάω. Ήρθαν με πήραν από το σπίτι και ξεκινήσαμε για τον Άγιο Ιωάννη (Βόλος). Στον δρόμο λέγαμε διάφορα τότε και μου είπαν πως θα είναι και η αδερφή της θείας μου η Ναταλία με τον άντρα της (δεύτερη φορά παντρεμένη).

 

Τότε άρχισε να έχει ενδιαφέρον, μιας και ήταν κουκλάρα (λεπτή, 1.75 με τέλεια κωλάρα, και μέτριο στήθος). Φτάσαμε και μιας που ήταν ακόμη απόγευμα, οι γυναίκες είπαν να πάμε παραλία. Ο θείος και Κώστας (ο άντρας της), είπαν να μείνουν σπίτι να κάνουν κάτι δουλειές και να ετοιμάσουν την ψησταριά για να ψήσουμε...

Ξεκινήσαμε και καθώς φτάναμε λέει η Ναταλία:

-    «Δεν θέλω και πολύ κόσμο, πάμε λίγο πιο πέρα…»

Περπατήσαμε και φτάσαμε σε κάτι βραχάκια λίγο απόμερα. Εκεί βγάλανε τα ρούχα τους, καθώς φορούσαν τα μαγιό από κάτω. Η Ναταλία φόραγε ένα στρινγκάκι ενώ η θεία μου κανονικό. Μόλις την είδα καύλωσα αφάνταστα. Άρχισαν να βάζουν αντηλιακό και μου λένε ταυτόχρονα:

-    «Δεν έρχεσαι να μας βάλεις λίγο ρε Γιώργο;»

Εγώ είχα γυρίσει από την άλλη μην δούνε το φούσκωμα στην βερμούδα μου και τους λέω:

-    «Βαριέμαι τώρα…»

Τότε λέει η Ναταλία:

-    «Καλά Γιωργάκη, θα το θυμάμαι αυτό…»

Και βάλανε μόνες τους. Μετά από κανένα τέταρτο λέει η θεία μου πως πάει να πάρει να πιει τίποτα επειδή είχε διψάσει. Καθώς έφευγε, γυρνάει η Ναταλία και μου λέει:

-    «Σε παρακαλώ, θα μου βάλεις λίγο ακόμα, επειδή η Δήμητρα δεν με έβαλε παντού;»

Παίρνω μονομιάς το αντηλιακό και αρχίζω να της βάζω στην πλάτη. Καθώς την έτριβα, είχα εστιάσει την προσοχή μου στην κωλάρα της, και μου λέει:

-    «Βλέπεις κάτι ενδιαφέρον και δεν μιλάς καθόλου;»

Δεν της απάντησα και τότε μου λέει:

-    «Δεν μου βάζεις και λίγο σε αυτό που βλέπεις τόσο ενδιαφέρον;»

Τότε άρχισα να της πιάνω το υπέροχο κωλαράκι της. Σε λίγο πήγα προς το μουνάκι της και το χάιδευα στις άκριες. Ο πούτσος μου είχε γίνει τελείως πέτρα και σχεδόν έτρεμα. Τότε άκουσα ένα βαρύ βογκητό. Άρχισα να βάζω πιο μέσα το δάχτυλο μου, και αισθανόμουν τα υγρά της. Τότε βλέπω την θεία μου να έρχεται.. Σηκώθηκα με τρόπο και μπήκα για μπάνιο με την μία.

Μετά από πέντε λεπτά μπήκαν κι αυτές. Τότε έρχεται κοντά μου η Ναταλία και μου λέει στο αφτί πως το απόλαυσε. Μετά από κανένα μισάωρο γυρίσαμε σπίτι. Μας περίμεναν με τα φαγητά έτοιμα οι άλλοι. Φάγαμε και κοιμηθήκαμε.

Την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε ξανά για μπάνιο και καθώς καθόμουν στην ξαπλώστρα σκεφτόμουν την προηγούμενη μέρα καύλωνα αφάνταστα. Η Ναταλία το κατάλαβε και όλο γύρω μου ήταν. Κατά το μεσημεράκι λένε να πάνε σε μια ταβέρνα εκεί κοντά να φάμε. Τότε τους λέω πως θέλω να πάω λίγο σπίτι να κάνω ένα ντους πρώτα. Τότε λέει η Ναταλία:

-    «Θα έρθω κι εγώ μαζί να κάνω κι εγώ ένα...»

Πήραμε το αυτοκίνητο του άντρα της και φτάσαμε σπίτι. Μου λέει:

-    «Θα κάνω πρώτη εγώ, οκ;»

-    «Εντάξει!» της λέω.

Μπαίνει και αφήνει λίγο την πόρτα ανοιχτή. Εγώ μην χάνοντας ευκαιρία πήγα να την πάρω μάτι. Βγάζει τα ρούχα μπαίνει στο ντους και αρχίζει να τρίβεται. Τότε άρχισα να την παίζω έξω από την πόρτα. Ξαφνικά φωνάζει:

-    «Γιωργάκη φέρνεις λίγο την τσάντα μου; Είναι στον καναπέ».

Την αρπάζω και μπαίνω μέσα και την βλέπω ολόγυμνη. Μου λέει:

-    «Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα;»

Καθώς την κοίταγα σαν λιγούρης, βλέπει τον πούτσο μου και λέει:

«Είχα σκοπό να γαμηθώ με τον δονητή σκεφτόμενη εσένα αλλά τελικά θα γαμηθώ μαζί σου. Τότε βγαίνει από την μπανιέρα, και αρχίζει να μου τον παίζει μέσα από το παντελόνι. Γονατίζει και τον βγάζει έξω, είχε αρχίσει ήδη να βγάζει υγρά και τον βάζει απαλά στο στόμα της ενώ με τα χέρια της με πιάνει τον κώλο. Αρχίζει να πάει πιο γρήγορα και σε πέντε λεπτά της λέω:

-    «Χύνω!!!»

Τα κατάπιε όλα και συνέχισε, ώσπου μετά από τρία - τέσσερα λεπτά ξαναέγινε σκληρός. Τότε της λέω:

-    «Ετοιμάσου να τον νιώσεις…!»

Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Πρέπει να είναι 18 -19 εκατοστά και θέλω να τα νιώσω μέσα μου!»

Την στήνω στα τέσσερα και απαλά της το χώνω στο ζεστό μουνάκι της. Σιγά - σιγά αυξάνω ρυθμό και τότε αρχίζει να φωνάζει και να λέει:

-    «Ξέσκισέ με!!!»

Εκεί όπως ήταν πιάνει την τσάντα της και βγάζει από μέσα ένα δονητή. Μου τον δίνει και μου λέει:

-    «Βάλτον κι αυτόν μέσα μου!»

Τότε αρχίζω και της στον βάζω στον κώλο με δύναμη, ενώ εξακολουθώ να την γαμάω. Λιώναμε από την ηδονή. Μετά αφού άνοιξε καλά το κωλαράκι της, πετάω τον δονητή και της τον βάζω με δύναμη στον κώλο. Σε λίγο της φωνάζω:

-    «Χύνω!!!»

-    «Θέλω να χύσεις στο μουνάκι μου…», μου λέει.

Τον βγάζω από τον κώλο και την χύνω στην μουνάρα της. Τελειώσαμε και μου λέει:

-    «Καιρό έχω να γαμηθώ τόσο καλά. Τελευταία το κάνω μόνο με τον δονητή. Ήθελα να γαμηθούμε από πολύ καιρό πριν…»

Ντυθήκαμε και πήγαμε στους άλλους. Από τότε μέχρι και σήμερα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία την επισκέπτομαι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")