Με την γραμματέα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φίλοι χαιρετώ σας. Πριν από κανένα χρόνο ξεκίνησα ξανά τα μαθήματα αγγλικών για το proficiency κανονικά σε φροντιστήριο όπως πριν μπω στο πανεπιστήμιο. Επειδή πλησιάζουν οι εξετάσεις κάνουμε εντατικά τεστ όποτε θέλουμε στο υπόγειο του φροντιστηρίου όπου υπάρχει και μια τουαλέτα για το προσωπικό.

Την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ ήμουν μόνος μου στο υπόγειο, κατεβαίνει η γραμματέας η οποία είναι κουκλάρα. Μόνο που την ακούς καυλώνεις. Μου λέει:

 

-    «Τόσες ώρες που είμαι εδώ φέρνω και ρούχα μαζί μου…»

Και βγάζει μια μπλούζα από μια σακούλα. Πηγαίνει μέσα στην τουαλέτα και αφήνει προκλητικά την πόρτα ανοιχτή. Για να μην τα πολυλογώ είχα κατακαυλώσει. Βγαίνει και με βλέπει που μου είχε σηκωθεί και μου λέει:

-    «Σε αποσπάω από το τεστ εεε;» και χαμογελάει.

Πλησιάζει, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι μου τον πιάνει και αρχίζει να μου τον παίζει. Μετά από λίγο της το βάζω στο στόμα και μου παίρνει τσιμπούκι. Βγάζει την μπλούζα της και τα τεράστια βυζάκια της με τις κατακόκκινες ρώγες της κουνιόνται πάνω - κάτω.

Μου τον πιάνει και τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της για ισπανικό. Επειδή όμως τον έχω (μόνο;) 13 εκατοστά και τα βυζιά της ήταν τεράστια δεν ήταν τόσο εύκολο. Ξανάρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι και σε λίγο έχυσα πάρα πολύ σαν να τρέχει βρύση. Τα κατάπιε όλα.

Μετά από λίγο μόλις ηρέμησα, ενώ αυτή είχε καυλώσει για τα καλά, βγάζει από την τσάντα της ένα κουτί καπότες και μου φοράει μία. Της βγάζω το παντελόνι και της κάνω γλυφομούνι. Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο αλλά είχε αφήσει λίγες τρίχες στις άκρες κάθε μουνόχειλου.

Σταμάτησα και άρχισα να της τον χώνω. Μετά από κάμποση ώρα ξαναέχυσα μέσα στο μουνάκι της την ώρα που έχυνε και αυτή. Ήταν γαμάτα! Για μισή ώρα καθόμασταν γυμνοί στο πάτωμα ενώ αυτή για να με προκαλέσει με δούλευε για το μέγεθος του πούτσου μου.

Αφού ξανακαύλωσα την έχυσα και στον κώλο και μετά δεν μπορούσε να περπατήσει. Αληθινή ιστορία και ελπίζω να επαναληφθεί. Γράψτε κανένα σχόλιο: πιστεύετε ότι τα 13 εκατοστά του πούτσου μου είναι λίγα;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")