Η Μαρίνα και ο μάστορας που την βίασε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Μαρίνα και κοντεύω δεκαεννιά χρονών. Ο πατέρας μου έχει αγοράσει ένα παλιό αρχοντικό σαν εξοχικό και σαν επένδυση στην Εύβοια από όπου καταγόμαστε και κάνουμε διακοπές. Πολύ μεγάλο και με τεράστιο κήπο άλλα παρατημένο.

Τον Ιούλιο οι γονείς γύρισαν στην Αθήνα κι εγώ έμεινα μόνη μου με τους παππούδες. Μια πολύ ζεστή μέρα, αφού δεν είχα τίποτα να κάνω, πήγα στο σπίτι που αγοράσαμε για να το δω. Περπατούσα στον κήπο αμέριμνη που ήταν γεμάτος μπάζα, πεσμένα κλαδιά και υλικά οικοδομής. Κινήθηκα προς το πίσω μέρος του σπιτιού όταν αντιλήφθηκα έναν άντρα. Ήταν ολόγυμνος και περιεργάζονταν κάτι που δεν ήξερα τι ήταν. Αυτός ήταν πολύ γυμνασμένος και ηλιοκαμένος και έκατσα να τον κοιτάω.

 


Μετά από λίγο έκανα να φύγω για να μην με καταλάβει αλλά ήταν πολύ αργά. Με κατάλαβε και πριν προλάβω να φύγω από το κτήμα με έπιασε και αδυνατούσα να ξεφύγω. Μου είπε ότι εγώ είδα και τώρα ήθελε να δει και αυτός.

Όπως ήταν από πίσω μου ένιωσα το πέος του να ακουμπάει πάνω μου. Μου έβγαλε το μπλουζάκι και χούφτωσε με τα βρωμόχερα του τα στήθη μου μιας και δεν φορούσα σουτιέν. Με γύρισε και έβαλε τα χέρια του πάνω στα κωλομέρια μου και τα άρπαξε τόσο δυνατά και τα έτριψε που ένιωσα το κιλοτάκι μου να τρίβεται στην κωλοτρυπίδα μου.

Όσο τα έκανε αυτά άκουγα την αναπνοή του και από το πέος του που τώρα τρίβονταν στην κοιλιά μου ήξερα τι θα ακολουθούσε, και για να μην τον προκαλέσω κι άλλο, του είπα ότι αφού με είχε πιάσει δεν θα έκανα την δύσκολη και του πρότεινα να το κάνουμε σπίτι του. Αυτός όμως μου είπε ότι είχε σκοπό να με γαμήσει εκεί πέρα. Σκέφτηκα ότι δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα μ’ αυτό αφού όλες αυτές οι βόλτες συνήθως κατέληγαν στον αυνανισμό.

Με έριξε στο χώμα και έπεσε από επάνω μου με όλο το βάρος του. Ήταν 1.90, 20 πόντους ψηλότερος. Κατέβασε το σορτς μαζί και την κιλότα μου και μου τον ακούμπησε στην άκρη του μουνιού μου. Με το ένα χέρι πάτησε στην μέση της σπονδυλικής μου στήλης και με το άλλο μου κόλλησε το πρόσωπο πάνω στο μπλουζάκι μου στο χώμα, και μου το κάρφωσε ασάλιωτο με μια σπρωξιά.

Φώναζα παρότι ήμουν μούσκεμα. Καθώς με γάμαγε ένιωθα την πούτσα του πολύ μεγάλη όπως την μπαινόβγαζε. Βασανίστηκα μέσα μου ενώ τα βυζιά μου τρίβονταν στο χώμα αφού με κράταγε κάτω.

Μετά από πέντε - έξι λεπτά, δεν μπορώ να υπολογίσω, έχυσα τρέμοντας από κάτω του. Αυτός συνέχισε για λίγο μέσα μου και μετά γαμώντας με το ίδιο τρόπο το κωλομάγουλα μου έχυσε πάνω τους.

Με άφησε να φύγω αφού προηγουμένως μου έσκισε την κιλότα μου για σκουπίσει το πέος του.

Γύρισα σπίτι τρέχοντας και μπήκα κατευθείαν για μπάνιο αφού ήμουν σε κακό χάλι λόγω των χωμάτων. Μόλις βγήκα από το μπάνιο η γιαγιά μου είπε ότι ο πατέρας μου είχε τηλεφωνήσει χτες και είχε πει ότι προσέλαβε έναν ντόπιο για επισκευές και ότι αυτός σήμερα θα πήγαινε στο σπίτι για να ξεκινήσει την δουλειά. Επίσης είχε κανονίσει για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες που θα ήμουν εκεί να του πηγαίνω εγώ φαγητό και νερό. Όταν το άκουσα μου ήρθε κόλπος και δεν ήξερα που να κρυφτώ.

Την επόμενη μέρα το πρωί ξεκίνησα για να του πάω το πρωινό θέλοντας και μη. Όσο πλησίαζα τα πόδια μου έτρεμαν αφού μετά τα χτεσινά ακόμα και ή χειρότερη γυναίκα άξιζε περισσότερο από εμένα γι’ αυτόν. Έτσι που του δόθηκα, χωρίς καμία αντίδραση, του έδωσα βήμα να με κάνει ότι θέλει.

Τα πράγματα εξελίχθησαν όπως τα περίμενα, τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες εκτός για φαγητό και ποτό με χρησιμοποίησε για σεξ με διάφορους τρόπους. Ήδη από την δεύτερη μέρα στο μεσημεριανό με σοδόμισε. Είπε ότι θα με ξεκώλιαζε τώρα νωρίς για να συνηθίσω για αργότερα.

Αυτός ήταν ο πρώτο πραγματικός εραστής μου, άξεστος και πρόστυχος αλλά το έκανε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")