Μικρή και καυλιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η κάτωθι ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή δίχως ίχνος υπερβολής. Η περιπέτεια μου αυτή συνέβη πριν αρκετά χρόνια όταν ήμουν μαθητής Λυκείου στην επαρχία. Τότε συνέβη το ανέλπιστο και απεβίωσε η μητέρα μου. Ο πατέρας μου διατηρούσε επιχείρηση και δεν μπορούσε να με προσέχει και όλα τα συναφή.

Ήμουν τότε δεκαεπτά ετών, οπότε μια μέρα με φώναξε και μου λέει:

 


-    «Θα συνεχίσεις το λύκειο στην Αθήνα. Θα μένεις με τον ετεροθαλή αδελφό σου, και θα καταβάλει όλα τα έξοδα σου. Οπότε, να νιώθεις καλά εκεί που θα μένεις». 

Ήμουν χωριατόπαιδο και πολλά λόγια δεν είχα παρά μόνο "εντάξει" και "μάλιστα". Έτσι ξεκίνησα για Αθήνα και πράγματι έμενα στο σπίτι του ετεροθαλή αδελφού μου, ο οποίος είχε ένα γιο έξι ετών και μια κόρη δεκαεπτά ετών, την Λίτσα. Έμεινα εκεί σε δικό μου δωμάτιο και όλα ήταν ωραιότατα. Πάμε στο ζουμί τώρα…

Μια μέρα, ύστερα από επτά μήνες, ο ετεροθαλής αδελφός μου είπε ότι θα πάει με την γυναίκα του στην Τήνο για προσκύνημα δύο ημερών. Φαΐ είχε στο ψυγείο και μετά το σχολείο έπρεπε να καθαρίζουμε το σπίτι μαζί με την κόρη του. Την επόμενη μέρα ξημερώματα έφυγαν. Έτσι έμεινα μόνος στο σπίτι με τα δυο παιδιά του μαζί.

Κατά τις εννέα το βράδυ, ως συνήθως, πάω στο δωμάτιο μου, μισοκλείνω την πόρτα όπως συνήθιζα και πέφτω για ύπνο με το σλιπάκι και αθλητική φανέλα. Μέσα στον βαθύ ύπνο μου νιώθω ένα χέρι να χαϊδεύει το πιγούνι μου. Συνέρχομαι λίγο - λίγο και νιώθω ότι πίσω μου κάποιος είναι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι. Γυρίζω σιγά - σιγά και τι να δω; Την κόρη της Λίτσας να χαϊδεύει το πιγούνι μου. Της γυρίζω ξανά την πλάτη μου, κατεβάζω το χέρι της, λέω καληνύχτα και προσπαθώ να ξανακοιμηθώ, αλλά που;

Νιώθω πάλι το χέρι να χαϊδεύει το πιγούνι μου. Το ξανακατεβάζω και της λέω:

-    «Αν με ξαναπειράξεις θα σε φιλήσω!»

Εκείνη πάλι βάζει το χέρι της στο πιγούνι μου οπότε της το κατεβάζω και γυρίζω και της δίνω ένα φιλί στο μάγουλο. Της λέω:

-    «Αν με ξαναπειράξεις θα χαϊδέψω το μπούτι σου, πρόσεχε!»

Φαίνεται της άρεσε η ιδέα και πάλι άπλωσε χέρι στο πιγούνι μου. Οπότε απλώνω κι εγώ το χέρι μου και της χαϊδεύω το μπούτι… σιγά - σιγά για ένα λεπτό, και μετά γυρίζω την πλάτη μου για ύπνο και της λέω:

-    «Αν με ξαναπειράξεις θα βάλω το χέρι μου στο κιλοτάκι σου!», και περίμενα να δω τι θα κάνει, αλλά πού;

Πάλι το ίδιο αυτή… Εκεί πια κώλωσα. Ήμουν χωριατόπαιδο και δεν ήξερα πολλά πράγματα γύρω από ηδονές και δεν έδωσα σημασία όσο και να με πείραζε στο πιγούνι μου. Βλέποντας την αδιαφορία μου, άρχισε το χέρι της να κατεβαίνει κάτω και να πιάνει την μεγάλη μου πούτσα πάνω από το σλιπάκι μου, η οποία άρχισε να φουσκώνει σιγά - σιγά. Δεν έδωσα σημασία και την άφησα να δω τι θα κάνει…

Έτσι το χέρι της πήρε θάρρος και άρχισε σιγά - σιγά να μπαίνει μέσα στο σλιπάκι μου και να χουφτώνει την πούτσα μου. Εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Γυρίζω σιγά - σιγά, της δίνω ένα φιλί στα χείλη της και το χέρι μου άρχισε να εισέρχεται μέσα στο κιλοτάκι της και να της χαϊδεύω το υγρό μουνάκι. Χωρίς κανείς μας να βγάλει άχνα, απλά μιλούσαν τα χέρια μας και οι παλμοί της καρδιάς μας.

Όπως σας είπα, ήμουν χωριατόπαιδο και πρώτη φορά βρισκόμουν με κορίτσι στην ζωή μου, και δίχως πρωτοβουλίες. Τότε άρχισε να κατεβαίνει κάτω και μου άρχισε τα τσιμπούκια. Παράλληλα χάιδευε τα αρχίδια μου και να μου ζητούσε να της κάνω το ίδιο κι εγώ.

Αυτό το κορίτσι ήταν πανέμορφο με τέλειο σφιχτό σώμα, ξυρισμένο μουνάκι, τέλεια χείλη και χέρια. Η πούτσα μου άρχισε να βγάζει τα υγρά της κι εκείνη αναστέναζε, μούγκριζε, φώναζε και το κλαρίνο πήγαινε σύννεφο! Τότε της κάνω την ερώτηση και η απάντηση ήταν ότι είναι παρθένα. Άρχισε να μου δείχνει πως να κάνουμε το 69.

Την έγλυφα ατέλειωτες ώρες. Ένα μουνάκι ό ν ε ι ρ ο γάλακτος. Τα χύσια της σκέτο καραμελέ! Μετά μου ζητάει να γαμήσω τα μικρούτσικα βυζιά της. Τα σμίγει και η πούτσα μου ανεβοκατέβαινε ανάμεσα τους, μέχρι που έφτασα στο αμάν και της λέω:

-    «Θα χύσωωω!»

Τι ήθελα και το είπα; Σε κλάσματα δευτερολέπτου η πούτσα μου βρέθηκε μέσα στο στοματάκι της κι αυτή να το γαμάει. Τα χύσια δεν άργησαν να πλημμυρίζουν το στόμα της. Αυτή τα κατάπινε αχόρταγα. Εγώ με το άλλο μου χέρι συνέχιζα να χαϊδεύω το γεμάτο υγρά μουνάκι της. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη! Ύστερα ξάπλωσε πάνω στο μπράτσο μου για ριλάξ και πάνω στην κουβέντα. Εκεί μου είπε ότι θέλει να της πάρω την παρθενιά της, κάτι στο οποίο αρνήθηκα κατηγορηματικά.

-    «Με τίποτα!» της λέω. «Με καμία κυβέρνηση!»

-    «Εεεε τότε να βάλεις την πούτσα σου να χαϊδεύει το μουνάκι μου μέχρι να φτάσω σε οργασμό…»

Εγώ το δέχτηκα. Αφού συνέχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το κορμί, μέσα σε τρία λεπτά η πούτσα μου έφτασε τους 18 πόντους από την καύλα. Αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο… Εγώ να πιπιλίζω τις υπέροχες ρώγες της, να την φιλώ στο λαιμό, στα χείλη, και να κατεβαίνω στο γλυκό μουνάκι της… να ρουφάω τα μουνόχειλα και να βυθίζω την γλώσσα μου όσο μπορώ πιο βαθιά. Εκείνη ούρλιαζε από ηδονή και να σπαρταρούσε πάνω μου φωνάζοντας:

-    «Βάλτη μέσα! Βάλτη μέσα, βάλτηηηηηη!!!»

-    «Όχι! Μέσα όχι! Απ’ έξω ναι» της είπα.

-    «Εντάξει, εντάξει. Κάντο ρε μαλάκα, τι περιμένεις; Έλα, έλααααα! Δώσε τη ρε μαλακισμένο!» μου φώναζε.

Τότε της ανοίγω τα πόδια και στην θέα του μουνιού της, έφτασα στο σημείο μηδέν! Δεν άντεχα και πολύ μόλις η πούτσα μου άγγιξε τα μουνόχειλα της. Της έκανα πινέλο  κι άρχισε να κάνει απότομες κινήσεις ώστε να την χώσει μέσα της, ενώ εγώ τραβιόμουν πίσω. Το έκανε τρεις - τέσσερις φορές… προσπαθούσε να την χώσει στο μουνάκι της, κάτι που εγώ δεν ήθελα και με νευρίασε πολύ. Οπότε σταματώ, κατεβαίνω από πάνω της και της λέω:

-    «Αυτό που έκανες δεν είναι σωστό, διότι δεν θέλω να σε γαμήσω και δεν θέλω να σου πάρω την παρθενιά με τίποτα!»

-    «Τότε να μου γαμήσεις το κωλαράκι. Να μου σκίσεις το κωλαράκι μου. Θέλω να σε νιώθω μέσα μου…»

Εγώ της απάντησα αρνητικά.

-    «Δεν γίνεται να σε πρωτογαμήσω εγώ. Συγγνώμη, δεν μπορώ…»

-    «Είσαι πούστης;» μου λέει.

-    «Πούστης δεν είμαι… Έχεις την πούτσα μου στα χέρια σου και ξέρεις πόσο δυνατή είναι και μεγάλη».

Και εκεί με εκβίασε.

-    «Αν δεν με γαμήσεις θα σου κάνω ζημιά!» μου λέει.

-    Ότι θες κάνε. Δεν σε γαμάω άλλο. Άντε πήγαινε στο δωμάτιο σου!»

Η ώρα ήταν τρεις το πρωί, ξημερώματα πια. Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Μαλάκας είσαι!» και φεύγει για το δωμάτιο της.

Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, μέχρι το πρωί που θα πήγαινα στη σχολή. Όλη νύχτα σκεφτόμουν την κόρη του ετεροθαλή αδελφού μου και ό,τι κάναμε στο κρεβάτι. Επιστρέφοντας από τη σχολή την βρήκα σπίτι και την ρώτησα πότε ήρθε. Η απάντηση ήταν:

-    «Δεν πήγα στη σχολή, διότι δεν ηρέμησα και το μουνάκι μου με γαργαλούσε όλη νύχτα και μέρα… Είσαι μαλάκας και χωριάτης! Τράβα στο χωριό σου, στις προβατίνες! Μαλάκας είσαι!»

Έφυγα και την άφησα να ηρεμήσει. Με το σκεπτικό το βραδάκι θα τα πούμε ξανά, έκανα όνειρο πως θα την χαϊδεύω, πως θα την γλύφω, πως θα την κάνω να χύνει, και άλλα πολλά. Το βραδάκι, πού να κοιμηθώ; Την περίμενα σαν μάννα εξ ουρανού. Η ώρα περνούσε και δεν έλεγε να βγει από το δωμάτιο της…

Κατά τις δέκα το βράδυ, αφού κοιμήθηκε ο μικρός αδελφός της, πάω σιγά - σιγά στο δωμάτιο της να δω αν κοιμάται ή όχι. Έκπληκτος την βλέπω να χαϊδεύει το μουνάκι της με το ένα χέρι και με το άλλο το στήθος της. Έκανα ένα βήμα να μπω μέσα και μόλις με είδε, όπως ήτανε γυμνή σηκώνεται και έρχεται καταπάνω μου. Λέω μέσα μου: «έρχεται να με αγκαλιάσει», αλλά αντί αγκαλιάς, μου δίνει μια σπρωξιά δυνατή. Πέφτω κάτω, έξω από την πόρτα της, και αμέσως ακούω το κλειδί να γυρίζει και να κλειδώνεται μέσα. Έφυγα δίχως άλλο στενοχωρημένος και πήγα για ύπνο…

Την άλλη μέρα γυρίζοντας από την σχολή, είδα τον ετεροθαλή αδελφό μου να με φωνάζει και να μου ανακοινώνει ότι πρέπει να φύγω αμέσως από το σπίτι του. Δίχως άλλη ερώτηση και κουβέντα μου είπε σε έντονο ύφος:

-    «Δεν είναι σωστό να θέλεις να διακορεύσεις την κόρη μου, από την στιγμή που είσαι φιλοξενούμενος μου και αδελφός μου!»

Το μόνο που δεν έκανε ήταν να με χαστουκίσει. Μάζεψα τα ρούχα μου και το απόγευμα φεύγοντας από το σπίτι, την βρίσκω απ’ έξω να με περιμένει. Γυρίζει και μου λέει:

-    «Εγώ σ’ αγαπώ…» και φεύγει τρέχοντας.

Αυτό ήταν. Πέρασαν τα χρόνια κι εγώ παντρεύτηκα. Έμαθα αργότερα ότι και εκείνη παντρεύτηκε και απόκτησε δύο παιδιά. Εγώ εντωμεταξύ μετά από χρόνια χώρισα και ζούσα μόνος κυνηγώντας περιπέτειες. Είμαι τώρα τριάντα οκτώ ετών.

Κάποια μέρα χτυπά το κινητό και στην άλλη άκρη ακούω μια γλυκιά γυναικεία φωνή να μου λέει:

-    «Γεια σου Στέλιο! Τι κάνεις; Είσαι καλά;»

-    «Ποιος είναι;» λέω.

-    «Μαζί μεγαλώσαμε…» μου απαντά. «Δεν με θυμάσαι;»

-    «Η Λίτσα είσαι;» ρωτώ.

-    «Ναι!»

-    «Είσαι στην Αθήνα;»

-    «Ναι.. Πώς γίνεται να βρεθούμε; Έχω κάτι σημαντικό να σου πω…»

-    «Όποτε θες!»

Και κλείσαμε ραντεβού στον Φλοίσβο για την ίδια μέρα το βραδάκι.

Συνεχίζεται…

Αργότερα αν θέλετε θα μάθετε την συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")