Με τη γκόμενα μου και την κολλητή της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια παλιά μου γκόμενα, η Φανή, με την οποία ήμουνα τρελά ερωτευμένος, είχε μια κολλητή, τη Ρίτα. Γενικά μου αρέσουν οι ξανθιές, όπως η Φανή που ήταν φυσική ξανθιά, ψηλή, με ωραίο στόμα, γαλανά μάτια και υπέροχες καμπύλες (μόλις έβλεπα τον κώλο της αμέσως καύλωνα).

Η Ρίτα αντίθετα ήταν μελαχρινή, κι αυτή ψηλή γκόμενα με ωραίο πόδι και κώλο και πολύ αέρα. Ίσως γι αυτό μου άρεσε και απ' όταν τη γνώρισα δεν μπορούσα να τη βγάλω από το μυαλό μου. Επειδή όμως ήμουνα ερωτευμένος με τη Φανή και δεν ήθελα να τη χάσω από καμιά μαλακία, άρχισα σιγά - σιγά να βάζω στις φαντασιώσεις μας την ώρα που πηδιόμαστε, και την φίλη της.

 


Γενικά, γουστάρει πολύ την ώρα που την πηδάω ή την τσιμπουκώνω να της λέω διάφορες ιστορίες καυλιάρικες είτε πραγματικές είτε φανταστικές. Για να χύσει της αρέσει να με φαντάζεται ότι πηδάω άλλες γκόμενες κι αυτή είτε παίρνει μάτι είτε συμμετέχει ενεργά.

Εκμεταλλεύτηκα λοιπόν αυτή την αδυναμία της και έβαλα σταδιακά και τη Ρίτα στις φαντασιώσεις μας, βάζοντας την να μου περιγράφει πως φαντάζεται την φίλη της να μου παίρνει τσιμπούκι, πως της αρέσει να την χύνουν, τι της αρέσει να της λένε όταν την πηδάνε και μετά άρχισε να μου διηγείται πραγματικές ιστορίες της φίλης της με πηδήματα με διάφορους γκόμενους.

Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση και το πουτανάκι το απολάμβανε νε με βλέπει να καυλώνω και μετά για να με εκδικηθεί με άφηνε στα κρύα του λουτρού λέγοντας μου, «Πήγαινε στη φίλη μου να χύσεις». Αφού λοιπόν είχε συνηθίσει σιγά - σιγά στην ιδέα, άρχισα να την ψήνω να την φέρει μια φορά να κάνουμε τις φαντασιώσεις μας πράξη.

Αφού είχε περάσει αρκετός καιρός και είχα απελπιστεί, ένα βράδυ που πήγα σπίτι της, μου ανοίγει και βλέπω εκεί και τη φίλη της. Αμέσως φούντωσα και καύλωσα, αν και το θεώρησα τυχαίο γεγονός. Φάγαμε, ήπιαμε κρασάκι μπόλικο, ακούγαμε μουσική και γενικά είχαμε χαλαρώσει, όταν κάποια στιγμή η κοπέλα μου σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Ήταν φαίνεται συνεννοημένες, γιατί η φίλη της ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και χωρίς να πει κουβέντα άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει.

Εγώ τρελάθηκα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, άρχισα κι εγώ να τη φιλάω, να της χαϊδεύω τα βυζιά, τα μπούτια και τα κωλομέρια. Τότε σηκώθηκε όρθια μπροστά μου και άρχισε αργά και βασανιστικά να βγάζει ένα - ένα τα ρούχα της. Όταν έμεινε γυμνή, γονάτισε μπροστά μου, μου έλυσε τη ζώνη και μου κατέβασε το παντελόνι και το σλιπ, αφήνοντας τον πούτσο μου να πεταχτεί έξω. Τον κοίταξε επιδοκιμαστικά, τον έπαιξε ενώ τον κοίταζε λαίμαργα και άρχισε να τον γλύφει με τη γλώσσα ενώ τον έπαιζε στα χειλάκια της.

Σε λίγο άρχισε να τον ρουφάει αργά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα. Εγώ βογκούσα και την είχα πιάσει από τα μαλλιά και την πίεζα να τον πάρει πιο βαθιά.

-    «Τι ωραίος πούτσος είναι αυτός!» μου έλεγε. «Μακάρι να ‘σουνα δικός μου να τον έτρωγα κάθε μέρα. Θα σε είχα λιώσει στα τσιμπούκια! Θα ζούσα μόνο με τα χύσια σου!»

Εκείνη τη στιγμή, μπαίνει στο σαλόνι και η φίλη μου θεόγυμνη, κάθεται σε μια πολυθρόνα, σηκώνει το ένα πόδι της ώστε να βλέπω ορθάνοικτο το μουνί της και αρχίζει να βάζει μουνοδάκτυλο μόνη της. Τρελάθηκα, δεν άντεχα άλλο, να έχω τη Ρίτα μπουκωμένη με τον πούτσο μου και απέναντι το μουνί της φίλης μου.

-    «Μωρό μου θα σε χύσω, δεν αντέχω άλλο…» της λέω. 

Οπότε τον βγάζει από το στόμα της, με σηκώνει όρθιο, γονατίζει και συνεχίζει να τον παίζει. Σε πολύ λίγο άρχισα να τη ραντίζω στο πρόσωπο και αυτή τον πήγαινε πέρα - δώθε ώστε να πάνε τα χύσια παντού.

Τότε σηκώθηκε και η φίλη μου, ήρθε κοντά μας, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, τον έγλυψε και μάζεψε ότι χύσια είχαν απομείνει πάνω του.

Απίστευτη εμπειρία, αλλά δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")