Πόση ηδονή μπορείς να αντέξεις (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήρθε πλάι μου, χωρίς να με ακουμπάει καθόλου και μου ψιθύρισε στο αφτί ότι θα πρέπει να μάθω να αντέχω την ηδονή, να μάθω να θέλω όλο και περισσότερη... να μάθω να ζω με την προσμονή της υπέρτατης ηδονής. Ύστερα μου έλυσε τα μάτια, πήρε την τσάντα της και κάθισε στον καναπέ απέναντι. Σχεδόν ατάραχη (έτσι προσπαθούσε να δείξει τουλάχιστον), έβγαλε έναν δονητή από την τσάντα της και άρχισε να χαϊδεύει την καυλωμένη κλειτορίδα και το υγρό της μουνάκι.

Τώρα το δράμα μου ήταν ακόμη μεγαλύτερο μια και μπορούσα να την δω να σπαρταράει από καύλα αλλά ήμουν εντελώς ανήμπορος να συμμετέχω στο παιχνίδι της. Την ικέτευα να με λύσει, τις έλεγα πόσο πολύ θέλω να της κάνω έρωτα, αλλά εκείνη αφοσιωμένη στο παιχνίδι της , ούτε καν μου έδινε σημασία. Βογκούσε όλο και περισσότερο από καύλα, καθώς βύθιζε το δονητή όλο και πιο βαθιά στο καυτό της μουνάκι και με όλο και πιο βίαιες κινήσεις, σύντομα έφτασε σε έναν πολύ έντονο οργασμό.

 


Ήμουν τώρα πια βέβαιος ότι σύντομα το μαρτύριο μου θα έφτανε στο τέλος του και ότι σε λίγα λεπτά θα κάναμε έναν απίστευτο έρωτα. Η Σοφία όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: Στήθηκε στα τέσσερα έτσι ώστε να έχω τέλεια θέα στον υπέροχο κώλο της και άρχισε να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα της με τον γεμάτο με καυτά χύσια δονητή της. Βογκούσε από καύλα ενώ με ρωτούσε εάν μου αρέσει αυτό που βλέπω, εάν θα ήθελα εγώ να την παίρνω από πίσω... Πόσες φορές το έχω ονειρευτεί....

Όταν της είπα (αυτό που ήδη προφανώς ήξερε), ότι το έχω ονειρευτεί πολλές φορές να της κάνω έρωτα από πίσω, βύθισε το δονητή της αργά - αργά μέσα στην κωλοτρυπίδα της και βογκώντας ξεψυχισμένα είπε ένα:

«Κρίμα.... θα μπορούσες να το είχες τολμήσει....»

Αφού με άκουσε για λίγο ακόμα να την ικετεύω να έρθει πλάι μου και να με λύσει, σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα. Γύρισε σύντομα πίσω με ένα μπολ γεμάτο σαντιγί, που αφού πρώτα βύθισε τα δάχτυλά της μέσα και τα έγλυψε μερικές φορές, άρχισε να την αλείφει απαλά σε όλο τον καυλωμένο πούτσο μου. Ταυτόχρονα μου έδινε που και που να γλύψω από τα δάχτυλα της λίγη σαντιγί. Αφού άπλωσε αρκετή σαντιγί στον πούτσο μου τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει παθιασμένα.

Έσκυψε στο κομοδίνο και πήρε το κερί που τρεμόπαιζε στα χέρια της. Βύθισε ξαφνικά όλο τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο λαρύγγι της και την ίδια στιγμή άφησε να πέσουν μερικές σταγόνες από το κερί πάνω στο στήθος μου.

Χάθηκα... ένιωσα ταυτόχρονα δύο τόσο διαφορετικές αισθήσεις... το καυτό κερί πάνω στο δέρμα μου και την απόλυτη ηδονή που μου χάριζε με τον τρόπο της. Σηκώθηκε, κάθισε πάνω μου και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της στον πούτσο μου. Την ικέτευα... την ήθελα όσο ποτέ άλλοτε... με κάθε τρόπο. Με μια επιδέξια κίνηση βύθισε τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της και άρχισε να κινείται βίαια αφήνοντας ταυτόχρονα αρκετές σταγόνες κεριού να στάζουν πάνω στο κορμί μου.

Χόρευε πάνω στον πούτσο μου σε έναν απίστευτα ηδονικό ρυθμό. Έβλεπα τα μάτια της να λάμπουν, τα μαλλιά της να ανεμίζουν, άκουγα τα ανάσα της να γίνεται όλο και πιο κοφτή, ένιωθα το καυτά της χύσια να κυλάνε πάνω μου. Χάιδευα και τσιμπούσα τις καυλωμένες ρώγες της προκαλώντας της νέα κύματα ηδονής...

Έτρεμα ολόκληρος, δεν ήξερα που βρισκόμουν, μούγκριζα σαν ζώο και δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να εκραγούμε και οι δυο μας ταυτόχρονα σε μια έκρηξη απόλυτης καύλας με τα καυτά μου χύσια να πλημμυρίζουν το υπέροχο μουνάκι της.

Σήκωσε λίγο το κορμί της αφήνοντας τα καυτά μου χύσια να τρέξουν πάνω στην κοιλιά μου. Τα πήρε με τα δάχτυλά της και τα έγλυψε παθιάρικα, κοιτώντας με βαθιά στα μάτια.
Έσκυψε, με φίλησε βαθιά στο στόμα και αφήνοντας με, με τη γεύση των υγρών μας, σηκώθηκε και πήγε για ντους.

Έμεινα ζαλισμένος, δεμένος και χαμένος μέσα στην υπέρτατη ηδονή που μόλις μου είχε προσφέρει να συνειδητοποιώ πόσο λάθος ήταν η εντύπωση που είχα σχηματίσει ότι έψαχνε να βρει τα όριά μου και γι αυτό φαινόταν σχετικά προσεκτική. Όχι δεν ήταν αυτό, απλά με μάθαινε να απολαμβάνω την κάθε στιγμή, με κάθε μια από τις αισθήσεις μου ξεχωριστά, επεκτείνοντας τα όρια μου όσο εκείνη ήθελε... όσο εκείνη αποφάσιζε...

Η Σοφία ήξερε τον τρόπο να με μάθει να απολαμβάνω όπως ποτέ μου δεν φαντάστηκα… να με κάνει σκλάβο της ηδονής της για πάντα...

Γύρισε από το ντους, ντύθηκε, μου έδωσε ένα τελευταίο φιλί, ξεκλείδωσε μόνο το ένα χέρι μου, πέταξε τα κλειδιά δίπλα μου και μου ψιθύρισε:

-    «Αυτή ήταν μόνο η αρχή καύλα μου...»

Όπως έφευγε, δεν με είδε που χαμογελούσα, όχι μόνο από την πρωτόγνωρη ηδονή που μόλις είχα νιώσει, αλλά και από τη σκέψη ότι η επόμενη φορά θα ήταν δική μου... και τότε θα μάθαινε πόση ηδονή μπορεί να αντέξει…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")