Με την Γεωργία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Άγγελο και είμαι τριάντα ετών. Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν τέσσερα χρόνια όταν ήμουν στη Ξάνθη με την Γεωργία που είναι τώρα τριάντα επτά χρονών. Μια μέρα που λέτε, ενώ είχα σχολάσει από την δουλειά, συναντηθήκαμε στην πολυκατοικία που μένω (έμενε και η Γεωργία με τον άντρα της και με τα δυο τους παιδιά).

 

Μου λέει:

 


-    «Γεια σου Άγγελε! Τι κάνεις;»

-    «Καλά!» της λέω. «Εσύ καλά;»

-    «Καλά κι εγώ…»

Ήταν μεσημέρι…

-    «Τι θα φας σήμερα;» μου λέει.

-    «Πήρα κάτι απ’ έξω» της λέω.

-    «Το βράδυ θέλεις να έρθεις σπίτι μου; Θα λείπει ο άνδρας μου με τα παιδιά…»

-    «Εντάξει!» της λέω.

Όταν μου το είπε το εργαλείο κόντευε να μου βγει από το παντελόνι. Την γούσταρα πολύ και είχα τραβήξει κάμποσες μαλακίες για την πάρτη της. Έτσι, κατά τις οκτώ το βράδυ πήγα σπίτι.

Μόλις την είδα, έπαθα ζημιά! Φόραγε ένα νυχτικό όπου φαινόταν το στρινγκάκι της. Με τα πολλά φάγαμε και καθίσαμε στον καναπέ να πιούμε το κρασάκι. Κάναμε και τσιγαράκι μαζί κι αυτή μου έριχνε τον καπνό στο πρόσωπο και με τρέλαινε περισσότερο…

Σηκώνεται να πάει να φέρει λίγο κρασί και σκοντάφτει στο πόδι μου. Την έπιασα αγκαλιά και χωρίς να καταλάβω φιλιόμασταν… η γλώσσα της μπερδευόταν με την δικιά μου.

Μου χουφτώνει το εργαλείο… την ρίχνω κάτω στο πάτωμα και της βγάζω το στρινγκάκι. Ήταν μούσκεμα! Της κάνω ένα γλυφομούνι και μετά γλυφοκώλι ενώ αυτή έβριζε συνέχεια. Το μουνάκι της ήταν βελούδινο και καλοξυρισμένο.

Σε μια φάση χύνει και μου λέει:

-    «Πάρτα καριόλη, πάρτα! Είναι δικά σου!!!»

Μετά κάθομαι στον καναπέ, έρχεται απάνω μου και μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι! Με σάλια, φτύσιμο πάνω στην πούτσα μου και να μου γλύφει και την κωλοτρυπίδα. Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά δεν με άφησε… Γυρνάει και μου λέει:

-    «Το θέλω στο μουνί μου τώρα μαλακισμένο!»

Δεν της χάλασα χατίρι. Την βάζω κάτω και τα πόδια της είχαν δέσει στην μέση μου. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω της φωνάζω:

-    «Χύνωωωωωω!!!»

-    «Τα θέλω μέσα μου!!!» μου έλεγε αυτή.

Όπου τα πέταξα όλα μέσα της κι εγώ. Μετά ήρθε και μου το σκούπισε. Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι καπνίζοντας τσιγάρο…. Αυτή το κατάλαβε ότι γουστάρω πολύ να μου το κάνει αυτό.

Η σχέση μας κράτησε τέσσερα χρόνια όπου πήρα μετάθεση και έφυγα από την Ξάνθη. Τώρα μιλάμε καμιά φορά στο τηλέφωνο και λέει πως δεν με έχει ξεχάσει και θέλει να βρεθούμε ξανά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")