Γλυκός έρωτας με τη Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως σας έχω γράψει και σε προηγούμενες ιστορίες, η Μαρία με την οποία τα έχω τώρα, της αρέσει πολύ να κάνει πρόστυχο έρωτα. Την καυλώνει τρελά να τη βρίζω και να τη δέρνω, ελαφρά βέβαια, χωρίς να την πονάω, την ώρα που κάνουμε έρωτα.

Κι εμένα βέβαια μου αρέσουν όλα αυτά και με φτιάχνουν πολύ, αλλά παρ’ όλα αυτά, το πήδημα που θα μου μείνει αξέχαστο, πιστεύω για πάντα, ήταν τελείως διαφορετικό…


Ήταν καλοκαιράκι και είχαμε πάει να δούμε μια πολύ ωραία ταινία, αν και λίγο μελαγχολική. Αν και η ταινία ήταν κάθε άλλο παρά ερωτική, ήταν τόσο γλυκιά και τρυφερή, που φεύγοντας από το θερινό σινεμαδάκι, η ερωτική μας διάθεση είχε κτυπήσει κόκκινο.

Σε όλη τη διαδρομή, είχα την Μαρία αγκαλιά, της χάιδευα τα μαλλιά και τη φίλαγα με πάθος στο στόμα. Ήταν τόση η καύλα μας, που παραλίγο να κάνουμε έρωτα, έτσι στα όρθια, σ’ ένα παρκάκι. Τελικά, με πολλή προσπάθεια καταφέραμε να φθάσουμε σπίτι.

Με το που μπήκαμε μέσα, η Μαρία άρχισε να με φιλάει στο στόμα με τόσο πάθος και τόση γλύκα που κόντεψα να χύσω επιτόπου. Άρχισε να με γδύνει, ενώ με φίλαγε παντού απαλά. Μετά γδύθηκε κι εκείνη μόνη της, ενώ με κοίταζε στα μάτια με βλέμμα όλο υποσχέσεις.

Με έβαλε να κάτσω στον καναπέ κι εκείνη γονάτισε μπροστά μου, πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της, άρχισε να τον παίζει απαλά, ενώ τον κοίταζε με τρυφερότητα και προσμονή. Αφού μου έριξε άλλο ένα γεμάτο νόημα βλέμμα, τον πήρε στο στόμα της και άρχισε μια πίπα ονειρική.

Παρ’ όλη την καύλα μου, ήταν τέτοια η ατμόσφαιρα, που δεν είχα διάθεση ούτε να τη βρίσω, ούτε να τη δείρω. Το μόνο που έκανα ήταν να της χαϊδεύω απαλά τα μαλλιά και να της πιέζω ελαφρά το κεφάλι ενώ μου έγλυφε και μου ρούφαγε με μοναδική τέχνη τον πούτσο.

Σε λίγο άφησε τον πούτσο και προχώρησε στ’ αρχίδια. Τα χάιδευε με την γλώσσα, τα φιλούσε με τα χείλη και μετά τα ρούφαγε απαλά στο στόμα, ενώ με το χέρι της συνέχιζε να μου παίζει τον πούτσο.

Το παίξιμο και το γλύψιμο κράτησαν ούτε κι εγώ ξέρω για πόση ώρα, αλλά ήταν τέτοια η τέχνη της που ενώ με έφθανε στο παρά ένα, δεν με άφηνε να χύσω.

Όταν πια είχε χορτάσει πίπα και ήταν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, με ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, ήρθε από πάνω μου και κάρφωσε στο μουνάκι της τον πούτσο μου.

-    «Και τώρα», μου λέει, «θέλω να μου κάνεις έρωτα, όχι να με πηδήξεις».

Και άρχισε να κουνιέται αργά και βασανιστικά πάνω στον πούτσο μου, μια ανεβοκατεβαίνοντας, μια κουνώντας περιστροφικά τη λεκάνη της. Εγώ της χάιδευα τα βυζάκια, της έτριβα απαλά τις ρωγούλες και της χούφτωνα μαλακά τα κωλομέρια πιέζοντας την να καρφωθεί πιο βαθειά με τον πούτσο μου, ενώ της ψιθύριζα ερωτόλογα.

Μετά από αρκετή ώρα, δεν άντεχα πλέον και της λέω:

-    «Μωράκι μου θα χύσω!»

Τότε, έβγαλε τον πούτσο μου από το μουνί της, τον πήρε στο στόμα και άρχισε να τον ρουφάει αργά, ολόκληρο μέσα της. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της.

Με κράτησε μέσα της όλη την ώρα που έχυνα, μέχρι που βγήκε και η τελευταία σταγόνα, τα κατάπιε όλα και μετά τον έβγαλε από το στόμα της και ήρθε δίπλα μου να την πάρω αγκαλιά.

Ήταν απλά υπέροχα! Η καλύτερη μας φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")