Στο λεωφορείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το τι γίνεται μέσα σ' ένα λεωφορείο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές να  νιώσω την "ορμή" ενός άνδρα επάνω μου. Συγκεκριμένα από πίσω μου. Η μόνη φορά που δεν μου άρεσε ήταν όταν με σχεδόν μισοάδειο λεωφορείο, αυτός είχε κολλήσει σαν στρείδι επάνω μου.

Ένιωθα τον σκληρό καυλωμένο του πούτσο να σφηνώνει ανάμεσα στον ποπό μου και τον ένιωθα να θέλει να χύσει επάνω μου. Θα με έκανε ρεζίλι ο ανόητος. Κατά τα άλλα δεν το αποφεύγω. Στην αρχή με διαλέγανε. Τώρα τους διαλέγω εγώ!

Τις προάλλες στο λεωφορείο, και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της Λεωφόρου Κηφισίας, ένα συνεσταλμένο αγόρι, μάλλον στρατιώτης, έμεινε καρφωμένος κρατώντας το στήριγμα στη μεσαία πόρτα. Πρέπει να του άρεσα γιατί με κοίταζε αρκετή ώρα, αλλά δεν ερχόταν προς εμένα.

Βήμα - βήμα προς τα εκεί κατάφερα να τον πλησιάσω και κρατιόμουν κι εγώ με το αριστερό μου χέρι από την ίδια σωλήνα που κρατιόταν κι αυτός. Ήταν ένα κεφάλι ψηλότερος μου. Στο δεξί μου χέρι κρατούσα μια τσάντα αρκετά ελαφριά. Την πέρασα στα δύο ακριανά δαχτυλάκια του χεριού μου και έτσι τα τρία άλλα ήταν ελεύθερα.

Άρχισα να κινώ σιγά - σιγά το χέρι μου προς αυτόν. Το φερμουάρ του παντελονιού του μου έπεφτε λίγο ψηλά, αλλά σηκώνοντας το χέρι μου λίγο κατάφερα να τον ακούμπησα στο σωστό μέρος. Ωχ θεέ μου. Μόνο που δεν σωριάστηκα λιπόθυμη από τον φόβο μου. Νόμιζα θα μου έλεγε κάτι προσβλητικό.

Μόλις πέρασα το πρώτο σοκ και τόλμησα να κοιτάξω προς το πρόσωπό του, μου φάνηκε ότι χαμογελούσε. Ευτυχώς! Τόση ώρα και δεν έβγαζα το χέρι μου από εκεί. Τώρα τον ακουμπούσα έντονα. Το πρόσωπό του ήταν τόσο κοντά μου που ήταν αδύνατον να κάνω λάθος στο τι μου ξεστόμισε τόσο σιγά, ίσα - ίσα να τον ακούσω μόνο εγώ.

-    «Καύλα μου, καύλα μου…» είπε δυο φορές.

Άκουσα τους γδούπους της καρδιάς του μες στα αυτιά μου. Εκείνη την ώρα η αντίδραση μου ήλθε αυτόματα..
Του τον έπιασα και του τον κρατούσα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του χεριού μου που ήταν ελεύθερα. Ήταν σκληρός σαν αγγούρι. Μου ερχόταν να σκύψω και να του τον δαγκώσω. Ξανάκουσα να λέει:

-    «Ωχ καύλα μου! Έλα, έλα…»

Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Πως θα ήθελα κι εγώ να του έλεγα: «Γλύψε με αγόρι μου!». Του τον έσφιξα ακόμη δυο - τρεις φορές για να καταλάβει ότι δεν το έκανα κατά λάθος. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Είχα τρελαθεί από την καύλα μου. Μου ερχόταν να του τον παίξω εκεί που ήταν και μετά να σκύψω να του τον πάρω στο στόμα.

Περίμενα μόνο να μου πει να κατέβουμε στην ίδια στάση. Θα κατέβαινα. Θα πήγαινα μαζί του. Ήθελα τόσο πολύ να νιώσω αυτό που τόση ώρα κρατούσα στα χέρια μου, μέσα στο μουνάκι μου να μπαινοβγαίνει και να με ξεσκίζει και ξανά να μπαινοβγαίνει και να χύνει, να χύνει, να χύνει επάνω μου, παντού.

Το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση του. Κατέβηκε. Η πόρτα έκλεισε. Αυτός που έπαιζα τόση ώρα με τον πούτσο του, ήταν έξω κι εγώ η ηλίθια μέσα με μουσκεμένο βρακάκι…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")